VARANJE.SI Družba in javne storitve

O podjetju

VARANJE.SI

Razumem te... popolnoma... Že samo občutek, da tvoj partner za tvojim hrbtom počne stvari, ki jih kot partner ne bi smel, je neprijeten, neznosen in ubija. Če ti šesti čut pravi, da nekaj ni v redu, nikar ne potlači tega občutka, ampak se prepričaj ali je temu res tako. Reši se dvomov in mi zaupaj, skupaj bova našli rešitev.

Detektivka Mateja sem tu, zate!

Pokliči: 040 607 555

Čutiš odtujenost, se pojavljajo manjši nesporazumi, vse več je nestrinjanja, ni več iskrice, romantike je vse manj ali je izginila?  Partner se izgovarja,  vedno je zaseden, na zgrešeni klic ali sms več ne odgovori. Ves čas ti zatrjuje, da je vse v redu, da si ti ljubosumna, krivdo za vsak prepir zvali nate, ti pa čutiš, da so se stvari med vama spremenile. Znaki, da se nekaj dogaja niso dovolj, treba jih je preveriti.

Moja naloga bo,  da zate ugotovim dejstva in s tem potrdim ali ovržem sum varanja.

V težki situaciji je zelo pomembno, da imaš ob sebi nekoga, ki te razume in ti zna svetovati. Četudi je bolečina ob potrditvi nezvestobe velika, moraš gledati naprej. Večkrat je v taki situaciji potrebno razmisliti o otrocih, stikih ali celo premoženju. Tudi tu ti bom v oporo in ti bom znala svetovati v nadaljnjih postopkih.

POZOR!!!

Če tvoj partner VEDNO VE: s kom si, koga kličeš, kje si, pozna vsebino sms-ov, e-sporočil, zgodovine brskanja po spletu, vsebino klepetov preko aplikacij (Facebook, Viber, Wechat, WhatsApp in podobno) POTEM POKLIČI IZ DRUGEGA TELEFONA, SAJ IMAŠ NA SVOJEM TELEFONU NAMEŠČEN NEVIDEN SLEDILNI PROGRAM, KI TVOJEMU PARTNERJU OMOGOČA POPOLN NADZOR NAD TABO!!!

Kot detektivka pristopim diskretno in profesionalno, pokliči me!

Pokliči: 040 607 555

VARANJE.SI 101

VARANJE.SI

VARANJE.SI

Ponudba

There are currently no added products.

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje VARANJE.SI

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime VARANJE.SI
  • Polno ime Detektivka Mateja
  • Davčni zavezanec Da