Poročno ličenje, maturantsko ličenje, makeup, dolgo obstojni gelirani nohti, Kranj, Gorenjska Osebna nega

O podjetju

Poročno ličenje, maturantsko ličenje, makeup Kranj, Gorenjska

Petra Nograšek - Poročno ličenje, maturantsko ličenje, makeup Kranj, GorenjskaSem Petra Nograšek in poroke so moja strast. Od najstniških let, preživetih na Gorenjskem, me navdušujeta lepota in dovršenost. Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana organizatorka, kar me je pripeljalo do mojega sanjskega poklica – organizatorka porok in vizažistka.

 

 

 

 

 

Nudim vam poročno ličenje, maturantsko ličenje, makeup ter organizacijo porok in dogodkov na področju Kranja, Gorenjske.

Certifikat nacionalne poklicne kvalifikacije Vizažist sem pridobila 17. 6. 2011, v času, ko sem pričakovala naraščaj. Prvo izkušnjo, kako je organizirati poroko, sem pridobila kar z organizacijo svoje lastne. Pridobljena znanja sem kmalu lahko izkoristila kot poročna organizatorka v Javnem gospodarskem zavodu Brdo, kjer mi je bilo v veselje in izziv organizirati 54 porok.

Ljubezen do dela, natančnostorganiziranost ter zmožnost prisluhniti željam parov so lastnosti, na katere sem najbolj ponosna. Dejavnost organiziranja porok uspešno dopolnjujem z izvajanjem ličenj in kozmetičnih delavnic.

V vsakem od nas izžareva notranja lepota, ki jo lahko dodatno izpostavimo z ličenjem. Del mojega poslanstva so tudi ličenje za svečane priložnosti, poslovna urejenost ter izobraževanje na področju osebnega ličenja.

Poročno ličenje, maturantsko ličenje, makeup Kranj, Gorenjska 02

LIČENJE

Ličenje je umetnost poudarjanja lepot obraza in njegove individualnosti. Lepo in skladno naličen obraz je okras in pika na i vsake urejene ženske. 

Vsaka ženska je edinstvena in neponovljiva. Njena lepota izvira iz nje same. Ličenje jo samo še poudari.

Pripravimo vam lahko dnevno ali večerno ličenje za različne priložnosti: poroke, maturantske plese, slavnostne prireditve, elitne družabne dogodke, vodenje dogodkov, profesionalno fotografiranje, lahko pa vas naličimo tudi za povsem vsakdanje večerno druženje s prijatelji.

Naličili vas bomo glede na tip dogodka, ki se ga boste udeležili, barvo oblačil, las in oči, skratka, poskrbeli bomo za celosten izgled vašega videza. Za vse dodatne informacije lahko obiščete tudi našo spletno stran.

POROKA

So življenjski trenutki, ki se nam redko prikradejo na pot. Poroka je eden izmed njih. Naj bo edinstvenaneponovljiva in neprecenljiva. Prav je, da je vsaka poroka čarobna in lepa. To si zasluži vsak zaljubljeni par.

TU SEM ZA VAS!

Delam s srcem, z ljubeznijo in s popolno predanostjo skupaj s svojo ekipo, ki ji zaupam. Vsaka ljubezenska zgodba je zame nekaj posebnega. Želim, da bo vajin dan z zlatimi črkami zapisan v vajino zgodovino. Vsaka poroka mora biti paru pisana na kožo, odsevati mora srečo in zadovoljstvo para ter povabljencev.

Nudim osebni pristop in osebno svetovanje, vajinemu dogodku pa dodam unikatna presenečenja, ki jih bosta pomnila za vedno. Zagotavljam vama, da bo poročni dan DAN VAJINIH SANJ.

Poskrbite za dobro počutje in lep izgled

Ličenje Studiopetras.com - 01

Medijski svet nas ves čas zasipa z različnimi normami in pravili, ki nam narekujejo, kako naj bi jedli, se gibali, skrbeli za svojo duševnost… Ni čudno, da v poplavi vseh informacij marsikdo ne ve več, kje začeti. Na koncu je najbolj pomembno, da znate prisluhnite sebi in svojim potrebam. Ključ za srečo ni v upoštevanju pravil, ampak v pravem ravnovesju, ki nam zagotavlja resnično srečo, notranji mir in dobro počutje. In tako pride tudi zdravje.

Naj skrb zase postane vaš vsakdanji obred, v katerem boste uživali.

Zagotovite si dobro počutje, vitalnost in dovolj energije v času prehoda iz zimskega obdobja pa vse do poletja. Vzemite si čas, da se boste razvajali in se naučili kaj lepega zase.

Kolekcija kozmetičnih izdelkov vsebuje vse elemente, podprte z znanostjo proti staranju kože, ki jih potrebujete za čiščenje, vlaženje ter vzdrževanje lepe, zdrave in sijoče kože.

Petra Nograšek s.p. - poročno ličenje, maturantsko ličenje, ličenje na domu, tečaj ličenja, makeup Kranj, ličenje Kranj, Gorenjska

Poročno ličenje, maturantsko ličenje, makeup, dolgo obstojni gelirani nohti, Kranj, Gorenjska

Ponudba

Ličenje


Dnevno ličenje Večerno ličenje Poslovno ličenje Maturantsko ličenje Poskusno poročno ličenje Poročno ličenje Spremljanje neveste na poroki Ličenje za fotografiranje Ličenje za vodenje dogodka Ličenje...Ogled ponudbe

Delavnice ličenja


Ste si kdaj zaželeli, da bi bili lahko v trenutku videti popolnoma drugače? Ste se znašli pred polnimi policami kozmetičnih izdelkov, pa niste vedeli, kateri izdelek je za vas najprimernejši?

Ogled ponudbe

Organizacija porok in ostalih dogodkov


Kaj me odlikuje?

Izkušnje, odlični odzivi mladoporočencev, organizacija od najbolj preprostih do najbolj zahtevnih, tudi medijsko odmevnih porok.

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Poročno ličenje, maturantsko ličenje, makeup, dolgo obstojni gelirani nohti, Kranj, Gorenjska

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Poročno ličenje, maturantsko ličenje, makeup, dolgo obstojni gelirani nohti, Kranj, Gorenjska
  • Polno ime Studio Petras organizacija porok in dogodkov, Petra Nograšek s.p.
  • Davčna številka 27469158 SI27469158
  • Matična številka 6329829000
  • Davčni zavezanec Ne