Tlaki Kos, Kamnik Obrt in storitve

O podjetju

V podjetju Tlaki Kos d.o.o. smo specializirani za izdelavo estrihov, industrijskih tlakov in sanacijo obstoječih tlakov. Smo podjetje z več kot 10 letnimi izkušnjami, ki se trudimo v številnih objektih izdelati tlake dosledno in natančno, da bodo predvsem služili svojemu namenu. Pri nas imamo vse stroje za polaganje in izdelavo estrihov, poleg vsega tega vam lahko ponudimo še kvalitetno polaganje hidroizolacije in toplotne izolacije.

Za strojne tlake uporabljamo savski prani pesek. Pri nas strojne tlake debeline od 4 cm do 5 cm z peskom, cementom, mikro armaturo in delom dobite že od 7,5€ / nad 150m2.

Za dodatne informacije nas pokličite.

Ponudba in storitve

Strojni tlaki

Pri nas vam za izdelavo strojnih tlakov pridemo na objekt, kjer vam brezplačno svetujemo in vam na podlagi meritev in dogovorov izdelamo brezplačno ponudbo.

Za strojne tlake uporabljamo savski prani pesek. Pri nas strojne tlake debeline od 4 cm do 5 cm z peskom, cementom, mikro armaturo in delom dobite že od 7,5 € / nad 150m2. 

Strojni tlaki - estrihi so pomemben gradbeni element, ki zahteva zelo natančno izvedbo in določene izkušnje. Saj po izdelanem estrihu nekateri položijo keramiko, nekateri parket in ostalo. Zato mora biti površina izdelana tako da bo predvsem zelo gladka in poravnana.

Industrijski tlaki

Industrijski tlaki se predvsem uporabljajo v skladiščih, delavnicah, trgovinah, hladilnicah, laboratorijih garažah in podobno. Tlak, ki ga uporabljamo v takšnih prostorih mora  ustrezati zahtevam, ki so vezane na namen uporabe prostora. 

Vsi industrijski tlaki imajo minimalno 10 cm debel sloj armiranega betona z vlakni ali z mrežo armiranega betona. Ko se to toliko strdi, da lahko stopimo nanj ne da se vgrezne, potem nanesemo približno 4 mm debelo plast suhega posipa in zagladimo beton dokler se posip popolnoma ne vtisne v podlago.

Pri izdelavi industrijskih tlakov vam nudimo vgradnjo betona, poravnavo na zahtevano višino ter strojna zagladitev betona.

Izolacije

Korak pred izdelavo strojnega tlaka je polaganje toplotne izolacije. Toplotna izolacija preprečuje hlajenje estriha. Pomembna je tudi kot zvočna izolacija...

Za polaganje toplotne izolacije uporabljamo različne materijale. To so stiropor, styrodur, tervol....

Tlaki Kos, Kamnik

Ponudba

There are currently no added products.

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Tlaki Kos, Kamnik

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Tlaki Kos, Kamnik
  • Polno ime TLAKI KOS splošna gradbena dela d.o.o.
  • Davčna številka 89613465 SI89613465
  • Matična številka 3314472000
  • Davčni zavezanec Da