Pizzeria, rooms, owernights, hostel Kobarid Gostinstvo

O podjetju

Pizzeria, rooms, owernights, hostel Kobarid

Pizzeria in hostel Fedrig, smo gostinski objekt, ki vam svoje storitve nudi že od leta 2006. Pohvalimo se lahko z več kot 10 letnimi izkušnjami in s tem da smo že ves ta čas znani po dobri, hitro postreženi hrani in prijaznem osebju.

Nahajamo se v samem centru Kobarida, na Volaričevi ulici 11. Tradicija in izkušnje na področju gostinstva, prijaznost in ustrežljivost osebja ter kvalitetna ponudba uvrščajo našo pizzerio v sam vrh ponudnikov gostinstva v Kobaridu.

V našem objektu lahko pogostimo kar petdeset gostov, ponujamo pa vam veliko izbiro različnih vrst pic. Poleg pic strežemo tudi ostalo hrano in iz dneva v dan dopolnjujemo svoj jedilnik, tako s picami kot ostalimi jedmi. Prepričani smo, da boste v pestri ponudbi hrane, sigurno našli nekaj, kar vam bo potešilo lakoto. Gostom želimo poleg dobre hrane ponuditi tudi prijeten, umirjen ambient. Za bolj tople mesece imamo prijeten vrt, kjer se boste pod senčniki skrili soncu in v miru ohladili ob hladni pijači.

pizzeria 100

POTREBUJETE KRATEK ODDIH OD VSAKDANJEGA PREHITREGA ŽIVLJENJA? MORDA DALJŠI DOPUST NA NAŠEM KONCU? ALI PA LE NEDELJSKO KOSILO, PROČ OD MESTNEGA VRVEŽA?

Pizzeria in hostel Fedrig, smo pravi naslov za vas! Obiščite nas in se privoščite sebi in svojim najbližjim, kratek oddih v neokrnjeni naravi Kobarida!

Nudimo vam mize na prostem, to-go ponudbo pijače in hrane, odličen prostor za večje skupine in različna praznovanja. Če ste prišli v naše kraje za nekaj dni ali daljši oddih, pa lahko prespite v naših lepo urejenih sobah, ki vam jih ponujamo v hostel ponudbi! Objekt ima tudi parking in je prav tako prijazen otrokom.

Dandanes imamo ljudje malo časa, smo zaposleni, a hrepenimo po oddihu in bolj kot kadarkoli potrebujemo zdrav način življenja. Ta vključuje tudi kakovostno hrano. Smo gostilna, ki zna zadovoljiti potrebe in želje sodobnega človeka. Če nas obiščete enkrat, nas boste večkrat. Prepričajte se sami!

pizzeria 101

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca ali naše telefonske številke. Oglejte si našo ponudbo in nas čim prej obiščite! 

Ponudba in storitve

  • Pizzeria in gostilna
  • Hostel

Pizzeria, rooms, owernights, hostel Kobarid

Ponudba

Pizzeria Fedrig


Nahajamo se v samem centru Kobarida, na Volaričevi ulici 11. Tradicija in izkušnje na področju gostinstva, prijaznost in ustrežljivost osebja ter kvalitetna ponudba uvrščajo na&scar...Ogled ponudbe

Hostel Fedrig


Nudimo vam mize na prostem, to-go ponudbo pijače in hrane, odličen prostor za večje skupine in različna praznovanja. Če ste prišli v naše kraje za nekaj dni ali daljši oddih,...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Pizzeria, rooms, owernights, hostel Kobarid

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Pizzeria, rooms, owernights, hostel Kobarid
  • Polno ime Gostinstvo Jernej Grahli s.p.
  • Davčna številka 41802055 SI41802055
  • Matična številka 3084493000
  • Davčni zavezanec Da