Kotli na drva - Mix d.o.o. Gradbeništvo

O podjetju

Kotli na drva - Mix d.o.o.

V MIX trgovini vam nudimo širok izbor kotlov na drva, vključno z naprednimi dvokuriščnimi kotli in učinkovitimi uplinjevalnimi kotli. Naše rešitve so zasnovane za zagotavljanje maksimalne učinkovitosti in udobja v vašem domu.

Dvokuriščni kotli: Naši dvokuriščni kotli so idealna izbira za tiste, ki iščejo fleksibilnost in učinkovitost. Z možnostjo uporabe dveh različnih vrst goriva, ti kotli zagotavljajo neprekinjeno ogrevanje in so odlična rešitev za različne potrebe ogrevanja.

Uplinjevalni kotli: Uplinjevalni kotli v naši ponudbi predstavljajo vrhunec tehnologije ogrevanja. Z visoko učinkovitostjo in zmanjšanim vplivom na okolje so ti kotli odlična izbira za ekološko osveščene uporabnike.

Zakaj izbrati kotel na drva:

 • Vrhunska učinkovitost: Optimizirajte porabo energije z našimi sodobnimi kotli na drva.
 • Prilagodljivost: Izbirate lahko med različnimi modeli, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam.
 • Dolga življenjska doba: Zanesljivost in trajnost sta ključni lastnosti vseh naših izdelkov.
 • Strokovno svetovanje: Naša ekipa je tukaj, da vam pomaga najti idealen kotel za vaš dom.

O podjetju MIX d.o.o.

Danes je MIX d. o. o. profesionalni javnosti dobro poznan kot zanesljiv dobavitelj kakovostnega gradbenega, instalacijskega materiala, orodja in pribora po ugodnih cenah. Naše prednosti temeljijo na širokem spektru ponudbe, zadostnih zalogah, hitrih dobavnih rokih, strokovnosti in odzivnosti.

S svojim aktivnim delovanjem in skozi čas preverjeno, kupcu prijazno poslovno strategijo, prodiramo tudi na trg individualnih, priložnostnih kupcev.

Na dveh prodajnih točkah skupne površine 11.000 kvadratnih metrov je našim kupcem v tem trenutku na voljo preko 50.000 izbranih artiklov. Del naše celovite ponudbe, ki ga v okviru svoje veleprodaje pokrivamo kot zastopniki, uvozniki ali distributerji pa je na voljo tudi na prodajnih mestih drugih trgovskih sistemov.

Tako izvajalce kot priložnostne kupce nenehno seznanjamo z novostmi na tržišču. Specifične novosti v okviru programa zastopstev pa profesionalni javnosti predstavljamo na posebej v ta namen organiziranih strokovno-izobraževalnih srečanjih in predavanjih.

Kotli na drva - Mix d.o.o.

Ponudba

Plošče Knauf


Visokokakovostne mavčne plošče znamke Knauf so idealna rešitev za različne gradbene in obnovitvene projekte. Mavčne plošče so zasnovane za uporabo v širokem spektru aplikacij, zag...Ogled ponudbe

Stiropor


Visokokakovostne fasadne plošče iz stiropora Fragmat, izdelane iz ekspandiranega polistirena (EPS), predstavljajo idealno rešitev za toplotno izolacijo v fasadnih sistemih ETICS, skladno z ETAG 004....Ogled ponudbe

Strešna okna


Strešna okna Domix predstavljajo vrhunec kakovosti in inovativnosti na področju strešnih rešitev. Ta okna so zasnovana tako, da ustrezajo tako javnim kot stanovanjskim objektom, idealna pa so...Ogled ponudbe

Zaščitna oblačila


Širok izbor zaščitnih oblačil vključuje delovne hlače do pasu, delovne hlače Farmer, delovne jakne, HV odsevni program, Softshell jakne in zimska oblačila, ki so namenjena zagotavljanju varnosti in ...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Kotli na drva - Mix d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Kotli na drva - Mix d.o.o.
 • Polno ime Mix d.o.o.
 • Davčna številka SI 45586616 SISI 45586616
 • Matična številka 5305802000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: