Prodaja IR panelov, nakup IR panelov, cena IR panelov Spletne trgovine

O podjetju

Prodaja IR panelov, nakup IR panelov, cena IR panelov

Zdravoogrevanje.si je spletna trgovina, kjer lahko kupite super IR panele.
Naša želja je omogočati ljudem zdravo in varčno ogrevanje domov in poslovnih prostorov. Pomembna sta nam kakovost proizvodov in pristen odnos z kupci in poslovnimi partnerji.
Ponujamo vse kar ponuja konkurenca, po ugodnejših pogojih in mnogo več.

Želimo biti najuspešnejši in najučinkovitejši na trgu. Pri delu smo pošteni, vsak posameznik je pomemben in vreden spoštovanja. Odlikuje nas hiter odziven čas. Spoštujemo okolje, poleg energetsko varčnih proizvodov se ekološko obnašamo tudi v vsakdanjem življenju.
Večino naših proizvodov pridobimo direktno od proizvajalcev, za to lahko ponudimo nižje cene od konkurenčnih podjetij. Veselimo se sodelovanja z trgovinami, distributerji, zastopniki, monterji in vsem, kateri vidijo priložnost sodelovanja z nami.

Prodaja IR panelov, nakup IR panelov, cena IR panelov 100

ZDRAVO OGREVANJE

IR ogrevanje je inovativna rešitev ogrevanja, ki se ponaša s hitrim delovanjem in nizko porabo energije. Sevalni ogrevalni sistem ne povzroča kroženja zraka in tako ne povzroča kroženja prahu in pršic. VAREN ogrevalni sisitem, testiran v najbolj ekstremnih okoliščinah kot so Norveška, Aljaska...
Sistem ogrevanja z IR ogrevanjem je vir učinkovitega, udobnega, zdravega in prijetnega ogrevanja. Tak sistem ogrevanja ima veliko pozitivnih vplivov na človeško telo.
Ne izsuši zraka v prostoru in ne povzroča kroženja prahu, zato je še posebej primeren za ljudi s težavami z dihanjem, alergike in astmatike, ter za upokojence in majhne otroke.

Prodaja IR panelov, nakup IR panelov, cena IR panelov 101

ŽELITE PRIVARČEVATI PRI OGREVANJU?

IR ogrevanje omogoča 32% prihranka v primerjavi z drugimi električnimi ogrevanji in približno 58% prihranka v primerjavi s fosilnimi gorivi!
Tabelo prihrankov si lahko pogledate na naši spetni strani.

VGRADNJA IN APLIKACIJE

Vgradnja IR panelov je izjemno enostavna in ne zahteva nobenih večjih posegov v prostor. Namesti se jih lahko na strop ali steno s tem prihrani dragocen prostor na tleh.
Uporaba grelnih panelov je povsem enostavna in ne zahteva nobenega posebnega znanja.
Poleg tega boste z vgradnjo IR panelov preprečili nastanek plesni v stanovanju ali hiši, saj ti s svojim delovanjem počasi sušijo stene, ne da bi pri tem izsušili zrak v prostoru.
IR paneli imajo zaradi nezapletene sestave izredno dolgo življenjsko dobo in v večini primerov ne zahtevajo servisiranja. Na voljo so v številnih barvnih odtenkih, zato se bodo zagotovo ujeli s stilom vaše sobe. IR grelni paneli ne potrebujejo posebnega vzdrževanja, zadostuje brisanje z mehko krpico, ko je panel ohlajen.

Prodaja IR panelov, nakup IR panelov, cena IR panelov 102

Nudimo vam najnaprednejšie IR panele na tržišču. Tehnologija omogoča, da panel odda 99 % infrardečega toplotnega valovanja preko prednje strani. Za več informacij si poglejte našo ponudbo ali pa nas obiščite tudi na naši spletni strani.

Ker se ukvarjamo z spletno prodajo in smo zaradi narave dela pretežno na terenu, vseeno pa si želite pred nakupom proizvode ogledati, nas predhodno kontaktirajte na 030 679 722 in se bomo dogovorili za ogled.

Prodaja IR panelov, nakup IR panelov, cena IR panelov

Ponudba

IR paneli


Vgradnja IR panelov je izjemno enostavna in ne zahteva nobenih večjih posegov v prostor. Namesti se jih lahko na strop ali steno s tem prihrani dragocen prostor na tleh.

Upora...Ogled ponudbe

Industrijski paneli


Iščete kvalitetne IR panele za večje objekte?

Industrijski IR paneli so kot nalašč za ogrevanje večjih prostorov, na primer telovadnic, skladišč in seveda industrijskih ...Ogled ponudbe

Termostati


Digitalni termostat  namenjen krmiljenju vseh vrst ogrevalnih sistemov. Termostat ima vgrajeno napredno funkcijo za izračun temperature v središču prostora. Termostat ima možnosti nastavitev mnogo...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Prodaja IR panelov, nakup IR panelov, cena IR panelov

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Prodaja IR panelov, nakup IR panelov, cena IR panelov
  • Polno ime GATOM, spletna trgovina ogrevalnih sistemov, Nataša Mežnarič, s.p.
  • Davčna številka 28655800 SI28655800
  • Matična številka 7104901000
  • Davčni zavezanec Ne