Max Les, Gozdarske storitve, Gradbeništvo, Krško Obrt in storitve

O podjetju

Poslanstvo podjetja Max Les, Gozdarske storitve, Gradbeništvo, Krško je zagotavljati kvalitetne storitve in zagotoviti popolno zadovoljstvo kupcev in naročnikov. 

Zaposleni v podjetju Max Les, Gozdarske storitve, Gradbeništvo, Krško so izredno fleksibilni in želje strank vedno postavijo na prvo mesto, kar se odraža v dolgoletnem poslovanju z podjetjem. 

Pri vseh storitvah, ki jih nudijo, so se pripravljeni spoprijeti tudi s težjimi ozko specializiranimi deli, ki zahtevajo veliko znanja in izkušenj.

Ponudba storitev podjetja Max Les, Gozdarske storitve, Gradbeništvo, Krško je zelo obsežna, še vedno pa so pripravljeni ustreči tudi dodatnim zahtevam in potrebam naročnika, zato se veselijo sodelovanja in vas vabijo, da jih kontaktirate. 

Ponudba in storitve

MAX LES, GOZDARSKE STORITVE, GRADBENIŠTVO, KRŠKO NUDI:

1.) GOZDARSKE STORITVE

a.) Mulčanje vej in grmovja: Mulčanje ali strojna odstranitev zarasti je postopek, s katerim premladimo zarasle obdelovalne ali travnate površine, kar je vitalnega pomena za kvalitetno izrabo površin bodisi v gospodarske bodisi v estetske namene. Pomembno je, da je postopek mulčanja opravljen strokovno in kvalitetno, zato vam v našem podjetju zagotavljamo obdelavo z vrhunskimi stroji in ostalo opremo. 

b.) Podiranje dreves na vseh vrstah urbanih in kmetijskih površinah: Podiranje dreves je opravilo, ki zahteva strokovnost in ustrezno znanje, saj gre za eno zahtevnejših gozdarskih storitev. Na prvem mestu je varnost, zato se moramo postopka lotiti skrbno in natančno. Z našim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami vam lahko zagotovimo kvalitetno storitev in preventivo pred morebitno škodo oziroma posledicami, ki jih ima lahko podiranje na lastno pest. Usposobljeni smo tako za delo na težko dostopnem in nevarnem terenu, kot tudi za ozko strokovna dela kot je na primer podiranje dreves med dvema hišama, ob elektrovodih, cestah ter drugih občutljivih površinah. Po opravljenem delu vsa drevesa in veje pospravimo ter za seboj pustimo čisto zelenico. 

c.) Posek in spravilo lesa: Pri poseku lesa je potrebna velika strokovnost in doslednost, zato imamo vedno v mislih, da je bistveno delovati v korist dolgoročnega razvoja gozda. Vsa podrta drevesa iz gozda odstranimo profesionalno, ne da bi pri tem gozd poškodovali. Pri izvajanju del upoštevamo zakonske predpise v gozdarstvu in z dolgoletnimi izkušnjami skrbimo tudi za nego in sanacijo gozdov, ki so jih poškodovale ujme, zajedalci ali druge bolezni. Posek in spravilo lesa zanesljivo izvajamo ne glede na težavnost terena. Debla po koncu posega tudi skrbno dostavimo na želeno lokacijo in vam olajšamo delo. 

d.) Prodaja drv za kurjavo: Ogrevanje z lesom ima mnogo prednosti pred ogrevanjem s fosilnimi gorivi, saj omogoča zelo varčen način ogrevanja. Naše podjetje je glede želja naročnikov popolnoma fleksibilno, zato drva za kurjavo narežemo na želeno dolžino in pripeljemo na dom v razsuti obliki, embalaži ali drugače glede na zahteve naročila. 

e.) Sajenje dreves: Saditev dreves je delo, ki zahteva veliko strokovnega znanja, saj moramo za uspešno rast upoštevati okoljske dejavnike, individualne potrebe posamezne rastline ter ustrezen čas in globino sajenja. Nudimo vam strokovno in kvalitetno sajenje gozdnih sadik, sadnega drevja in ostalih sadik. 

2.) GRADBENIŠTVO

a.) Frezanje asfalta: Kontinuirano ter kvalitetno vzdrževanje cest je ključnega pomena za zagotavljanje varnosti. Frezanje asfalta je ena pomembnejših storitev pri obnovi cestne infrastrukture. V podjetju delo opravljamo s profesionalnimi stroji za frezanje asfalta, in sicer razpolagamo s strojem Wirtgen 1000 z delovno širino 1 m in Wirtgen 500 z delovno širino 0,5 m. 
Tudi za odvoz frezanega materiala poskrbimo mi.

b.) Postavljanje zaščitnih ograj: Veseli smo, kadar lahko s svojo ponudbo in kvaliteto zadovoljimo še tako zahtevne stranke, zato nudimo široko paleto različnih vrst zaščitnih varovalnih ograj. Odlikuje jih kvaliteta, dolga življenjska doba in funkcionalnost.
Izbirate lahko med:

 • -žičnatimi ograjami, ki so enostavne za postavitev in cenovno ugodne
 • kovinskimi ograjami, ki so stabilne in trajne
 • lesenimi ograjami, ki jih izdelujemo tudi v skladu z zahtevami varstva kulturne dediščine.

Ograje so primerne za poslovne in stanovanjske objekte ter kot zaščita proti divjadi ob cestah in drugje. 

c.) Gradnja dvorišč: Dvorišče je ogledalo vaše hiše, zato je pomembno, da je urejeno in prilagojeno tako, da kar najbolje služi svojemu namenu. Pri gradnji moramo biti pozorni na mnogo stvari, kot so na primer ureditev odtoka vode, ki preprečuje njeno zastajanje, pravilna izbira gradbenega materiala, ki mora biti trpežen in estetsko skladen z okoljem, racionalna izraba prostora in še mnogo več. Z našimi izkušnjami iz področja gradnje vam z veseljem priskočimo na pomoč in zagotavljamo, da boste z rezultatom zadovoljni.
Vrste gradbenih del, ki jih izvajamo, so:

 • izkop,
 • polaganje robnikov
 • priprava tampona
 • priprava podlage za polaganje asfalta
 • ureditev odvodnje
 • polaganje tlakovcev
 • odvoz in dovoz materialov. 

Max Les, Gozdarske storitve, Gradbeništvo, Krško

Ponudba

PROIZVODNJA IZDELKOV IZ LESA


Pri proizvodnji izdelkov iz lesa posebno skrb namenjamo kvaliteti lesa, s čimer proizvodom zagotavljamo lepoto, trajnost in uporabnost. Uporabljamo različne vrste lesa in številne izdelke naredimo tudi po želji naročnika...Ogled ponudbe

DOBAVA LESA ZA MOSTOVE


Za gradnjo mostov je še posebej pomembna izbira in kvaliteta lesa, česar se pri našem podjetju zavedamo, zato za tovrstne namene dobavljamo hrastov les najvišje kvalitete. V zadnjem času nam je zaupalo kar nekaj naročnik...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Max Les, Gozdarske storitve, Gradbeništvo, Krško

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Max Les, Gozdarske storitve, Gradbeništvo, Krško
 • Polno ime MAX LES proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o.
 • Davčna številka SI 16087950 SISI 16087950
 • Matična številka 1840665000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: