Planinski Dom Komenda Planinske postojanke

O podjetju

Planinski dom Komenda združuje dve navidez različni skrajnosti; kmečko in domače opremljeno notranjost, ki ustvarja prijetno vzdušje, ter sodobno ponudbo hrane, primerno za ljudi, ki kljub hitremu življenjskemu tempu skrbijo za svoje zdravje.

Ker  se Planinski dom Komenda nahaja ob vznožju Šenturške gore in je dostopen vsem, ki radi hodijo v hribe in tistim, ki se raje pripeljejo s svojim jeklenim konjičkom, kolesom,  nosi slogan: »PLANINSKI RAJ«
Planinski dom se nahaja na obrobju Komende, pod Šenturško goro, na majhnem gričku, na samem, obdan z drevesi.

Vsem gostom nekoliko ločeno od gostinskega dela nudimo tudi prostor za piknike, ki ga lahko rezervirate in pripravite tam svojo zabavo.


Mislili smo tudi na naše najmlajše, katerim so na voljo številna igrala (trampolin, tobogan, gugalnice, frizbi,…) Ker je Planinski dom Komenda odmaknjen od cestnega prometa, pa boste tudi sami lahko medtem, ko se bodo otroci igrali, mirni.
V ponudbi Planinskega doma Komenda vam vsak dan nudimo raznoliko ponudbo malic, sveži kruh, predvsem pa hitro in prijazno postrežbo.

Ponudba in storitve

Planinski dom Komenda  je sodoben in obsega ponudbo, namenjeno vsem, ki se želijo v naglici dneva za trenutek ustaviti in v prijetnem naravnem okolju pojesti hiter in zdrav obrok. Poudarek ponudbe je na »jedeh na žlico« in na slastnih »jedeh z žara«.

Se bliža pomemben dogodek v vašem življenju, ki bi ga radi delili z vašimi prijatelji, zaposlenimi ali poslovnimi partnerji?
Planinski dom Komenda je še posebej primeren za tovrstne dogodke, ker:

a.) imamo sobo, kjer ste lahko sami in sprejme do 60 ljudi. V sobi se nahaja tudi televizija in ločeno ozvočenje,  in imate lahko svojo glasbo (Cd-ji, MP3, USB ključ,..) ali jo prepustite nam. Lahko imate tudi živo muziko (ansambel, DJ). Nudimo tudi možnost najema projektorja

b.) imamo zelo veliko teraso pod prelepim lesenim nadstreškom, kjer lahko preuredimo mize in klopi vašim potrebam. Terasa sprejme okoli 60 ljudi ter po potrebi tudi več

c.) lahko najamete piknik prostor, kjer je ozvočenje, hladilnik, šank z vodo in točilnim aparatom za pivo, žar, krušna peč za odojka. Najem piknik prostora je brezplačen, za hrano in pijačo imamo prilagojen cenik in vse poteka po dogovoru (vrsta pijače in hrane). Piknik prostor lahko sprejme okoli 100 ljudi.

KAJ PONUJAMO?
Po pogovoru vam pripravimo meni, ki kar najbolj ustreza vašim željam (vrsta, količina in cenovni razred hrane, vrsta postrežbe …). Izbirate lahko med klasično strežbo ali kanapeji, obloženimi kruhki ali Planinskimi narezki.
Na piknik prostoru lahko posebej najamete kuharja za žar (našega »žar mojstra«).

RAZVEDRILO ZA VEČJE SKUPINE
Lahko poskrbite za svojo glasbo (ansambel, DJ, podokničar,..), lahko pa vse prepustite nam. Po želji priskrbimo tudi animacijo.

Planinski Dom Komenda

Ponudba

There are currently no added products.

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Planinski Dom Komenda

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Planinski Dom Komenda
  • Polno ime PLANINSKI DOM - JOŽE DODIG S.P.
  • Davčna številka SI 56816987 SISI 56816987
  • Matična številka 5915153000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: