Izdelava fasad Ljubljana - Canoski d.o.o. Gradbeništvo

O podjetju

Izdelava fasad Ljubljana - Canoski d.o.o.

Izdelava fasad Ljubljana - Canoski d.o.o. smo podjetje, ki se ukvarjamo z izdelavo vseh vrst gradbenih fasad. Izdelujemo fasade in omete na manjših in večjih objektih. Svetujemo pri izbiri fasadnega sistema in odtenka, v skladu z vašimi željami. Naše stranke so predvsem lastniki stanovanjskih hiš, stanovanj, lokalov, obrtnih delavnic in drugi. Z dolgoletnimi izkušnjami se lahko pohvalimo z zanesljivimi in kvalitetnimi storitvami.

ZAKAJ PRAV MI?

 • Smo zanesljivi in profesionalni.
 • Delo opravimo v dogovorjenem času.
 • Imamo nizke konkurenčne cene.
 • Smo gibljivi glede delovnega časa.
 • Imamo veliko izkušenj, fasaderstvo je naša dejavnost.
 • Fasado vam naredimo po vaših željah.

Izdelava fasad Ljubljana - Canoski d.o.o. 100

Fasada varuje vaš dom pred neprijetnimi zunanjimi vplivi, kot so nihanja zunanje temperature med dnevom in nočjo ter različnimi letnimi časi. Z vgradnjo fasadnega sistema ne znižujemo le stroškov porabljenih energentov, temveč tudi bistveno izboljšamo kvaliteto bivalnega okolja. Slaba toplotna izolacija objekta je vzrok za nekvalitetne bivalne pogoje tako poleti kot tudi pozimi. Hkrati nosi tudi lepotno funkcijo, ki vsak dom umešča v svoje okolje. Slabo izolira objekt lahko izgublja veliko energije. Preko fasade lahko izgubimo do 40 % energije. Kvalitetna toplotna obnova fasade lahko zmanjša vaše stroške. Z vgradnjo toplotno izolacijskega sistema se odločite za učinkovito rabo energije.

Fasade so sestavljene iz različnih delov, odvisno od tipa. V grobem jih sestavlja izolativni sloj iz izolacijskih plošč, ki se prilepi ali kako drugače pritrdi na zunanjo steno, sledi plast lepila in zaščitna mrežica. Na koncu se zaključi še z granuliranim slojem, ki da vašemu domu svoj pečat. Danes se naročniki odločate predvsem med različnimi tipi fasad in barvami ter odtenki.

POTREBUJETE NOVO FASADO? NE POZNATE VSEH MOŽNOSTI? BREZ SKRBI, TU SMO MI!

Za vse informacije smo vam dosegljivi tudi na našo telefonsko številko. Vabimo vas, da nas pokličete in nam zaupate vaše želje, skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas in vaš dom.

Ponudba in storitve

Izdelava fasad Ljubljana - Canoski d.o.o. smo podjetje, ki se ukvarjamo z izdelavo vseh vrst gradbenih fasad. Izdelujemo fasade in omete na manjših in večjih objektih. Svetujemo pri izbiri fasadnega sistema in odtenka, v skladu z vašimi željami.

 Za vse informacije smo vam dosegljivi tudi na našo telefonsko številko. Vabimo vas, da nas pokličete in nam zaupate vaše želje, skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas in vaš dom.

Izdelava fasad Ljubljana - Canoski d.o.o.

Ponudba

Fasaderstvo


Izdelava fasad Ljubljana - Canoski d.o.o. smo podjetje, ki se ukvarjamo z izdelavo vseh vrst gradbenih fasad. Izdelujemo fasade in omete na manjših in večjih objektih. Svetujemo pri i...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Izdelava fasad Ljubljana - Canoski d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Izdelava fasad Ljubljana - Canoski d.o.o.
 • Polno ime CANOSKI, trgovina in storitve, d .o .o .
 • Davčna številka 27207412 SI27207412
 • Matična številka 3940683000
 • Davčni zavezanec Da