Domačija Bubec, Ilirska Bistrica Turizem

O podjetju

V idiličnem okolju sredi neokrnjene narave stoji domačija Bubec, obdana s travniki, pašniki in gozdovi. Odprta je vse vikende od 1. maja do konca oktobra. Goste čakajo lepo urejene turistične sobe, v katerih je na voljo 12 ležišč. Na domačiji Bubec vas bodo postregli s svojimi specialitetami: postrvmi na žaru, domačim kruhom iz kmečke peči in drugimi dobrotami. Obiskovalci si lahko ogledate doma rejeno divjad - damjake in muflone. Po dogovoru se lahko udeležite športnega lova, v domačem ribniku in dveh sosednjih jezerih pa lahko uživate v športnem ribolovu.Ob domačiji so urejene gozdne poti za sprehode, tek in kolesarjenje, v njeni neposredni bližini pa so še: otroško igrišče, prostor za piknike, šotorjenje in balinišče. Naša kmetija ima lastno ribogojnico. Ukvarjamo se tudi s proizvodnjo jajc, tako lahko pri nas kupite tudi sveže postrvi in jajca. Če se boste odločili preživeti počitnice na kmetiji Bubec, se lahko odpravite na krajše izlete do morja ali v gore. Le pol ure vožnje vas loči od planinskega središča Sviščaki, od koder se lahko povzpnete na Snežnik (1796 m); v prav tolikem času pa prispete do morja (Jadransko morje, slovenska Istra) v naša lepa mesta Koper, Izola, Piran, Portorož.

Veselimo se vašega obiska. Pričakuje vas Domačija Bubec.

Domačija Bubec, Ilirska Bistrica

Ponudba

Sobe


Goste čakajo lepo urejene sobe.

Ogled ponudbe

Specialitete


Na domačiji vas bodo postregli s svojimi specialitetami: postrvmi na žaru, domačim kruhom iz kmečke peči in drugimi dobrotami.

Ogled ponudbe

Športni lov in športni ribolov


Po dogovoru se lahko udeležite športnega lova, v domačem ribniku in dveh sosednjih jezerih pa lahko uživate v športnem ribolovu.

Ogled ponudbe

Rekreacija


Ob domačiji urejene gozdne poti za sprehode, tek in kolesarjenje, v njeni neposredni bližini pa so še: otroško igrišče, prostor za piknike, šotorjenje in balinišče.

Ogled ponudbe

Kako do nas


Dolina potoka Posrtev leži ob vznožju Brkinov, le 4 km stran od Ilirske Bistrice. Do nje se pripeljete z glavne ceste Ilirska Bistrica - Podgrad, če na mostu čez reko Reko zapeljete skozi vas Zarečje in nato na križi&...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Domačija Bubec, Ilirska Bistrica

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Domačija Bubec, Ilirska Bistrica
  • Polno ime OKREPČEVALNICA IN RIBOGOJNICA DOMAČIJA BUBEC FELIKS PETERNELJ S.P.
  • Davčna številka 15092577 SI15092577
  • Matična številka 2042533000
  • Davčni zavezanec Da