Sodno prevajanje, jezikovno izobraževanje za podjetja, Ljubljana Izobraževanje

O podjetju

Sodno prevajanje, jezikovno izobraževanje za podjetja, Ljubljana

Podjetje Veris d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Njegova osnovna dejavnost je prevajanje, simultano in konsekutivno tolmačenje, v zadnjih letih pa tudi jezikovno izobraževanje. Podjetje ima 13 redno zaposlenih, razvili pa smo tudi široko mrežo zunanjih prevajalcev, profesorjev in domačih govorcev tujih jezikov.

Veris pomeni, da

  • postavljamo storitve na prvo mesto in si nenehno prizadevamo za odličnost svojih prevajalcev in profesorjev, inovativnost in najvišjo kakovost pri prevajanju in poučevanju tujih jezikov
  • s tehnološko najsodobnejšimi metodami prevajanja in tolmačenja pomagamo podjetjem in posameznikom hitreje premagati jezikovne pregrade
    podpiramo učenje jezikov kot dejavnost, ki temelji na kontekstu širjenja obzorij v svet (potovanja, poslovno sodelovanje s tujino, spoznavanje tujih kultur, narodov in civilizacijskih in jezikovnih razsežnosti itd.)
  • spoštujemo in poosebljamo osnovne vrednote naše civilizacije, kot so dostojanstvo, verodostojnost, etičnost, sodelovanje in solidarnost

jezikovno izobraževanje 100Partnerji globalno in lokalno

Veris na področju prevajanja že vrsto let sodeluje s številnimi tujimi partnerji, med katerimi so neredki postali zvesti naročniki.

V veliko veselje nam je, da na področju izobraževanja sodelujemo s podjetjem Kompas xnet (organizacija eno- in dvodnevnih seminarjev za projektne vodje, samostojne podjetnike, kadrovike, vodstvene delavce in iskalce zaposlitve itd.) in s podjetjem Lisa! Reisen GmbH (promocija jezikovnih potovanj).

Kje smo

Sedež podjetja Veris je v Stegnah, v 4. nadstropju zeleno-rumene Fotonine poslovne zgradbe (z oznako S7). V naši neposredni bližini so Rokus, Slovenska knjiga, Viba film in Fitnes Panter, malo dlje pa tudi hipermarket Mercator.
Na Veris se lahko pripeljete z avtobusom št. 8 (smer Gameljne, postaja Ljubljanske brigade) ali 3 (smer Litostroj, postaja Litostrojska), najbližja pa je postaja Slovenskih železnic (Stegne).
S parkiranjem v popoldanskih in večernih urah praviloma ni težav, obiskovalci naših tečajev pa lahko pri zapornici pozvonite vratarju in brezplačno parkirate na varovanem parkirišču.

jezikovno izobraževanje 101Reference

Veris že skoraj dve desetletji zagotavlja najkakovostnejše prevode, tolmačenje in lektoriranje za evropske institucije, vlado, ministrstva ter slovenska in tuja podjetja.
Med našimi jezikovnimi tečaji prevladujejo strokovni tečaji v podjetjih. Organiziramo tečaje za različne stopnje znanja tujega jezika (po evropski referenčni lestvici CEFR) in specializirane tečaje po meri podjetij.
Seznam naših referenc si lahko ogledate tudi na naši spletni strani!

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca ali naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!

Ponudba in storitve

Sodno prevajanje, jezikovno izobraževanje za podjetja, Ljubljana

Ponudba

Jezikovni tečaji za podjetja


Jezikovni studio Veris že več let organizira jezikovne tečaje za zaključene skupine od 3 do 12 oseb, in sicer za angleščino, nemščino, francoščino, italijanščino, španščino, r...Ogled ponudbe

Individualni jezikovni tečaji


Če želite dobro izkoristiti čas, usvojiti besedišče, ki vam bo najbolj koristilo, in hitro napredovati v znanju tujega jezika, vas bo najbolj navdušil INDIVIDUALNI JEZIKOVNI TEČAJ.

Prednosti in...Ogled ponudbe

Slovene courses for foreigners


If you are a foreigner living in Slovenia, you have probably came across your first obstacle – Slovene language. Why not make working and living in Slovenia a more pleasant experience by learning the language ba...Ogled ponudbe

Sodni prevodi


Potrebujete sodno overjeni prevod osebnih dokumentov, potrdil o izobrazbi, pooblastil, pogodb, dokazil v sodnem postopku, finančnih poročil…?

Ker imamo sodne tolmače tudi v ožjem kolektivu, se lahko o...Ogled ponudbe

Tolmačenje


Organizirate mednarodni dogodek, na katerem nastopajoči in udeleženci ne govorijo istega jezika? Jezikovni studio Veris vam lahko pomaga najti izkušenega in zanesljivega tolmača, ki je strokovnjak na svojem pod...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Sodno prevajanje, jezikovno izobraževanje za podjetja, Ljubljana

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Sodno prevajanje, jezikovno izobraževanje za podjetja, Ljubljana
  • Polno ime VERIS, verodostojne etične razumne intelektualne storitve, d.o.o.
  • Davčna številka 30701350 SI30701350
  • Matična številka 5638186000
  • Davčni zavezanec Da