Računovodski servis Ljubljana – SARTI Obrt in storitve

O podjetju

Računovodski servis Ljubljana – SARTI

računovodski servis ljubljana, računovodstvo ljubljana, davčno svetovanje ljubljana-sarti_modra

SARTI računovodstvo nismo le računovodski servis, ki ga pač »morate imeti«, temveč smo ljudje, ki svoje delo opravljamo z veliko mero natančnosti, ažurnosti ter predvsem veselja do tega posla. Naše bistvo in vizija namreč niso le številke in davki ter ostale »dolgočasne« stvari, ki si jih predstavljate, ko nekdo omeni računovodstvo, temveč nam računovodstvo predstavlja način življenja.

Vsaki stranki stojimo ob strani ob začetku, vzponih in tudi padcih. V vseh 20 letih odkar delujemo na področju računovodstva smo razvili oz. še razvijamo prav z vsemi strankami poseben odnos, ki pa ni le strogo poslovni, temveč je tudi zaupniški in prijateljski.

Zavedamo se, da je vsaka stranka drugačna in posebna, zato se vsaki stranki 100% posvetimo in, kar je najpomemebneje, svetujemo in delujemo v smeri čim boljšega poslovanja! Zagovarjamo pristen in hkrati posloven odnos, za katerega verjamemo, da prinese najboljše rezultate.

Ker pa seveda le dober poslovni odnos ni dovolj za kvalitetno opravljene storitve, se lahko pohvalimo z visokim nivojem strokovnosti na področju knjigovodstva in računovodstva.

Ustanoviteljica podjetja Marta Avsec je ekonomistka z dokončano VI. stopnjo, smer Bančništvo in finance na Ekonomsko poslovni fakulteti Mariborske univerze, opravila je tudi verificiran program usposabljanja za poklic računovodje, pri GZS je pridobila naziv vodje računovodskega servisa, poleg tega pa je pridobila tudi licenco za davčnega svetovalca pri Sekciji davčnih svetovalcev.

Njena hčerka, ki je prav tako del tega podjetja pa je v ta posel vpeta že od kar pomni, saj se je od svoje mame pričela učiti že v zgodnjih najstniških letih. Od takrat je delovala predvsem na področju podjetništva in računovodstva, del SARTI računovodskega servisa pa je praktično že 10 let. Je diplomirana ekonomista VI. stopnje.

Podjetje je tudi član Davčno svetovalne zbornice Slovenija, v okviru katerega se stalno izobražujemo, prav tako se redno udeležujemo aktualnih seminarjev na temo davkov in računovodstva, saj se zavedamo, da je v računovodstvu pomembno slediti novim smernicam in direktivam! Tako so stranke pri nas vedno na tekočem o novih in aktualnih zadevah, knjige pa so vodene po vseh veljavnih predpisih in standardih.

računovodski-servis-ljubljana,-računovodstvo-ljubljana,-davčno-svetovanje-ljubljana-sarti2

 

Računovodski servis Ljubljana – SARTI

Ponudba

Računovodski servis


Nudimo vam celovito zunanjo podporo pri poslovanju, tako da se lahko vi resnično posvetite vašemu poslu in pustite skrb za administracijo, računovodenje in davke strokovnjakom.

V sklopu storitev račun...Ogled ponudbe

Davčno in poslovno svetovanje


Davčna zakonodaja je obsežno, natančno in zahtevno področje, ki neposredno vpliva na končne rezultate poslovanja. V našem računovodskem servisu zato redno spremljamo pogoste spremembe na tem področju in nenehno...Ogled ponudbe

Kadrovske storitve


Ste vedeli, da morate kot delodajalec VODITI KADROVSKO EVIDENCO, bodisi fizično, bodisi elektronsko. T.i. personalne mape zaposlenega morajo biti hranjene v ognjevarnih omarah in pod ključem ali varno elektronsko...Ogled ponudbe

Računovodski izkazi


Računovodski izkazi so ogledalo našega poslovanja. Iz njih so razvidni naši poslovni rezultati, pa tudi naše ravnanje v poslovnem letu. Ne dovolite, da bo končni rezultat slabši le zato, k...Ogled ponudbe

Obračun plač


Obračun plač

Obračun plač je pomemben del računovodskega dela. Ker pa je storitev obračuna plač hkrati tudi zelo specifična in zahteva posebno usposobljenost, nakup dodatne programske opreme in vzdrževanje l...Ogled ponudbe

Osnovna sredstva


Le malo je področij, ki za svoje delo ne potrebujejo osnovnih sredstev. Kakšna osnovna sredstva potrebujete za svoje delo, je seveda odvisno od vaše dejavnosti. Medtem, ko je pridobivanje osnovnih sredst...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Računovodski servis Ljubljana – SARTI

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Računovodski servis Ljubljana – SARTI
  • Polno ime MARTA AVSEC S.P.
  • Davčna številka 48885959 SI48885959
  • Matična številka 1401882000
  • Davčni zavezanec Ne