Sobe, rooms Grosuplje - apartma, prenočišča Goršič Grosuplje Gostinstvo

O podjetju

Sobe, rooms Grosuplje - apartma, prenočišča Goršič Grosuplje

PRENOČIŠČA IN GOSTINSKI LOKAL CAFFE GORŠIČ smo gostinski, objekt z 22-letno tradicijo in izkušnjami na področju gostinskih uslug. Nahajmo se v centru Grosuplja, na Taborski cesti, v neposredni bližini avtobusne in železniške postaje. V bližini objekta se nahajajo trgovine, bankomati, banka, pošta, železniška postaja, bari, avtobusna postaja, ... Naša prenočišča so primerna za goste, ki si želijo zelo ugodno ceno nočitve za njihov postanek na poti ali tiste, ki iščejo ugodne nočitve za daljše časovno obdobje.

Sobe, rooms Grosuplje - apartma, prenočišča Goršič Grosuplje 100Nudimo vam prenočišča v enoposteljnih, dvoposteljnih, troposteljnih in štiriposteljnih sobah. Sobe nudijo domačnost zaradi naravnih materialov ter izjemne svetlobe in topline. Vse sobe so opremljene z kopalnico, v katerih je tuš kabina z WC. Vsaka soba ima kabelsko TV, brezžični internet (Wi-fi), in stacionarni telefon. V ponudbi nudimo tudi sobe za dnevni počitek.

Sobe, rooms Grosuplje - apartma, prenočišča Goršič Grosuplje 101Na dvorišču imamo veliko brezplačno parkirišče za vozila, nudimo tudi možnost shranjevanja koles in motornih koles v zaprti garaži. Po dogovoru opravimo tudi prevoze gostov do željene destinacije ali pa vas odpeljemo na krajše izlete.

Grosuplje je hitro rastoče mesto. Toda še vedno smo na deželi, v pokrajini, ki je eno samo valovanje dolinic, gričev, posajenih z gozdovi in bregov, na katerih se belijo vasice in cerkvice. Na sledove starih časov nas še posebej spominja Magdalenska gora, prazgodovinsko mesto Magdalencev. Na vsakem koraku je tod doma prazgodovina, ostanki starih rimskih cest in domovanj, srednjeveških utrdb, kot je znameniti tabor Cerovo in ostanki gradov od Čušperka do Boštanja. Nahajamo se sredi skrivnostnega kraškega sveta, polnega naravnih lepot. Največji sta Radensko polje, izjemni slovenski naravni paradiž in Županova jama, ena najlepših kraških jam v Sloveniji. Ponosni smo na vse okoliške lepote in znamenitosti. Spoznajte jih tudi vi.

Sobe, rooms Grosuplje - apartma, prenočišča Goršič Grosuplje 102Vabljeni v prenočišča Goršič Grosuplje, kjer vas bo postreglo in vam polepšalo postanek ali počitnice prijazno in domače osebje!

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše spletne strani in ponudbe!

Ponudba in storitve

  • prenočišča (sobe, apartmaji, sobe za počitek, ...)
  • kavarna
  • prevozi in organizacija izletov

Sobe, rooms Grosuplje - apartma, prenočišča Goršič Grosuplje

Ponudba

Prenočišča, Rooms Goršič


Nudimo vam prenočišča v enoposteljnih, dvoposteljnih, troposteljnih in štiriposteljnih sobah. Sobe nudijo domačnost zaradi naravnih materialov ter izjemne svetlobe in topline.

...
Ogled ponudbe

Kavarna Goršič


V sklopu prenočišč imamo tud kavarno, kjer lahko v miru spijete kavico al katerokoli od drugih poživilnih in osvežilnih pijač. V poletnih dneh pa se lahko posončite ali pa shladite, tudi na odprti terasi na&sca...Ogled ponudbe

Prevozi in izleti


Ste prišli k nam za več kot en dan? Bi radi raziskali naš kraj? Mogoče le potrebujete prevoz po opravkih?

Prenočišča Goršič smo pravi naslov za vas! Po dogovoru opr...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Sobe, rooms Grosuplje - apartma, prenočišča Goršič Grosuplje

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Sobe, rooms Grosuplje - apartma, prenočišča Goršič Grosuplje
  • Polno ime CAFFE Goršič, Goršič Jože s.p.
  • Davčna številka 60564881 SI60564881
  • Matična številka 5209776000
  • Davčni zavezanec Da