Fasaderstvo in slikopleskarstvo GE HABIČ d.o.o., Ljubljana Gradbeništvo

O podjetju

Podjetje Slikopleskarstvo in fasaderstvo GE Habič d.o.o., Ljubljana ni od včeraj. 

Že več kot 30 let se ukvarjamo s spleskanjem stanovanjskih objektov in drugih gradbenih elementov, fasaderstvom in drugimi zaključnimi deli v gradbeništvu. Iz roda v rod prenašamo znanje in izkušnje, pa tudi profesionalen odnos do dela. Stojimo za tistim, kar naredimo, zato ne uporabljamo nizkocenovnih slabih in nekakovostnih materialov.

Vsaki stranki si upamo brez zadrege pogledati v oči tudi po mnogih letih. S svojim delom ne gradimo samo vašega zadovoljstva, ampak tudi svoj ugled. To nam uspeva že 30 let in prepričani smo, da nam bo tudi v prihodnje.

Barve so kot oblačila, v katera oblečemo stavbe. Vedno velja, da se v lepo prepleskanih prostorihpočutimo prijetno in sproščeno, ne glede na to, ali gre za vaše domače stanovanje, službeno pisarno, vrtec ali pa zdravniško ordinacijo… Če velja, da obleka naredi človeka, potem tudi velja, da barve polepšajo bivanje in podarijo hiši in prostoru drugačno, bolj prijazno podobo!

Element, ki ga mimoidoči na hiši najprej opazijo, je fasada. Lepa fasada je zrcalo ljudi, ki tu živijo. Z barvami, strukturo in načinom izdelave lahko fasada odraža osebnost lastnika ali pa nakazuje na življenje, ki se dogaja za zidovi hiše: lahko je umirjeno elegantna, lahko je igriva, zanimiva ali pa preprosto lepa.

Ponudba podjetja Slikopleskarstvo in fasaderstvo GE Habič d.o.o., Ljubljana:

  • fasaderstvo
  • slikopleskarstvo
  • zaključna gradbena dela
  • elektrotehniška dela

V podjetju Slikopleskarstvo in fasaderstvo GE Habič d.o.o., Ljubljana bomo poskrbeli, da bo pot do sveže podobe vaših poslovnih ali zasebnih prostorov povsem preprosta! Hitro, kakovostno in zanesljivo bomo opravili svoje delo ter ustvarili ambient, ki vam bo v užitek in ponos.

Fasaderstvo in slikopleskarstvo GE HABIČ d.o.o., Ljubljana

Ponudba

Fasaderstvo


izdelava vseh vrst fasad

Ogled ponudbe

Slikopleskarstvo


pleskanje notranjih in zunanjih objektov pleskanje sten, stropov, tal barvanje oken, lesenih ograj barvanje lesenih opažev / fabionov barvanje ladijskih podov beljenje stanovanj druga slikopleskarska dela ...Ogled ponudbe

Zaključna gradbena dela


brušenje in lakiranje parketa polaganje PVC talnih oblog in plute polaganje laminata izvedba suhomontažnih sten tlakovanje dvorišč izdelava škatel za mansarde celovita prenova stanovan...Ogled ponudbe

Elektrotehniška dela


Inštalacija električnih napeljav in naprav Proizvodnja elektronskih komponent Popravila elektronskih optičnih naprav

Ogled ponudbe

Celotna adaptacija stanovanj


V sodelovanju z rednimi zunanjimi sodelavci (skupina več kot 10 podjetij in obrtnikov) poskrbimo za celostno prenovo vašega stanovanja. Za več informacij pokličite 041 740 344Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Fasaderstvo in slikopleskarstvo GE HABIČ d.o.o., Ljubljana

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Fasaderstvo in slikopleskarstvo GE HABIČ d.o.o., Ljubljana
  • Polno ime GE HABIČ Podjetje za gradbeništvo in energetiko, d.o.o.
  • Davčna številka 61403954 SI61403954
  • Matična številka 6292682000
  • Davčni zavezanec Da