Poceni prevajalske storitve Izobraževanje

O podjetju

Poceni prevajalske storitve

Agencija GRENS-TIM d.o.o. predstavlja slovensko podružnico mednarodne mreže partnerskih prevajalskih agencij. Nudimo vam poceni prevajalske storitve!
Na tržišču je mreža s svojimi storitvami trenutno prisotna v 4 državah: v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini in v Veliki Britaniji. Za partnerske agencije v mreži trenutno skupaj prevaja več kot 500 prevajalcev- odličnih in strokovnih kadrov.
Agencije v mreži so trenutno v postopku pridobitve certifikata kakovosti EN15038.

Poceni prevajalske storitve 100Z odlično koordinacijo in organizacijo med vsemi podružnicami na področju izvedbe prevajanja in lektoriranja besedil, marketinga ter s pomočjo vrhunske IT podpore lahko dosegamo naše zastavljene cilje:

Visoka kakovost prevodov
Na osnovi velikega števila sodelavcev-prevajalcev se lahko izbere najustreznejšega prevajalca za vsako besedilo, ne glede na tematiko.

Cenovno ugodni prevodi
Večji obseg naročil, ki jih dnevno realiziramo, nam omogoča, da prevajalcem ponudimo večjo količino dela, pri tem pa svojim sodelavcem nudimo pošteno in pravočasno plačilo, za kar nam sodelavci nudijo njihovo stalno angažiranost, vestnost, poštenost in visoko raven kakovosti narejenih prevodov.

Prevodi v najkrajšem času
Vedno imamo na voljo določeno število razpoložljivih prevajalskih virov, zato lahko vaše besedilo takoj prevzamemo v izvedbo. S pomočjo tehnološke ter programske opreme in odlične IT podpore lahko, ne glede na medij in format besedila, dokumente prevedemo v najkrajšem izvedbenem roku.

Poceni prevajalske storitve 101Vaše povpraševanje in besedilo za prevod nam lahko pošljete v prilogi preko kontaktnega obrazca ali preko e-maila, mi pa bomo za vas, glede na vaše želje in dodatne zahteve pripravili BREZPLAČNO IN NEOBVEZUJOČO ponudbo s podrobnim obračunom cene za prevod, hkrati pa vas bomo seznanili in vam ponudili tudi vse ostale ugodnosti in ekskluzivne pogoje, ki jih prinaša morebitno nadaljnje (pogodbeno) sodelovanje.

Ne odlašajte kontaktirajte nas še danes! Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani.

Ponudba in storitve

  • Cena za prevode besedil že od 9,50 EUR na avtorsko stran besedila* (1 avtorska stran besedila obsega 1500 znakov brez presledkov). 
  • Pri večjem obsegu besedil priznavamo tudi dodatne cenovne ugodnosti. 
  • Ponujamo tudi 10% popusta za prevode za ŠTUDENTE IN DIJAKE (ob predložitvi kopije dijaške ali študentske izkaznice).
  • Možnost prevajanja iz več kot 20 jezikovnih kombinacij po najnižjih cenah na slovenskem tržišču. 

Pošljite nam povpraševanje ali pa nas pokličite! Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami našli pravo rešitev za vas!

Poceni prevajalske storitve

Ponudba

Poceni prevajalske storitve


Cena za prevode besedil že od 9,50 EUR na avtorsko stran besedila* (1 avtorska stran besedila obsega 1500 znakov brez presledkov).  Pri večjem obsegu besedil priznavamo tudi dodatne cen...Ogled ponudbe

Dodatne storitve


Pretvorba datotek iz različnih formatov  (.jpg, .pdf, .tiff) v besedilne datoteke (.doc, .docx, .txt)- od 2,00 EUR/avtorsko stran dokumenta Sodno overjeni prevodi besedil-...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Poceni prevajalske storitve

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Poceni prevajalske storitve
  • Polno ime GRENS-TIM, svetovanje, posredništvo in storitve, d.o.o.
  • Davčna številka 53766415 SI53766415
  • Matična številka 6225357000
  • Davčni zavezanec Da