Počitniška hiša z bazenom Kamnik, Holiday house with a pool, Ljubljana, Slovenia Turizem

O podjetju

Počitniška hiša z bazenom Kamnik,
Holiday house with a pool, Ljubljana, Slovenia

Samo nekaj kilometrov stran od srednjeveškega Kamnika stoji idilična planinska vasica Vrhovje, prav v osrčju kamniških planin. Pomirjujoč panoramski razgled sega na okoliško gričevje s tunjiško cerkvijo, planinami, vsak večer pa vas očara pravljičen sončni zahod. Če vam ni do plavanja, igranja in poležavanja ob velikem bazenu, se lahko odpravite peš ali z gorskimi kolesi po označenih poteh v bližnji okolici.

Počitniška hiša z bazenom Kamnik, A holiday house with a pool Kamnik 100

200 let staro hišo smo prenovili, ohranili strop črne kuhinje in jo opremili v podeželjskem slogu. V pritličju je velik dnevni prostor s krušno pečjo, kuhinja in kopalnica s sanitarijami. V kletnem prostoru lahko hranite vsa živila, saj je tudi v poletnih mesecih hladna. V nadstropju sta dve spalnici za šest do osem oseb ter manjši prostor za kramljanje odraslih ali igro otrok. Z glavne spalnice lahko stopite na balkon, od koder je sončni zahod najlepše viden! Iz kuhinje lahko greste na kamnito teraso z žarom, kjer vam senco nudi mogočna stara lipa. Tako si lahko pripravite prijeten piknik ob še prijetnejšem panoramskem razgledu! Okolica hiše je lepo urejena s cvetličnimi gredicami, v bazenu, ki ga lahko tudi pokrijete s streho, pa se lahko ohladite in zaplavate.

Počitniška hiša z bazenom Kamnik, A holiday house with a pool Kamnik 101

SI ŽELITE ODDIH V MIRNEM PLANINSKEM RAJU, STRAN OD MESTNEGA VRVEŽA? SI ŽELITE LEP RAZGLED, SVEŽ ZRAK IN PROSTOR, KJER PRAV VSAK ČLAN DRUŽINE NAJDE NEKAJ ZASE?

»Pr Matažič«, počitniška hiša z bazenom Kamnik, smo pravi naslov za vas! V hiši vam je na razpolago satelitska televizija, internet in telefon, tako da tudi vašim najmlajšim nebo dolgčas! Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite brezskrbne počitnice v osrčju Kamniških alp!

Vas Vrhovje je le pet kilometrov oddaljena od Kamnika, starega srednjeveškega mesta z zgodovinskimi znamenitostmi. Ogledate si lahko tudi arboretum Volčji potok, Veliko planino ali pa se pogumno odpravite v malo višje hribe. Do letališča Jožeta Pučnika (Brnik) je le 15 kilometrov, do glavnega mesta Ljubljana pa le dobre pol ure vožnje z avtom. Ob prihodu vas pričakamo z domačim prigrizkom in pijačo, sicer pa si bivanje organizirate po lastni želji.

Počitniška hiša z bazenom Kamnik, A holiday house with a pool Kamnik 102

Za kakršnakoli vprašanja smo vam vedno na razpolago. Kontaktirate nas lahko preko spletnega obrazca ali pa nas kar pokličete. Oglejte si našo ponudbo in galerijo, ne spreglejte tudi knjige gostov!

»Pr Matažič«, kjer se med dopustom lahko počutite kot doma in doživite dopust, kot si ga želite. Se že veslimo vašega obiska!

Počitniška hiša z bazenom Kamnik - Holiday house with a pool, Ljubljana, Slovenia

Počitniška hiša z bazenom Kamnik, Holiday house with a pool, Ljubljana, Slovenia

Ponudba

Namestitev


Informacije o namestitvi:

Število zvezdic:                                         ...
Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Počitniška hiša z bazenom Kamnik, Holiday house with a pool, Ljubljana, Slovenia

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Počitniška hiša z bazenom Kamnik, Holiday house with a pool, Ljubljana, Slovenia
  • Polno ime Počitniška hiša PR MATAŽIČ, Bogomil Wiegele, sobodajalec
  • Davčna številka 38636026 SI38636026
  • Matična številka 2437198000
  • Davčni zavezanec Ne