MOTOMAXX, prodaja in servis motornih koles, Izola Avtomobilizem in vozila

O podjetju

Motomehanično delavnico smo ustanovili leta 1999 s sedežem v Kopru. Pričeli smo s popravili motornih koles znamke Moto Guzzi v prostorih slovenskega uvoznika. Opravljali smo redna servisna popravila in večino garancijskih popravil v Sloveniji. 
Direktna povezava z matično tovarno in strokovno izobraževanje v njej nam je omogočilo zadovoljitev še najzahtevnejših strank.

S kvalitetnim delom smo pridobili koncesijo tudi za druge znamke motornih koles. Leta 2002 smo postali pooblaščen prodajalec in serviser skuterjev Piaggio, Vespa in Gilera. Od leta 2004 pa smo pooblaščen prodajalec   motornih koles in skuterjev ter navtičnega programa Yamaha. Ravno tako smo postali pooblaščen Yamaha servis na obali. Takratni prostori so nam zaradi povečanega obsega dela postali premajhni, zato smo se odločili za selitev v industrijsko cono  Izola. Na več kot 240 m2 vam nudimo servisne storitve in popravila motorjev,  prodajo motornih koles in navtičnega programa Yamaha, dodatne opreme za motorna kolesa in navtiko ter konstantno zalogo originalnih in konkurenčnih  rezervnih delov.

Konkurenčnost našega podjetja vzdržujemo z rednim izobraževanjem osebja in prijaznost do strank.

MOTOMAXX, prodaja in servis motornih koles, Izola

Ponudba

Servis


Smo pooblaščen servis motornih koles YAMAHA, skuterjev PIAGGIO VESPA in GILERA motornih koles in skuterjev APRILIA in motorjev HONDA. Pridobili smo tudi status regijskega servisnega centra&n...Ogled ponudbe

Trgovina


YAMAHA (motorna kolesa, skuterji, štirikolesniki ATV) YAMAHA MARINE (izvenkrmni motorji, napihljivi čolni, vodni skuterji, generatorji) ORIGINALNA DODATNA OPREMA (Yamaha, Piaggio, Vespa, Gilera, Ktm) ORIG...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje MOTOMAXX, prodaja in servis motornih koles, Izola

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime MOTOMAXX, prodaja in servis motornih koles, Izola
  • Polno ime MOTOMAXX; PRODAJA IN SERVIS MOTORNIH KOLES ANDREJ FRANČESKI S.P.
  • Davčna številka 82318379 SI82318379
  • Matična številka 1249100000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: