Prepisovanje in transkript besedil, oblikovanje diplome, urejanje diplome, transkripcija zvočnega posnetka Izobraževanje

O podjetju

Prepisovanje in transkript besedil, oblikovanje diplome, urejanje diplome, transkripcija zvočnega posnetka

ZNANJE ZA SANJE, izobraževalne storitve, Mira Kogovšek s.p., smo podjetje, ki vam pomaga pri oblikovanju besedilizbiri raziskovalnih metod in literaturepri razreševanju stilskih zadreg in transkriptih.

Prepustite zamudno pretipkavanje in prepisovanje tekstov hitrim in natančnim prstom. Zagotavljamo vam ugodno in hitro prepisovanje in oblikovanje vseh vrst splošnih besedil, tudi obsežnejših.

Nudimo pretipkavanje iz papirnega ali zvočnega zapisa, na primer transkripcijo intervjuja, tiskovne konference, zapisnika seje ali prepis drugega besedila s posnetka. V tem primeru potrebujemo naslednje informacije: dolžina zapisa, imena govorcev na zapisu, rok izdelave transkripta in morebitne dodatne želje.

Cena transkripcije je odvisna od dolžine zapisa in od jezika transkripta. Poleg samega prepisovanja nudimo tudi prevajanje enostavnih besedil različnih vrst iz angleščine v slovenščino. Če nam posredujete povpraševanje, vam lahko hitro pošljemo precej natančno oceno dela.

Prepisovanje in transkript besedil, oblikovanje diplome, urejanje diplome, transkripcija zvočnega posnetka 101

Če ne želite izgubljati časa s tehnično postavitvijo dela, ki ste se ga lotili, se lahko enostavneje obrnete na nas. Nudimo ureditev seminarskih, projektnih, raziskovalnih, empiričnih in maturitetnih nalog, pa tudi diplomskih in magistrskih del ter doktorskih disertacij družboslovnih in naravoslovnih smeri.

Sporočiti nam morate le natančna navodila, ki ste jih prejeli za izdelavo in oblikovanje naloge. Ti običajno variirajo od ustanove do ustanove, pa tudi glede na tip in vrsto naloge. Pomagamo vam lahko tudi s prezentacijo naloge ali s preoblikovanjem tekstov tako, da bodo ustrezali želeni formi, da bodo razumljivi in da bodo privlačni za bralca.

Prepisovanje in transkript besedil, oblikovanje diplome, urejanje diplome, transkripcija zvočnega posnetka 101

Ne veste, kako bi se lotili raziskovalne ali diplomske naloge? Potrebujete nekaj namigov kako začeti, kako besedilo oblikovati? Znanje za sanje vam nudi vsebinsko svetovanje pri raziskovalnih, empiričnih in maturitetnih nalogah. Pomagamo vam tudi pri izdelavi koncepta za diplomske naloge.

Ali vas do uspešno zaključenega študija ločuje samo Power point predstavitev diplomskega dela?

Poleg Power point predstavitve vam bomo izdelali tudi kakovostne vsebinske povzetke, ki jih boste potrebovali za uspešen, učinkovit in prepričljiv govorni nastop. Lahko vam pomagamo zaključiti tudi predstavitev, ki je še niste dokončali.

Prepisovanje in transkript besedil, oblikovanje diplome, urejanje diplome, transkripcija zvočnega posnetka 102

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!

Ponudba in storitve

Prepisovanje in transkript besedil, oblikovanje diplome, urejanje diplome, transkripcija zvočnega posnetka

Ponudba

Svetovanje pri vsebinskih konceptih


Ne veste, kako bi se lotili raziskovalne ali diplomske naloge? Potrebujete nekaj namigov kako začeti, kako besedilo oblikovati?

Znanje za sanje vam nudi vsebinsko svetovanje pri raziskovaln...Ogled ponudbe

Prepisovanje in transkript besedil


Prepustite zamudno pretipkavanje in prepisovanje tekstov hitrim in natančnim prstom. Zagotavljamo vam ugodno in hitro prepisovanje in oblikovanje vseh vrst splošnih besedil, tudi obsežnejših.Ogled ponudbe

Tehnično urejanje


Če ne želite izgubljati časa s tehnično postavitvijo dela, ki ste se ga lotili, se lahko enostavneje obrnete na nas.

Nudimo ureditev seminarskih, projektnih, raziskovalnih, empiričnih in maturitetnih...Ogled ponudbe

Izdelava Power point predstavitev


Ali vas do uspešno zaključenega študija ločuje samo Power point predstavitev diplomskega dela?

Poleg Power point predstavitve vam bomo izdelali tudi kakovostne...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Prepisovanje in transkript besedil, oblikovanje diplome, urejanje diplome, transkripcija zvočnega posnetka

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Prepisovanje in transkript besedil, oblikovanje diplome, urejanje diplome, transkripcija zvočnega posnetka
  • Polno ime ZNANJE ZA SANJE, izobraževalne storitve, Mira Kogovšek s.p.
  • Davčna številka 21147060 SI21147060
  • Matična številka 6684971000
  • Davčni zavezanec Ne

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: