Gostilna s prenočišči Potok, Ilirska Bistrica Gostinstvo

O podjetju

Gostilna s prenočišči Potok v bližini Ilirske Bistrice je last gostoljubne Eme Deželak, ki bo goste popeljala v svet okusnih doživetij s pogledom na čudovito naravo.

Nahaja se na lepi podeželski točki ob magistralni cesti Postojna-Reka med Ilirsko Bistrico in mejnim prehodom Jelšane-Rupa.

Vsak dan goste razvaja z mesnimi in morskimi specialitetami, široko ponudbo menijev ter ustrežljivostjo in z občutkom za hrano. Toplo priporočamo, da poskusite njeno domačo jurčkovo juho v kruhovi skodelici, pršut v teranovi omaki z njoki, zrezek po sadjarsko ali ribe in jedi z žara.

Gostilna sprejme tudi večje skupine ljudi, saj razpolaga z dvema restavracijama in zunanjo teraso. V zimskem času tako sprejme 130, v poletnem pa 200 ljudi. Obiščite gostilno Potok in raziščite čudovit okoliš s sadovnjakom, gozdom in obširno zelenico. Tam bodo otroci našli prostor za igro, vaši hišni ljubljenčki pa prostor, kjer si bodo lahko po dolgi vožnji pretegnili tačke.

Tistim, ki bi svoje popotovanje želeli podaljšati, nudi prenočitev v udobnih in sodobno opremljenih sobah. Na voljo je 35 ležišč, pred gostiščem pa obsežnost parkirišče, ki sprejme do deset avtobusov.

Vabimo vas, da obiščete gostilno s prenočišči Potok!

Gostilna s prenočišči Potok, Ilirska Bistrica

Ponudba

Ponudba


Gostilna s prenočišči Potok svojim gostom nudi bogato izbiro slovenskih jedi, morske sadeže in hišnih specialitet. Njegova posebnost je gostovanje kuhinje drugih narodov, ki goste popelje v sprošč...Ogled ponudbe

Prenočišča


Gostilna s prenočišči Potok se nahaja v kraju Jelšane v bližini Ilirske Bistrice, torej na podeželju, kjer jo obdajajo sadovnjak, gozd in obširna zelenica. Vse dni v letu nudi udobno zatoči&scaron...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Gostilna s prenočišči Potok, Ilirska Bistrica

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Gostilna s prenočišči Potok, Ilirska Bistrica
  • Polno ime GOSTILNA S PRENOČIŠČI "POTOK" EMILIJA DEŽELAK S.P.
  • Davčna številka 80838758 SI80838758
  • Matična številka 1068016000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: