Kako prodati nepremičnino Gradbeništvo

O podjetju

Kako prodati nepremičnino

MP projekt, d.o.o. smo nepremičninsko podjetje, z dolgoletnimi izkušnjami na področju posredovanja pri prometu z nepremičninami. Smo strokovno usposobljen in usklajen kolektiv, obenem pa tesno sodelujemo tudi z zunanjimi strokovnjaki – priznana odvetniška in notarska pisarna, banke, cenilci… Dnevno sledimo novostim, trendom in predpisom ter tako ohranjamo odlično poznavanje trga. Smo člani GZS, Zbornice za poslovanje z nepremičninami in podpisniki kodeksa dobrih poslovnih običajev.

Našo celovito storitev gradimo na poštenem delu in odnosu do strank, s ciljem, da se čimbolj približamo Vašim željam in potrebam ter Vam tako ponudimo vrhunsko storitev. Uživamo velik ugled med tujci, v diplomatskih in lokalnih poslovnih krogih. Smo nepremičninska agencija, z veliko ponudbo storitev in več kot 10 letnimi izkušnjami.

Kako prodati nepremičnino 100

Z izkušenimi posredniki, bogatim naborom informacij in dolgoletnimi izkušnjami, posredujemo pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine. Imamo številne reference pri nepremičninskih transakcijah vseh cenovnih razredov, posebej pri donosnih investicijskih projektih in rezidencah, tako za domače kot tuje kupce. Specializirani smo za prodajo investicijskih nepremičninskih projektov, stanovanj, stanovanjskih hiš, poslovnih objektov, stavbnih zemljišč, reprezentančnih objektov in drugih večjih nepremičnin, tako za lastno uporabo, kot za oddajanje v najem.

Zavedamo se, da zadovoljstvo strank, vrhunska storitev in poslovna uspešnost temeljijo tudi na strokovnem znanju zaposlenih, tako so vsi naši posredniki imetniki licence MOP za opravljanje poslov nepremičninskega posredovanja. Naše zaposlene v prvi vrsti odlikujejo naravna prijaznost, prilagodljivost, hiter odziv in spoštljiv odnos do strank. Ker nenehno vlagamo v znanje in razvoj vseh zaposlenih so naši sodelavci med najboljšimi na svojem področju dela.

Kako Prodati nepremičnino 101

Ne veste kako prodati nepremičnino? Iskanje nepremičnine predstavlja kar precejen napor, še posebej kadar se zaplete pri urejanju dokumentacije. Naj bo vaš nepremičninski posel varen! MP Projekt zagotavlja izvedbo nepremičninskega posla po standardih, ki zagotavljajo popolnoma preverjeno lastništvo in izpeljavo primopredaje brez rizika, omogočimo pa vam tudi vpogled v celoten postopek.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Kako prodati nepremičnino

Ponudba

Nepremičninsko posredovanje


Opravljamo storitve posredovanja pri prodaji, nakupu, najemu ali oddaji vaše nepremičnine:

ogled nepremičnine in svetovanje; ocena tržne vrednosti nepremičnine; iskanje kupcev ali...
Ogled ponudbe

Ostale storitve


Poleg posredovanja pri nakupu/prodaji oz. najemu/oddaji nepremičnine, vam nudimo:

Svetovanje pri nakupu zemljišč, Projektiranje objektov od ideje do izvedbe, Novogradnje, rekonstr...
Ogled ponudbe

Kako prodati nepremičnino


Ne veste kako prodati nepremičnino? Iskanje nepremičnine predstavlja kar precejen napor, še posebej kadar se zaplete pri urejanju dokumentacije. Naj bo vaš nepremičninski posel v...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Kako prodati nepremičnino

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Kako prodati nepremičnino
  • Polno ime MP PROJEKT, posredništvo, storitve in trgovina, d.o.o.
  • Davčna številka 87679434 SI87679434
  • Matična številka 2153289000
  • Davčni zavezanec Da