Izdelava spletnih trgovin - Webtim Marketing in oglaševanje

O podjetju

Izdelava spletnih trgovin - Webtim

Webtim - Vaša bližnjica do spletnih zmag

Razvoj spletnih trgovin
Pri izdelavi spletne trgovine upoštevamo vse najnovejše standarde in zagotovimo, da je prilagojena uporabi na različnih napravah ter optimizirana za iskalnike.Razvoj spletne trgovine vključuje tudi poglobljeno testiranje s katerim zagotovimo brezhibno funkcionalnost, poskrbimo pa tudi za implementacijo analitičnih orodij. Možnosti nakupa so po predračunu, po povzetju ali preko plačilnega sistema PAYPAL ter PAYLIKE.

Povečajte svoj ugled z novo spletno podobo!
Nakup preko spleta je varen, enostaven in časovno učinkovit način nakupovanja, zato ni presenetljivo, da se vedno več ljudi odloča za spletne nakupe. Spletna trgovina mora potencialnemu kupcu zagotoviti odlično uporabniško izkušnjo, ki vključuje hitro in pregledno iskanje, dobre opise in slike produktov, možnost različnih akcij ter hiter in enostaven zaključek nakupa. S tem, ko vam bomo naredili tako spletno trgovino, bomo vaše obiskovalce spremenili v kupce, ki se bodo radi vračali. Na podlagi analize ustvarimo vsebine, ki spodbujajo kupčev odziv. Hkrati poskrbimo za optimizacijo tekstov za iskalnike (SEO), da vas kupci najdejo na prvih straneh Googla.

Webtim je ustrežjiv, praktičen in odziven podpornik Pomočnik in pospeševalnik, ki pripomore podjetjem k večji poslovni rasti.

Zakaj Webtim?

 • Webtim je ustrežjiv, praktičen in odziven podpornik. Rešitelj stagniranih in zastarelih spletnih orodij. Pomočnik in pospeševalnik, ki pripomore podjetjem k večji poslovni rasti.
 • Izdelava spletnih trgovin - Odpira poti v sodobnem svetu in nudi odprto poljudno komunikacijo z veliko mero potrpljenja in visokim strokovnim znanjem. Je zatočišče prijaznosti.
 • Prijatelj, ki odvzame skrbi strankam, ki se otepajo ali bojijo sprememb in spletnih novosti v sodobnem svetu. Je praktični vsestranski spletni “Handy man“, ki se nanj lahko zaneseš.
 • Storitve brez težav opravi z nasmehom. Ni mu težko izpolniti dodatne želje. Zaradi močne teamske tovariške podpore ga odlikuje ponosna drža in je kos vsakemu izzivu, ki ga spremeni v enostavno rešitev.


Želite s sodobnimi spletnimi rešitvami obrniti nov list v poslu? Z veseljem vam bomo pomagali.
Prisluhnili bomo vašim izzivom in vas zanesljivo vodili do vaše spletne zmage.

Ponudba in storitve

Izdelava spletnih trgovin

KAKO POTEKA IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE

 1. Načrtovanje – S pregledom vašega delovanja in potreb določimo okvirje spletne strani, ki bo najbolj učinkovito podpirala vaš aktivnosti.
 2. Oblikovanj – V skladu s podobo vašega podjetja bomo pripravili sodoben in komunikacijsko učinkovit design spletne strani, ki bo jo boste z veseljem pokazali vsem.
 3. Programiranje – V sistemu WordPress bomo postavili spletno stran, jo dopolnili in dodelali po vaših željah ter jo postavili na strežnik.
 4. Vzdrževanje – Z rednim vzdrževanjem in posodoobitvami poskrbimo, da vaša spletna stran ostane v koraku s hitro razvijajočim spletnim okoljem.
 5. Optimizacija -Pomagamo vam pri urejanju vsebin in nadaljnem razvoju spletne strani.

Rešujemo spletne probleme
Oglejte si naše projekte ali kontaktirajte nas!

Izdelava spletnih trgovin - Webtim

Ponudba

There are currently no added products.

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Izdelava spletnih trgovin - Webtim

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Izdelava spletnih trgovin - Webtim
 • Polno ime Webtim, spletne rešitve, d.o.o.
 • Davčna številka 83783504 SI83783504
 • Matična številka 6755160000
 • Davčni zavezanec Da