Hotel Rute Kranjska Gora Turizem

O podjetju

Dobrodošli na strani Garni hotela Rute - Kranjska Gora!

Za popotnike, ki želijo doživeti Gozd Martuljek, bo Garni Hotel Rute odlična izbira. Od tod lahko obiskovalci dostopajo do vsega, kar lahko to živahno mesto ponudi. Primeren je tako za vaš počitek in oddih od vsakadanjika, kot za raznovrstne aktivnosti.

Ob lepem suhem vremenu, je aktualno predvsem pohodništvo, tek in kolesarjenje po lepi kolesarski stezi, ki se začenja na Jesenicah in vodi daleč v Italijo. V zimskem času in snegu boste prav gotovo izkoristili vse zimske radosti, od sankanja, krpljanja, drsanja do smučanja, ki jih nudi Gozd Martuljek in Kranjska Gora.

Vse sobe imajo balkon s pogledom na Alpe ali vrt, kabelsko televizijo z ravnim zaslonom in brezplačni brezžični internet.

Vsako jutro se lahko okrepčate s samopostrežnim zajtrkom. V hotelu lahko igrate namizni tenis, v poletnem času pa na vrtu uporabljate opremo za peko na žaru. Na voljo sta še shramba za smučarsko opremo in garaža za motorje.

Ne glede na to kakšen je že vaš razlog za obisk Gozd Martuljek, boste v Garni Hotel Rute našli idealno mesto za razburljive in zanimive počitnice.

 

Ponudba in storitve

Zajtrk - WiFi - TV - Hladilnik - Brezplačno parkiranje - Brezplačna uporaba shrambe: za smuči, kolesa in motorje - Brezplačna uporaba večnamenske dvorane (predhodni dodgovor) - Brezplačna uporaba prostora za peko na žaru in uporabe žara (predhodni dogovor)

Dejavnosti: namizni tenis, odbojka, nogomet in izposoja koles

Ugodna ponudba vodenih športnih aktivnosti: kolesarjenje, pohodništvo, tek in funkcionalna vadba

Storitve: prevoza (z doplačilom)

Hotel Rute Kranjska Gora

Ponudba

Pošlji povpraševanje Hotel Rute Kranjska Gora

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Hotel Rute Kranjska Gora
  • Polno ime MEPLAS podjetje za veleprodajo, maloprodajo, zastopanje, inženiring in zunanjo trgovino d.o.o.
  • Davčna številka 81015232 SI81015232
  • Matična številka 5321336000
  • Davčni zavezanec Da