Strojni estrihi Žnidarec, Celje Gradbeništvo

O podjetju

Smo podjetje z družinsko tradicijo in dolgoletnimi izkušnjami v estrihih- tlakih! Naš cilj je kakovostno opravljena storitev in s tem zadovoljna stranka! Pri delu smo natančni, uporabljamo ustrezno kakovostne materiale za doseganje ustrezne kakovosti estriha. Delamo širom Slovenije,tako, da smo prilagodljivi željam strank!

Bojan Žnidarec vam nudi visokokvalitetne strojne estrihe, primerne za vse vrste gradenj. Naši estrihi so izredno odporni na številne ekstremne pogoje kot so izjemno visoke ali nizke temperature, kemični vplivi in mehanske poškodbe.
Izvajamo vse vrste estrihov kot so vezni estrihi za normalno uporabo in drseči estrihi za velike obremenitve. Izdelamo naklonske estrihe. Estrihe armiramo z q mrežo ali vlakni.

Strojni tlaki oz. estrihi se sestavljeni in več slojev, izolacija in betonske povrhnjice. Izolacija se izvede s stiroporom ali stiroporom in volno, v etažah, ki mejijo na teren se izvede še hidroizolacija. Na izolacijo se vlije betonska povrhnjica, ki tlak ojača in mu da potrebno tlačno trdnost. Betonski sloj se izvede kot plavajoči pod, kar pomeni, da se tlak loči od sten objekta in tako prepreči prenos zvoka iz tlaka na objekt, hkrati pa se estrih lahko širi glede na svoje potrebe.

Strojni estrihi Žnidarec, Celje

Ponudba

Ročni estrih


Za manjše površine izvedemo ročne estrihe.

Ogled ponudbe

Samorazlivni estrihi


Izvajamo samorazlivne estrihe.

Ogled ponudbe

Strojni estrihi


Estrihe izvajamo tudi za sisteme talnega gretja.

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Strojni estrihi Žnidarec, Celje

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Strojni estrihi Žnidarec, Celje
  • Polno ime STROJNI ESTRIHI BOJAN ŽNIDAREC s.p.
  • Davčna številka 73829757 SI73829757
  • Matična številka 6550789000
  • Davčni zavezanec Ne