Izdelava, montaža steklenih ograj, steklene kuhinjske obloge, SIT Steklarstvo Obrt in storitve

O podjetju

Izdelava, montaža steklenih ograj SIT Steklarstvo

S .I .T . steklarstvo in trgovina, d .o .o . - Izdelava, montaža steklenih ograj SIT Steklarstvo je podjetje ki svojim strankam ponuja kakovoste izdelke iz stekla, njihovo obdelavo in montažo. Sem spadajo zasteklitve balkonov, teras, tuš kabin, izdelave izolacijskega stekla (termopan), steklenih ograj, steklenih sten, steklenih miz, steklenih vrat, ogledal, izdelava vitraža, kaljenje in peskanje stekla. Svoje storitve nudimo na podlagi izkušnj, znanja in kakovosti, kar združujemo z novimi trendi in vašimi željami. Naše vodilo so dovršeni izdelki in zadovoljstvo naših strank.

Želite vnesti v dom več svetlobe pa ne veste kako? Ste videli pri sosedih krasno tuš kabino, narejeno po meri in si jo želite tudi vi po vaših merilih? Brez skrbi, tu smo mi. Potrebujete novo zamisel ali že imate ugledano rešitev, za vsa vprašanja, strokovno svetovanje in izvedbo smo vam na voljo. Pokličite nas in povprašajte za nasvet. Po vaših idejah vam izdelke izmerimo, izdelamo in zmontiramo.

Izdelava, montaža steklenih ograj SIT Steklarstvo 101

Steklo je vsestransko uporaben material. Lahko ga odrežemo na želeno dimenzijo in obdelamo z brušenjem, mu damo obliko in prikažemo njegovo uporabnost.

Stekla peskamo v celoti ali izdelamo razne motive. Na stekla lahko nalepimo enobarvne ali potiskane folije, ki so obstojne, pralne ter odporne na UV žarke. Obstaja tudi možnost lepljenja taljenega stekla (fuzije) v raznih vzorcih in oblikah.

V naši ponudbi so tudi izolacijska stekla (termopan), ki so lahko v različni sestavi. Glede na vaše želje in potrebe vam izdelamo termopan, ki zagotavlja sončno, toplotno ali zvočno izolacijo.

Izdelava, montaža steklenih ograj SIT Steklarstvo 101

 

Prostore lahko pregradimo s steklenimi stenami v različnih kombinacijah fiksnih stekel in vratnih kril iz varnostnega kaljenega stekla. Steklena vrata so lahko drsna ali nihajna.

Nudimo tudi kopalniški program tuš kabin z drsnimi ali nihajnimi vrati. Prednost je, da so izdelana po meri in brez okvirjev. Kopalnice vam opremimo z ogledali ter policami različnih dimenzij in oblik. Izdelujemo vitrine, mizice, razne elemente iz različni vrst stekla.

Izdelava, montaža steklenih ograj, steklene kuhinjske obloge, SIT Steklarstvo

Ponudba

Steklarstvo


zasteklitve balkonov, zasteklitve teras, steklene tuš kabine, izdelave izolacijskega stekla (termopan), izdelava steklenih ograj, izdelava steklenih sten, izdelava steklenih miz, izdelava stekleni...Ogled ponudbe

Montaža


Po vaših idejah in željah vam izdelke izmerimo, izdelamo in zmontiramo. Svoje storitve nudimo na podlagi izkušnj, znanja in kakovosti, kar združujemo z novimi trendi in vašimi željami. Naše...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Izdelava, montaža steklenih ograj, steklene kuhinjske obloge, SIT Steklarstvo

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Izdelava, montaža steklenih ograj, steklene kuhinjske obloge, SIT Steklarstvo
  • Polno ime S.I.T. steklarstvo in trgovina, d.o.o.
  • Davčna številka 11880244 SI11880244
  • Matična številka 5471575000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: