Izdelava cementnih industrijskih estrihov Kranj, Gorenjska Gradbeništvo

O podjetju

Izdelava cementnih industrijskih estrihov Kranj, Gorenjska

Ratko Krajinović s.p. - izdelava cementnih industrijskih estrihov Kranj, Gorenjska; je podjetje, ki izdeluje in polaga strojne tlake, ki so lahko zaključni tlak v prostoru ali predstavljajo osnovni sloj, na katerega se polaga finalna obloga. Pomembno je, da so kakovostno izdelani in položeni.
Specializirani smo za polaganje strojnih estrihov za talno gretje, polagamo pa seveda tudi standardne strojne tlake. Dotrajane obstoječe tlake pa vam obnovimo. Potrebne izkušnje in znanje nam omogočajo, da našim strankam nudimo kakovostne in hitre storitve na področju izdelave, polaganja in obnove estrihov.
Prav tako smo izklušeni in natančni slikopleskarji za manjše stanovanjske objekte in individualne hiše. Pred vsako dokončno odločitvijo vam seveda nudimo posvet in strokovno svetovanje. Vsak projekt nam je nov izziv, ki se ga lotimo resno in ga s pomočjo svojega strokovnega znanja čim bolj približamo vašim željam in potrebam.

ESTRIHI

Strojni tlaki oz. estrihi se sestavljeni in več slojev, izolacija in betonske povrhnjice. Izolacija se izvede s stiroporom ali stiroporom in volno, v etažah, ki mejijo na teren se izvede še hidroizolacija. Na izolacijo se vlije betonska povrhnjica, ki tlak ojača in mu da potrebno tlačno trdnost. Betonski sloj se izvede kot plavajoči pod, kar pomeni, da se tlak loči od sten objekta in tako prepreči prenos zvoka iz tlaka na objekt, hkrati pa se estrih lahko širi glede na svoje potrebe.

Izdelava cementnih industrijskih estrihov Kranj, Gorenjska 100

SLIKOPLESKARSTVO

Pleskanja se sicer lahko lotimo kar sami, vendar to nikoli ne bo opravljeno tako dobro, kot če bi pleskal slikopleskar. Pri pleskanju je namreč izjemno pomembna tehnika pleskanja, s katero slikopleskar dela. Z natančnim delom in kakovostnimi materiali vam nudimo naša slikopleskarska dela v manjših stanovanjskih objektih in individualnih hišah.

Izdelava cementnih industrijskih estrihov Kranj, Gorenjska 101Dela izvajamo v Gorenjski in tudi Osrednjeslovenski regiji. Za več informacij si poglejte našo ponudbo, seveda nas lahko tudi kontaktirate. Se že veselimo vsakega vašega klica.

Ponudba in storitve

Nudimo vam izvedbo klasičnih cementnih estrihov ter slikopleskarska dela za manjše stanovanjske objekte in individualne hiše.

Izdelava cementnih industrijskih estrihov Kranj, Gorenjska

Ponudba

Estrihi


Naredimo: Betonski tlaki,  hitro vezoči estrihi, estrih PET vlakna, novi tlaki, prenova starega lesenega poda z estrihom. Ogled ponudbe

Slikopleskarstvo


Nudimo vam: kitanje, beljenje, pleskanje, dekoracije Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Izdelava cementnih industrijskih estrihov Kranj, Gorenjska

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Izdelava cementnih industrijskih estrihov Kranj, Gorenjska
  • Polno ime Izdelava estrihov, Ratko Krajinović s.p.
  • Davčna številka 40462951 SI40462951
  • Matična številka 3183165000
  • Davčni zavezanec Da