Webtim – Optimizacija spletnih strani (seo) Marketing in oglaševanje

O podjetju

Webtim - Optimizacija spletnih strani (seo)

Proces, ki optimizira spletno stran za iskalnike.

Vas zanima, kako vam lahko optimizacija spletnih strani pomaga povečati prodajo?
Optimizacija podjetjem omogoča, da se pojavljajo na prvih mestih v spletnih iskalnikih. Z optimizacijo spletnih strani omogočamo uporabnikom, da lažje najdejo vašo spletno mesto.

On-site optimizacija (SEO On-site)
On-site optimizacija spletnih strani je proces optimizacije spletnega mesta, ki nam omogoča lažje rangiranje v spletnih iskalnikih in vključuje ureditev kode in vsebine spletnega mesta. V urejanje kode štejemo kreiranje ustreznih meta oznak, strukturirane oznake (t.i. Google structured data) in ostale popravke, ki so potrebni, da Google vašo spletno stran oceni kot učinkovito. V urejanje vsebine vključujemo kreiranje relevantne in avtoritativne vsebine, ki je uporabna za naše ciljne skupine. Kvalitetna vsebina je ključna za dobro rangiranje.

Podjetjem v procesu on-site optimizacije pomagamo ustrezno prilagoditi kodo za pojavljanje na visokih pozicijah za pomembne ključne besede, pri postavljanju novih spletnih strani pa poskrbimo za osnovno izvedbo on-site optimizacije že v samem procesu načrtovanja strani.

Off-site optimizacija (SEO Off-site)Kako se lotiti izdelave spletne strani
Off-site optimizacija spletnih strani za iskalnike je komplementaren proces on-site optimizaciji, ki vključuje kreiranje povezav iz ostalih spletnih virov na vašo spletno stran. Viri so lahko objave na družbenih medijih, PR članki, povezave iz zunanjih blogov, forumov, na vaše pozicije pa najbolje vplivajo povratne povezave iz avtoritativnih spletnih mest (to so spletna mesta, ki jih Google prepozna kot relevantna glede na vašo dejavnost). Off-site optimizacija je področje ki ga je najbolje prepustiti SEO strokovnjakom, ki uporabljajo dovoljene t. i. White-hat pristope, ki poskrbijo za dolgoročno rast in utrditev pozicij na prvih mestih v iskalnih rezultatih.

Zakaj Webtim?

 • Webtim je ustrežjiv, praktičen in odziven podpornik. Rešitelj stagniranih in zastarelih spletnih orodij. Pomočnik in pospeševalnik, ki pripomore podjetjem k večji poslovni rasti.
 • Odpira poti v sodobnem svetu in nudi odprto poljudno komunikacijo z veliko mero potrpljenja in visokim strokovnim znanjem. Je zatočišče prijaznosti.
 • Prijatelj, ki odvzame skrbi strankam, ki se otepajo ali bojijo sprememb in spletnih novosti v sodobnem svetu. Je praktični vsestranski spletni “Handy man“, ki se nanj lahko zaneseš.
 • Storitve brez težav opravi z nasmehom. Ni mu težko izpolniti dodatne želje. Zaradi močne teamske tovariške podpore ga odlikuje ponosna drža in je kos vsakemu izzivu, ki ga spremeni v enostavno rešitev.

Želite s sodobnimi spletnimi rešitvami obrniti nov list v poslu? Z veseljem vam bomo pomagali.
Prisluhnili bomo vašim izzivom in vas zanesljivo vodili do vaše spletne zmage.

Ponudba in storitve

Optimizacija spletnih strani (seo)

KAKO POTEKA IZDELAVA SPLETNE STRANI?

 1. Pregled obstoječega stanja – S pregledom vašega delovanja in obstoječih aktivnosti prepoznamo vzroke vaših težav.
 2. Izbira ključnih besed – Izbira ključnih besed je prva in izredno pomembna točka SEO optimizacije spletnih strani. Z njo želimo doseči, da se spletna stran med prve rezultate uvrsti v čim krajšem času in da obisk na spletni strani posledično konvertira.
 3. On-site optimizacija – On-site optimizacija obsega vse, kar je potrebnega postoriti na spletni strani. Gre za preimenovanje meta naslova in opisov spletne strani, meta opisov slik, pregled besedila in smiselnega vključevanja ključnih besed po katerih optimiziramo.
 4. Off-site optimizacija – Ta del predstavlja poglavitno vlogo pri tem ali bo Google spletno stran rangiral visoko na iskalniku. Gre za pisanje člankov in strokovnih vsebin na temo, ki se nanaša na spletno stran za katero optimiziramo, le te pa objavljamo po drugih obiskanih spletnih straneh, blogih, itd.
 5. Poslovna rast – Pomagamo in svetuejmo pri nadaljnjem razvoju vašega podjetja.

Rešujemo spletne probleme
Oglejte si naše projekte ali kontaktirajte nas!

Webtim – Optimizacija spletnih strani (seo)

Ponudba

There are currently no added products.

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Webtim – Optimizacija spletnih strani (seo)

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Webtim – Optimizacija spletnih strani (seo)
 • Polno ime Webtim, spletne rešitve, d.o.o.
 • Davčna številka 83783504 SI83783504
 • Matična številka 6755160000
 • Davčni zavezanec Da