Pekarstvo Gorenc, Ivančna Gorica Živila

O podjetju

Dobrote iz Pekarstva Gorenc

Smo podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo, trgovino in transportom. Osnovna dejavnost naše pekarne je peka kruha, peciva in slaščic. Izdelki so izdelani ročno, zato so kvalitetnejši in okusnejši.

Oskrbujemo tudi menze in gostilne, naše stranke so KZ Ivančna Gorica ter trgovine na območju Ljubljane, Grosupljega, Ivančne Gorice in Trebnjega.

V naših proizvodnih enotah izdelujemo pekarske in slaščičarske izdelke prilagojene lokalnemu okusu. Naša vizija je, da smo blizu svojemu potrošniku, da se prilagaja njegovim željam in potrebam in da oskrbujemo s svojimi izdelki vse potencialne stranke v naši bližnji okolici in na področju vse Slovenije. Zato nameravamo še popestriti našo ponudbo ter se razširiti v kraje, kjer smo morebiti nekoliko slabše prisotni.

Zgodovina podjetja

Začetki Pekarstva Gorenc segajo v leto 1991. Takrat smo imeli prostore, v katerih smo izdelovali naše pekarske in slaščičarske dobrote, v najem. Nato smo leta 1992 prostore, kjer je danes tudi sedež podjetja, prevzeli. V samih začetkih smo bili v podjetju le trije zaposleni. Sloves o dobrotah iz Pekarstva Gorenc se je širil in obseg dela je začel naraščati. Danes zaposlujemo štirinajst delavcev.

Vsi naši izdelki so izdelani ročno, zato so kvalitetnejši in okusnejši. Celoten čas obstoja in poslovanja našega pekarstva vlagamo v razvoj in izboljšanje proizvodnje. Največja zasluga, da so naši izdelki kakovostni in storitve učinkovite, pa gre seveda našim zaposlenim, ki so predani Pekarstvu Gorenc.

Željo po naših slastnih in okusnih izdelkih lahko potešite v kateri izmed naših trgovin ali pa nas obiščete v industrijski prodajalni, saj pri nas vsak dan zadovoljimo želje ljubiteljev prvovrstnih pekovskih izdelkov. 

Ponudba in storitve

Osnovna dejavnost naše pekarne je peka kruha, peciva, slaščic, keksov in tort. Izdelki so izdelani ročno, zato so kvalitetnejši in okusnejši. Izdelke lahko kupite tudi v industrijski prodajalni v prostorih Pekarstva Gorenc d.o.o., Ljubljanska cesta 6a, Ivančna Gorica.

Pekarstvo Gorenc, Ivančna Gorica

Ponudba

Kruh


Nudimo vam različne vrste kruha: beli, polbeli, črni, domači, kmečki, bio, stoletni, babičin, čebulni, krompirjev, koruzni in pisani kruh.

Ogled ponudbe

Pekovsko pecivo


Iz programa pekovskega peciva vam nudimo: žemlje, makove, sirove, bombete, kajzrce, lepinje, pletenke, pice in burek.

Ogled ponudbe

Sladko pecivo


Iz programa sladkega peciva lahko izbirate med: krofi, flancati, buhteljni, rogljiči, poticami in štruklji.

Ogled ponudbe

Keksi


Naša ponudba keksov zajema: smetanove žepke, breskvice, lešnikove in brizgane kekse, janeževe upognjence, čokoladne, kokosove in orehove rogljičke.

Ogled ponudbe

Slaščice


Razvajajte se z našimi slaščicami. Ponujamo vam slastne krem rezine, rolade in tortice.

Ogled ponudbe

Torte


Ponujamo pestro izbiro tort za različne priložnosti. Po želji izdelujemo tudi tri in več nadstropne poročne torte.

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Pekarstvo Gorenc, Ivančna Gorica

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Pekarstvo Gorenc, Ivančna Gorica
  • Polno ime PEKARSTVO GORENC Podjetje za proizvodnjo, trgovino in transport d.o.o.
  • Davčna številka 35172282 SI35172282
  • Matična številka 5494648000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: