Avtovleka, avtoservis, vulkanizerstvo Pajer Koper, Obala Avtomobilizem in vozila

O podjetju

Avtovleka, avtoservis, vulkanizerstvo Pajer Koper, Obala

AVTOVLEKA PAJER, prevozništvo d.o.o. smo podjetje, ki vam nudi avtovlekovulkanizerstvo, avtoservis in rent-a-car na področju obalno-kraške regije. Z veseljem in s strokovnostjo skrbimo za vašega jeklenega konjička. Ker bi radi kar seda ustregli vašim željam, smo vam dosegljivi na našo številko, kjer lahko brez nepotrebnega čakanja vaše vozilo naročite na servis, popravilo, centriranje pnevmatik ali pa nas pokličete na pomoč pri prevozu vašega vozila. Zavedamo se, da je vaš čas dragocenega pomena, zato vam v našem podjetju nudimo, vse za vaš avto na enem mestu.

Avtovleka, avtoservis, vulkanizerstvo Pajer Koper, Obala 100

Avtovleka
Vsi, ki ste veliko za volanom, veste, kako neprijetno je, če na cesti ostanete zaradi okvare, ali še veliko huje, če se vam pripeti prometna nesreča. Na nas se lahko zanesete, da vam bomo nudili, strokovno, kvalitetno in predvsem hitro storitev ne glede na čas v dnevu ali letnem času. Ne odlašajte, če ste se znašli v težavah in obtičali na cesti, nas pokličite! Tu smo za vas!

Avtoservis
Na vozilih opravljamo redne servisne preglede, diagnostiko, vsa večja in manjša mehanična popravila za vse znamke vozil. Vzdrževalni pregled zajema popolno kontrolo vseh delov, ki zagotavljajo varnost vozila, delovanje motorja in elektronskih sklopov. Želite varno vozilo? Zaupajte svoje vozilo našim strokovnjakom in si zagotovite brezskrbno delovanje vašega vozila. Z veseljem vam vozilo pregledamo, odpravimo napake ter svetujemo, kako vozilo najbolje vzdrževati.

Vulkanizerstvo
V servisni delavnici uporabljamo sodobne ter zanesljive naprave za montažo in centriranje koles. Nudimo vulkanizerske storitve za vsa osebna ter lažja tovorna vozila, prav tako vam nudimo popravilo in obnovo poškodovanih platišč. Želimo vam olajšati delo, zato vam nudimo tudi svetovanje pri nakupu tako pnevmatik kot platišč.

Rent-a-car

Našim cenjenim strankam nudimo tudi možnost najema avtomobila.

Znamo prisluhniti vašim željam in potrebam. Zavedamo se, da sta kakovost dela in vaše zadovoljstvo na prvem mestu za kar skrbimo vsi zaposleni v podjetju.

Za več informacij si poglejte našo ponudbo, za vse dodatne informacije pa nam pišite ali nas pokličite. Se že veselimo sodelovanja z vami!

Avtovleka, avtoservis, vulkanizerstvo Pajer Koper, Obala - prava rešitev za Vas!

Ponudba in storitve

Nudimo vam:

  • AVTOVLEKO
  • AVTOSERVIS
  • VULKANIZERSTVO
  • RENT-A-CAR

Znamo prisluhniti vašim željam in potrebam. Ne odlašajte, pokličite nas!

Avtovleka, avtoservis, vulkanizerstvo Pajer Koper, Obala

Ponudba

Avtovleka


AVTOVLEKA pomoč na cesti prevoz poškodovanih vozil prevoz vozil v okvari Ogled ponudbe

Avtoservis


AVTOSERVIS servisni pregledi, popravila in redna vzdrževanja za osebna vozila generalna popravila  itd. Ogled ponudbe

Vulkanizerstvo


VULKANIZERSTVO montaža in centriranje pnevmatik za vse vrste vozil popravilo avtoplaščev popravilo in obnova platišč Ogled ponudbe

Rent-a-car


Nudimo najem avtomobila.

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Avtovleka, avtoservis, vulkanizerstvo Pajer Koper, Obala

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Avtovleka, avtoservis, vulkanizerstvo Pajer Koper, Obala
  • Polno ime AVTOVLEKA PAJER, prevozništvo, d.o.o.
  • Davčna številka 39683508 SI39683508
  • Matična številka 6365060000
  • Davčni zavezanec Da