Prodaja komarnikov, prodaja žaluzij, prodaja senčil, cena senčil, cena komarnikov, cena žaluzij Gradbeništvo

O podjetju

Prodaja komarnikov, prodaja žaluzij, prodaja senčil, cena senčil, cena komarnikov, cena žaluzij

PLUTON PLUS d.o.o.  smo podjetje z 21-letno tradicijo. Stremimo k izvrstni kvaliteti, hitremu dobavnemu roku, strokovnosti in natančnosti. Svojim kupcem vedno nudimo najboljšo kvaliteto za najboljšo ceno. Nudimo vam izbor pravega senčila, ki lahko poleg zaščite objekta pred pregrevanjem in nekontroliranimi pogledi v notranjost, poskrbi tudi za estetsko dopolnitev. Naša široka ponudba različnih notranjih in zunanjih senčil, vam omogoča neomejene možnosti pri opremljanju okenskih sistemov.

prodaja komarnikov 100

Prodaja komarnikov

Komarniki so preprosta in učinkovita rešitev, saj omogočajo dostop svežega zraka, hkrati pa varujejo pred vdorom nadležnega mrčesa in žuželk v prostor tudi pri popolnoma odprtem oknu.

Rešitev pred nadležnim mrčesom in tudi nekaterimi, za zdravje nevarnimi insekti in žuželkami je preprečiti njihov prihod v prostor s komarniki montiranimi na okna ali vrata. Komarniki v treh osnovnih izvedbah so zanesljivi, za okolje neškodljivi in humani in so primerni tako za stanovanjske objekte, kakor tudi za javne prostore in predvsem za prostore, kjer se pripravlja oziroma prodaja hrana in pijača (restavracije, menze, bolnišnice, trgovine s hrano,…).

Najpomembnejše značilnosti naših komarnikov:

  • so izredno zanesljivi in okolju neškodljivi,
  • primerni so za stanovanjske objekte, javne prostore in predvsem za prostore, kjer se pripravlja oziroma prodaja hrana in pijača (npr. restavracije, menze, bolnišnice, trgovine s hrano).

prodaja komarnikov 101

Prodaja žaluzij

Za popolno udobje in estetski videz hiše poskrbijo senčila. Obstaja veliko vrst senčil, eno najbolj razširjenih pa so žaluzije. Glede na uporabnost poznamo NOTRANJE in ZUNANJE žaluzije, ki so primerne za vgradnjo tako na poslovne kot tudi stanovanjske objekte.

Z notranjimi žaluzijami se z enostavnim reguliranjem naklona lamel zaščitimo pred direktnim vdorom sončnih žarkov ter nezaželenimi pogledi ljudi. Hkrati pa nam notranje žaluzije služijo tudi kot dekoracija v prostoru. V primeru, da si želimo (poleg vsega kar ponujajo notranje žaluzije) še dodatno toplotno zaščito, zaščito pred vremenskimi vplivi pa vam priporočamo izbiro enih izmed zunanjih žaluzij. Le-te so vgrajene na zunanji strani pred okenom, kar preprečuje direkten vdor toplote v prostor, v kombinaciji s fasado pa pripomorejo k lepšim estetskim zunanjim videzom objekta.

prodaja komarnikov 102Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

Ponudba in storitve

prodaja komarnikov 

prodaja žaluzij 

prodaja senčil
 
cena senčil 
 
cena komarnikov 
 
cena žaluzij

Prodaja komarnikov, prodaja žaluzij, prodaja senčil, cena senčil, cena komarnikov, cena žaluzij

Ponudba

Komarniki


Zaščita proti mrčesu, ki traja.

Komarniki so preprosta in učinkovita rešitev, saj omogočajo dostop svežega zraka, hkrati pa varujejo pred vdorom nadležnega mrčesa in žuželk ...Ogled ponudbe

Žaluzije


Za popolno udobje in estetski videz hiše poskrbijo senčila. Obstaja veliko vrst senčil, eno najbolj razširjenih pa so žaluzije.

Glede  na uporabnost poznamo NOTRANJE in...Ogled ponudbe

Rolete


Rolete spadajo med zelo obstojna senčila, ki so zelo primerna za vse novogradnje, lahko pa jih montiramo tudi na že obstoječe fasade nepremičnin (enostavna montaža in demontaža).

Vzdrževanja praktično ni, za...Ogled ponudbe

Tende


Tende ali markize so primerne za senčenje balkonov, teras, gostinskih lokalov, za zunanje senčenje na sploh. Tenda je del zunanje opreme, ki ustvarja razpoloženje, zagotavlja zaščito pred soncem in neželenimi p...Ogled ponudbe

Notranja senčila


Na področju senčenja z notranjimi senčili vam nudimo celostno rešitev. V paleti naših proizvodov lahko izbirate različne roloje, lamelne zavese, panelne zavese, pliseje in notranje žaluzije.

No...Ogled ponudbe

Screen senčila


Screeni so zunanji ali  notranji roloji, brez ali s kaseto, različnih oblik, večjih ali manjših dimenzij, s stranskimi alu vodili ali jeklenico, … bistvena zanje je posebna mrežasta t.i. »scre...Ogled ponudbe

Brisoleji


Brisoleji so senčila, ki so mnogo bolj kompaktna in odpornejša, hkrati pa dimenzijsko veliko večja od ostalih standardnih senčil. V kombinaciji s fasado, poleg svoje osnovne funkcije senčenja, pripomorejo ...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Prodaja komarnikov, prodaja žaluzij, prodaja senčil, cena senčil, cena komarnikov, cena žaluzij

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Prodaja komarnikov, prodaja žaluzij, prodaja senčil, cena senčil, cena komarnikov, cena žaluzij
  • Polno ime PLUTON PLUS d.o.o., gradbeništvo, storitve in svetovanje
  • Davčna številka 57461317 SI57461317
  • Matična številka 5903378000
  • Davčni zavezanec Ne

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: