Toplotne črpalke, kogeneracijske naprave, klimatizacija, Kogeneracija Obrt in storitve

O podjetju

Toplotne črpalke, kogeneracijske naprave, klimatizacija, Kogeneracija

Ekovit d.o.o. kogeneracija smo podjetje z 10-letnimi izkušnjami, praktičnim znanjem in strokovno usposobljenim osebjem, ki delujemo na področju energetskih sistemov, kogeneracijskih naprav, prezračevalnih sistemov, ogrevanja s toplotnimi črpalkami in biomaso ter solarnih sistemov s poudarkom na fotovoltaiki in shranjevanju sončne energije. Svojim strankam in poslovnim partnerjem nudimo dovršene, tehnično zahtevnejše in ekonomsko upravičene rešitve s področja energetike.

V prodajnem programu nudimo opremo priznanih evropskih in svetovnih proizvajalcev ter tudi izdelke iz lastne proizvodnje, saj smo v preteklih letih ogromno naporov in finančnih sredstev namenili razvoju lastnih produktov. Najbolj pomebni izdelki iz naše proizvodnje so kogeneracijske naprave Ekowatt in hibridne toplotne črpalke Ecoterm. Svojim poslovnim partnerjem nudimo tudi specialne izdelke, kot so toplotni izmenjevalci za izpušne pline, za hlajenje motorjev ali strojev in drugo hlajenje v industrijskih procesih. Nudimo in razvijamo tudi nadzorne sisteme za različne ogrevalne sisteme, energijski monitoring, shranjevanje in izkoriščanje sončne energije ipd.

Podjetje Ekovit d.o.o. že desetletje uspešno deluje na domačem trgu in v tujini, svoje zastopništvo imamo v Nemčiji. V prihodnje je cilj podjetja širitev tudi na trge držav članic EU.

toplotne črpalke 100

Poslanstvo

Visoka kakovost in tehnološka dovršenost ter prilagajanje individualnim zahtevam naročnikov je osnova naših prizadevanj za zadovoljstvo kupcev ter uspešnost podjetja. Stalno usposabljanje zaposlenih je temelj našega razvoja, saj vseskozi spremljamo razvoj naše dejavnosti v svetu, jo izboljšujemo in posodabljamo s poudarkom na kakovosti.

S svojim znanjem in storitvami želimo zadovoljiti naše kupce in končnega potrošnika. Od svojih dobaviteljev bomo zahtevali stalne izboljšave in najvišjo kakovost izdelkov, s sodobno organizacijo poslovanja pa dosegli optimalne dobavne roke in ugodne cene.

Želimo se uveljaviti na evropskem tržišču in postati prepoznavni med sorodnimi podjetji, pri tem pa nas vodijo vrednote:

 • kakovost,
 • zanesljivost,
 • učinkovitost,
 • prilagodljivost,
 • celovitost in
 • okoljska odgovornost.

Vizija

Vizija podjetja Ekovit d. o. o. je postati eden od vodilnih ponudnikov specialnih izdelkov ter storitev za industrijo in storitveni sektor.

Razvijali se želimo kot fleksibilen in zanesljiv poslovni partner ter trgu nuditi visokokakovostne in tehnološko napredne izdelke, polizdelke ter storitve za industrijo in storitveni sektor na področju energetike in obnovljivih virov energije.

Z lastno razvojno ekipo želimo in poslovnimi partnerji želimo razvijati konkurenčne in sodobne izdelke ter polizdelke in skupaj s partnerji osvajati nova tržišča. Tudi v bodoče bomo odprti za tržne novosti in poslovne priložnosti, za sodelovanje in povezovanje z raziskovalnimi in razvojnimi institucijami oz. partnerji.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Toplotne črpalke, kogeneracijske naprave, klimatizacija, Kogeneracija

Ponudba

Toplotna črpalka ECOTERM


ECOTERM je univerzalna toplotna črpalka za koriščenje različnih virov toplote – iz zraka, zemlje, vode, sonca ali odpadne toplote. Z zunanjo enoto toplotne črpalke ECOTERM smo dosegli izred...Ogled ponudbe

Toplotne črpalke in hladilni sistemi ECOTERM F


Notranja enota ECOTERM F:

upravljanje preko računalnika ali pametnega telefona spletni nadzor krmiljenje direktnega in mešalnega ogrevalnega kroga po zunanji temperaturi ogrevanje bojlerja krm...
Ogled ponudbe

Kogeneracijska naprava EKOWATT


Mikro-kogeneracijska naprava deluje na osnovi motorja z notranjim izgorevanjem, ki poganja generator električne energije. Odpadno toploto pri hlajenju motorja, generatorja in izpušnih plinov...Ogled ponudbe

Kotli na biomaso


Pri nadzorovanem izgorevanju biomase v modernih kotlih, se zaradi popolnega izgorevanja pri visokih temperaturah znižajo emisije snovi, ki onesnažujejo okolje (saje, CO, SO2 itd.). Visoke temperature, pri katerih...Ogled ponudbe

Prezračevanje


S sodobnimi izolacijskimi materiali, zelo dobrim tesnjenjem oken in vrat je potrebno prisilno prezračevanje bivalnih prostorov, da zagotovimo zadostne količine svežega zraka. Prezračevalne izgube toplote v klasični hi...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Toplotne črpalke, kogeneracijske naprave, klimatizacija, Kogeneracija

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Toplotne črpalke, kogeneracijske naprave, klimatizacija, Kogeneracija
 • Polno ime EKOVIT, družba za načrtovanje, tehnično svetovanje in inženiring d.o.o.
 • Davčna številka 58159002 SI58159002
 • Matična številka 3142795000
 • Davčni zavezanec Ne