Putika, išias Zdravje

O podjetju

Putika, išias

BIOQUANTUM, storitvene dejavnosti d.o.o. smo skupina energoterapevtov, ki delujemo pod okriljem mojstra Karla Kodele, zdravilca, energoterapevta in dolgoletnega inštruktorja pri usposabljanju terapevtov za delo z bioenergijo. Z energoterapijo v organizmu sprožimo procese samoregulacije, ki ponovno vzpostavljajo homeostazo – naravno stanje in imanentno sposobnost organizma, da se samodejno regenerira, zdravi, celi in revitalizira.
Putika, išias in druge bolečine so preteklost. Tu smo za vas, da vam olajšamo življenje.

Putika, išias 100

PUTIKA

Putika (protin, giht, urični artritis) je presnovna motnja, ki povzroča vnetje sklepov in vezivnih tkiv.
Zakaj pride do putike?
Do vnetij prihaja zaradi odlaganje kristalov sečne kisline. Ti kristali nato sprožijo lokalno imunsko vnetno reakcijo. Putika prizadene 1-2% prebivalstva in se je samo v zadnjih dveh desetletjih podvojila.
Putika simptomi: značilni so ponavljajoči se napadi sklepnega vnetja – gre za otečen, pordel, boleč in vroč sklep. Putika v akutni fazi povzroča hude bolečine, ki se javljajo v večurnih valovih, skoraj redno tudi ponoči. Najpogosteje je prizadet sklep pri korenu nožnega palca. Pogosto je prizadeto koleno, gleženj ali zapestje. Težave v obliki otekline in rdečice lahko nastopijo čez noč. Včasih se pojavi tudi povišana telesna temperatura.

Na srečo je putika zdravstvena težava, ki jo uspešno odpravimo z energoterapijo Bioquantum. Energoterapija za odpravo težav, ki jih povzroča putika, poteka neboleče, brez dotika in izjemno učinkovito. Bio-energoterapevt z biofotonsko plazmo obseva klientovo energijsko matrico na predelu, ki ga je prizadela putika. Stanje se bistveno popravi že po prvem štiridnevnem ciklu. Putika počasi izzveni in na koncu popolnoma izgine.

Putika, išias 101Če vas muči putika, s sanacijo lahko pričnete takoj. Že čez trideset minut boste lahko občutili delno olajšanje. Pokličite! Pomagali vam bomo.

IŠIAS

Išias je zelo neprijetna zdravstvena težav, ki povzroča močne bolečine. Bolečina se pojavi, ko gre za pritisk na živčne korenine L5 in S1 in celo za njeno vnetje. Išias (ishiatična bolečina) se razlega iz spodnjega predela hrbta, preko zadnjice (tudi preko kolka) se enostransko nadaljuje v eno izmed nog po zadnji strani stegna preko živca imenovanega išias.
Kaj pomaga?
Zdravila proti bolečinam ne, saj le lajšajo bolečino, išias pa se ne pozdravi. Včasih se išias s svojo bolečino razširi vse do stopala. Bolečina, ki jo povzroča išias, je pogosto posledica nekega napačno izvedenega giba. Išias povzroča različne stopnje bolečin, lahko je intenzivna, zelo huda in izčrpavajoča, v lažji obliki pa je samo moteča, dražeča, vendar s potencialom poslabšanja. Išias nas lahko grozno muči, tudi ko mirujemo, ali ko sedimo, pogosto gre za pekoč občutek ali mravljinčenje po nogi navzdol, za otrplost pri gibanju noge ali stopala, za ostro kljuvanje med vstajanjem. Ko gre za išias, lajšanje bolečin ni dovolj.

Putika, išias 102

Ko gre za išias, “zdravljenje” z bio-energoterapijo Bioquantum, hitro in učinkovito pomaga – bolečina počasi a vztrajno pojenjuje, dokler v 4-8 dneh popolnoma ne izgine!

Več o nas si poglejte na naši spletni strani. Ne spreglejte tudi naše ponudbe. Za vse informacije in vprašanja smo vam dosegljivi tudi po telefonu.

Ponudba in storitve

Z energoterapijo Bioquantum obnavljamo in stabiliziramo človekovo energijsko polje, s čemer prožimo t.i. biološko resonanco in homeostatične procese, ki samodejno vodijo v lajšanje in/ali odpravo vseh vrst bolezenskih stanj, bolezni, poškodb, bolečin in stisk.

Putika, išias

Ponudba

Bolezn


Z energoterapijo Bioquantum obnavljamo in stabiliziramo človekovo energijsko polje, s čemer prožimo t.i. biološko resonanco in homeostatične procese, ki samodejno vodijo v lajšanje in/ali odpra...Ogled ponudbe

Bolečine


Z bioenergijskim posegom v človekovo energijsko polje uravnamo energijsko neravnovesje kar sproži efekt popuščanja in/ali odpravljanja vseh vrst bolečin, ne glede na njihov izvor, intenzivnost ali tež...Ogled ponudbe

Na Daljavo


Energoterapijo “na daljavo” izvajamo po precedurah kvantne teleportacije. Z biofotonsko plazmo na kvantnem nivoju posežemo v energijsko polje klienta, ne glede na njegovo oddaljenost. V času izva...Ogled ponudbe

Metoda


Energoterapija Bioquantum je alternativna, komplementarna in naravna metoda s katero klienta energijsko obnovimo in stabiliziramo. Energijsko ravnovesje človekovega biopolja se takoj zrcali na organizmu kot&...Ogled ponudbe

Za Športnike


Bioquantum je visoko specializiran energijski postopek, s katerim vrhunskim športnikom omogočamo, da vzdržujejo najvišji psihofizični nivo pripravljenosti organizma.

Ogled ponudbe

Za Podjetja


Energoterapija Bioquantum je unikatna in inovativna ponudba, ki je v interesu tako lastnikov in vodstva (delodajalcev), kot vseh zaposlenih (delojemalcev in njihovih sindikalnih organizacij).

Ogled ponudbe

Za Živali


Bioenergija je življenjska energija, od katere je odvisno zdravje, življenje in smrt vseh živih bitij, tudi živali in rastlin. Postopek zdravljenja živali z bioenergijo je podoben kot pri ljudeh.

Ogled ponudbe

VIP


Klientom, ki iz kakršnegakoli razloga želijo (ali potrebujejo) diskreten tretman, je na voljo energijska terapija Bioquantum - kot VIP storitev.

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Putika, išias

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Putika, išias
  • Polno ime Marko Legat
  • Davčna številka x SIx
  • Matična številka x
  • Davčni zavezanec Da