Najem vozila - AVTO IN Avtomobilizem in vozila

O podjetju

Najem vozila

Najem vozila je postopek, pri katerem se dogovorite za uporabo avtomobila ali drugega vozila za določeno obdobje časa in plačate najemodajalcu določeno količino denarja za ta čas. To je pogosta praksa pri potovanju ali pa ko potrebujete vozilo za določen čas, na primer, če vaš lastni avtomobil ni na voljo ali pa potrebujete drugačen tip vozila za posebne potrebe na primer večji avtomobil za družinsko potovanje ali tovornjak za selitev. Prav tako vam lahko prihrani stroške vzdrževanja in popravil vašega lastnega vozila, saj ne boste odgovorni za stroške popravil in servisiranja najetega vozila. Najem vozila lahko poteka pri specializiranih podjetjih za izposojo avtomobilov, turističnih agencijah ali drugih podjetjih, ki ponujajo najem vozil.

Najem vozila v Avto in

Na voljo za najem vam nudimo osebna vozila, tovorna/dostavna vozila ter luksuzna vozila.

V ceno najema so že vključena osnovno zavarovanje, kasko zavarovanje in zavarovanje proti kraji. Vsa vozila v voznem parku AVTO IN najemi so opremljeni z vinjeto, uporabnina le te pa je že vključena v ceno. Vsa vozila v lasti AVTO IN imajo priloženo zeleno karto.

Pri podaljšanju najema mora najemnik o tem obvestiti poslovalnico AVTO IN najmanj 24 ur pred iztekom pogodbe. Podaljšanje je možno le ob soglasju poslovalnice. Vozilo lahko prevzamete ali vrnete izven delovnega časa, storitev pa vam dodatno zaračunamo po veljavnem ceniku. Vračilo vozila je možno kjerkoli, vendar se dodatno zaračuna glede na oddaljenost kraja od poslovalnice.

V primeru prometne nezgode je potrebno obvestiti policijo in si priskrbeti policijski zapisnik, ter nemudoma obvestiti poslovalnico. Ob vračilu vozila je potrebno izpolniti izjavo o prometni nezgodi oziroma tehničnem problemu vozila. V primeru okvare vozila pa morate obvestiti poslovalnico in pomagali vam bomo, v kolikor bo potrebno tudi z nadomestnim vozilom.

Rezervacija točno določene znamke in modela je možna, vendar le po predhodnem dogovoru z poslovalnico. Za ogled ponudbe obiščite našo spletno stran, kjer vam zagotavljamo kakovostne in zanesljive storitve najema vozil po ugodnih cenah.

Najem vozila - AVTO IN

Ponudba

Tovorna/Dostavna vozila


Najem tovornih/dostavnih vozil je lahko priročen, če potrebujete prevoz velikega količina blaga ali če vaše podjetje potrebuje dodatna vozila za prevoz tovora. Na voljo so različne možnosti najema, vključn...Ogled ponudbe

Osebna vozila


Najem osebnega vozila je lahko priročen, če potrebujete prevoz za kratkotrajno potovanje ali pa če vaš avtomobil ni na voljo. Najem osebnega vozila je lahko tudi priložnost za testiranje novega avtomo...Ogled ponudbe

Luksuzna vozila


Najem luksuznega vozila je lahko priročen, če si želite uživati v vožnji z vrhunskim avtomobilom, na primer med počitnicami ali posebnimi dogodki. Najem luksuznega vozila je lahko tudi priložnost za testiranje no...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Najem vozila - AVTO IN

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Najem vozila - AVTO IN
  • Polno ime AVTO IN
  • Davčna številka 81332998 SI81332998
  • Matična številka 7043341000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: