Camp Koren, Soča Slovenia Turizem

O podjetju

Kamp Koren**** Kobarid – edini slovenski EKO kamp

Na izjemno lepi lokaciji, na gozdnatih terasah neposredno nad reko Sočo, se na okoli 4000 kvadratnih metrih razteza eden najlepših kampov v Soški dolini. Kamp Koren Kobarid****, ki sprejme 280 gostov v kampu in 36 gostov v eko brunaricah, je edini štirizvezdični kamp v tem delu Soške doline. Kamp Koren ima dolgoletno tradicijo sonaravnega turizma in je kot prvi med slovenskimi kampi prejel naziv Eko marjetica, evropski certifikat za okoljski turizem. Kamp obratuje vse leto, prav tako pa je od 1. januarja do 31. decembra možno tudi bivanje v eko hišicah ter glamping namestitvah. V kampu boste našli še solno sobo, savno, fitnes ter večnamensko dvorano.

Po oceni turističnega vodiča Cool Camping Europa sodi Kamp Koren med 20 najboljših evropskih destinacij za ljubitelje narave in kampiranja. Kot priporočeno destinacijo nas boste našli v največjem evropskem vodiču ADAC, pa tudi v priznanem britanskem kamping vodiču Alan Rogers, kjer so Kamp Koren zaradi izjemne kakovosti namestitve v naših lesenih hiškah leta 2010 izbrali za Evropskega zmagovalca namestitvenih kapacitet.

Prepričajte se tudi sami, zakaj je Kamp Koren leto za letom med prejemniki turističnih nagrad in zakaj se kar tretjina vseh naših gostov vsako leto znova vrača k nam. 

Dobrodošli v Kamp Koren, Soča Slovenia!

 

Camp Koren, Soča Slovenia

Ponudba

Ponudba


V Kampu Koren**** se boste dobro počutili tako tisti, ki prisegate na šotorjenje, kot ljubitelji avtodomov in počitniških prikolic, za željne udobja pa je na voljo tudi šest apartmajskih lesenih e...Ogled ponudbe

Športne aktivnosti


Izberite: opojni mir ali injekcija adrenalina

Dolina reke Soče med Tolminom in Trento sodi v sam vrh evropske naravne dediščine in je dobro poznana zlasti med jadralnimi padalci in kajakaši, pa...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Camp Koren, Soča Slovenia

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Camp Koren, Soča Slovenia
  • Polno ime KOREN LIDIJA S.P. KAMP KOREN KOBARID
  • Davčna številka 84671327 SI84671327
  • Matična številka 5352129000
  • Davčni zavezanec Da