Servis gospodinjskih aparatov Bosch - ŠKERJANC CO d.o.o., Ljubljana Elektro storitve

O podjetju

Podjetje Servis gospodinjskih aparatov ŠKERJANC CO. d.o.o. nudi svojim strankam vrhunski sevis gospodinjskih aparatov in pa svetovanje pri nakupu in prodaji gospodinjskih aparatov!

Servisiramo vse vrste gospodinjskih aparatov blagovnih znamk Bosch,Siemens in Gaggenau. Za naročilo servisa, nas prosimo : 041 642 233

Svetujemo Vam pri izbiri in nakupu gospodinjskih aparatov blagovnih znamk Bosch, Siemens in Gaggenau. Za vsa dodatna vprašanja, smo Vam na voljo preko elektronske pošte na naslovu: info@skerjanc.si

V primeru nakupa gospodinjskih aparatov preko našega podjetja, našim kupcem nudimo dodatne ugodnosti!

Se sploh zavedate, da vaš pralni stroj pere vaša najdragocenejša oblačila? Oblačila, ki jih oblečete za pomembne sestanke. Oblačila, kjer so v najtanjših vlaknih vtkani najlepši spomini...in za katere upate, da ne bodo nikoli obledela. Bi si upali babičine skodelice ali podarjeni pribor oprati v kateremkoli aparatu? Pomivalni stroj mora vedno zagotoviti čisto posodo za vas in vašo družino.

Vsi ti stroji so nekaj tako samoumevnega, da se sploh ne zavedamo, da so postali del velike družine aparatov, ki nas zadovoljujejo in olajšujejo življenje.

V družinskem podjetju Servis gospodinjskih aparatov Škerjanc Co d.o.o., Ljubljana smo ponosni, da vaši družini ponudimo le najboljše. Gospodinjski aparati Bosch, Siemens in Gaggenau so vse tisto, kar ste vedno želeli od svoje družine (in včasih o tem sanjali). Ko se boste odločali o vašem novem članu družine aparatov, nas pokličite na 041 642 233 in z veseljem vam bomo svetovali.

Družinsko podjetje Servis gospodinjskih aparatov Škerjanc Co d.o.o., Ljubljana vašim aparatom zagotovi tudi servis, zagotavljamo pa vam, da vas naši izdelki ne bodo pustili razočarane. Kvaliteta izdelkov Bosch, Siemens in Gaggenau je prepoznavna, zato beseda servis ne bo pogosto izrečena.

Servis gospodinjskih aparatov Bosch - ŠKERJANC CO d.o.o., Ljubljana

Ponudba

There are currently no added products.

Pošlji povpraševanje Servis gospodinjskih aparatov Bosch - ŠKERJANC CO d.o.o., Ljubljana

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Servis gospodinjskih aparatov Bosch - ŠKERJANC CO d.o.o., Ljubljana
  • Polno ime ŠKERJANC CO. Trgovsko in elektroservisno podjetje d.o.o.
  • Davčna številka 61689599 SI61689599
  • Matična številka 5674379000
  • Davčni zavezanec Da