Statistična analiza podatkov STATBASE Izobraževanje

O podjetju

V podjetju ta statistično analizo podatkov STATBASE ponujamo celovite statistične rešitve za najzahtevnejša poslovna okolja.

Ukvarjamo se s svetovanjem tekom celotnega procesa raziskovalne dejavnosti. Nudimo pomoč pri vodenju projekta skozi vse izvedbene faze vključno s obdelavo podatkov in interpretacijo s pomočjo KVANTITATIVNIH IN KVALITATIVNIH specializiranih metod. Naše storitve so namenjene fizičnim kot tudi pravnim subjektom. Delujemo dolgoročno in zanesljivo, vsak statistični problem predstavlja nov izziv. Z integriranjem vrhunskih tehnologij in znanja vzpostavljamo zanesljive statistične rešitve po meri naročnika.

Naša konkurenčna prednost so specializirane (in osnovne) statistične analize in metode prilagojene  potrebam uporabnikov. Naš namen je približati zainteresiranim posameznikom uporabnost kompleksnih statističnih metodologij, ter z njihovo funkcionalnostjo in aplikativnostjo uporabnikom ponuditi iskano rešitev. Odlikujejo nas celovitost (načrtovanje in razvoj, svetovanje) in prilagodljivost  (prilagojenost rešitev specifičnim potrebam uporabnika, cenovna ugodnost, ugodni plačilni pogoji).

Naše vrednote – strast, kreativnost, znanje in izkušnje ter partnerstvo – širimo jih med poslovnimi partnerji, strankami in drugimi. Vse z namenom skupnega uspeha in zadovoljstva.

Poleg statistične analize podatkov in izdelovanjem statističnih modelov, ter njihovo optimizacijo, se ukvarjamo tudi s specializiranim izobraževanjem s področja kvalitativne in kvantitativne metodologije. Na način tutorstva za naše stranke izdelamo personaliziran učni program po zahtevanih področjih znanja.

Pomoč je namenjena posameznikom in podjetjem, ki potrebujejo metodološko podporo z namenom optimizacije lastnega poslovanja, doseganja zahtev trga. Podporo nudimo prav tako strokovni javnosti pri raziskovalnem delu, pisanju raziskovalnih člankov, strokovnih poročil, empiričnih nalog.

Naročniku nudimo specifično storitev, prilagojeno zahtevanim željam in potrebam, ter popolno prilagodljivost pri doseganju ciljev znotraj časovnih okvirjev.

Statistična analiza podatkov –  kvantitativna metodologija

  • Kvalitativna analiza podatkov
  • Raziskave o organizacijski klimi in zadovoljstvu zaposlenih
  • Izdelava modelov kreditnega tveganja
  • Trženjsko raziskovanje

Izobraževanja za skupine in posameznike

  • Specialna izobraževanja in inštrukcije

Statistična analiza podatkov STATBASE

Ponudba

Statistična analiza podatkov


Statistična analiza podatkov

Za poslovne namene:

ANALIZE

raziskave o organizacijski klimi in zadovoljstvu zaposlenih pomoč analitikom ...
Ogled ponudbe

Izobraževanje


Zaposleni v našem podjetju premoremo veliko znanja s področja statistike, metodologije in računalniške obdelave podatkov ter ga z veseljem tudi širimo. Spodaj je naštetih nekaj izobraževanj...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Statistična analiza podatkov STATBASE

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Statistična analiza podatkov STATBASE
  • Polno ime STATBASE, raziskovnje trga in javnega mnenja, Jana Suklan s.p.
  • Davčna številka 91908922 SI91908922
  • Matična številka 3426343000
  • Davčni zavezanec Ne