ALU ograje montaža Gradbeništvo

O podjetju

ALU ograje montaža

V podjetju OGRAJE Alfa vam ponujamo široko paleto različnih aluminijskih, steklenih, inox in elegance ograj. Pri nas zagotavljamo celovito rešitev na enem mestu, saj ograje sestavimo, dostavimo in montiramo. Odlikujeta nas kvalitetno delo in ugodna cena.

ALU-INOX balkonske, stopniščne ograje, Alfa - alu ograja

Svetovati vam bomo znali, naj se gre za ograje za balkon, teraso, vrt, stopnišče, notranje ali zunanje ograje. Pri izdelavi in montaži ograj uporabljamo le materiale visoke kakovosti. Naše delo je vedno opravljeno kakovostno, natančno in v dogovorjenih rokih. Željam strank se prilagajamo pri vseh stopnjah izvedbe; načrtovanju, izdelavi in montaži.

ALU-INOX balkonske, stopniščne ograje, Alfa 03

Nudimo vam brezplačno meritev in svetovanje na objektu. Po ogledu pripravimo neobvezujočo ponudbo in se po potrditvi le te dogovorimo za termin montaže. Vse naše storitve vam nudimo na področju celotne Slovenije.

Alu ograje, INOX ograje

ALUMINIJSKE-ALU OGRAJE

Aluminij je odličen material za izdelavo ograj, saj ne potrebuje posebnega vzdrževanja in ima dolgo življenjsko dobo. Naše aluminijske ograje imajo 15 letno garancijo na eloksacijo. Barvanje aluminijskih ograj ni potrebno, so pa po naročilu na voljo v kakršnikoli barvi lestvice RAL in tudi v imitaciji lesa.

ALU-INOX balkonske, stopniščne ograje, Alfa - alu ograja 02

STEKLENE OGRAJE

Primerne so za postavitev v notranjih in zunanjih prostorih. Odlikuje jih eleganten videz in vrhunska kvaliteta izdelave. Na voljo imamo izbiro različnih vrst stekla: mlečno, satinirano, optiwhite, vitraži, itd. Vsa stekla so lahko tudi matirana in v različnih barvnih odtenkih. Uporabljamo samo varnostna stekla, kaljena z varnostno pobranimi robovi s certifikatom.

Alu ograje, inox ograje

INOX OGRAJE

Inox je nerjaveče jeklo, zato je primeren za notranje in zunanje ograje in potrebuje le minimalno vzdrževanje. Inox ograje so izdelane iz okroglih, kvadratnih ali pravokotnih cevi s polirano ali brušeno površino. Za polnilo se uporabljajo prečne in pokončne cevi iz nerjavečega jekla ali steklo. So modernega videza in vam poleg varnosti in zaščite nudijo lepši dom. Zaradi dolge življenjske dobe predstavljajo cenovno zelo ugodno rešitev.

ALU-INOX balkonske stopniščne ograje alfa - inox ograje

ELEGANCE OGRAJE

Ograje vrhunske kvalitete.

Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali bi želeli naročiti predračun, nas pokličite 386 (0)68 600 786 ali nam pišite: info@ograje-alfa.si. Z veseljem vam bomo pomagali!

ALU ograje montaža - Ograje Al-fa!

Ponudba in storitve

Našim strankam nudimo:

  • izdelavo in montažo aluminijskih ograj
  • izdelavo in montažo steklenih ograj
  • izdelavo in montažo inox ograj
  • izdelavo in montažo elegance ograj
  • brezplačno meritev in svetovanje na objektu

ALU ograje montaža

Ponudba

Izdelava in montaža inox ograj


LASTNOSTI INOX OGRAJ

Inox zunanje in notranje ograje vam poleg varnosti in zaščite nudijo lepši dom. So obstojne in modernega videza ter potrebujejo minimalno vzdrževanje. ...
Ogled ponudbe

Izdelava in montaža aluminijskih ograj


LASTNOSTI ALUMINIJSKIH OGRAJ

Odpornost na vremenske vplive, kot so UV žarki, mraz, vročina, vlaga, zmrzal. Večna življenjska doba. Zaradi visoke spoliranosti površine ograje, se n...
Ogled ponudbe

Izdelava in montaža steklenih ograj


LASTNOSTI STEKLENIH OGRAJ

Steklene ograje lahko uvrstimo med sodobnejše vrste ograj. Ponujajo to, kar nobene druge ograje ne morejo ponuditi – popolnoma neoviran pogled okolic...
Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje ALU ograje montaža

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime ALU ograje montaža
  • Polno ime ERIK montaža ograj Refik Mehagić s.p.
  • Davčna številka 34148442 SI34148442
  • Matična številka 6611788000
  • Davčni zavezanec Ne