Ski servis smuči Ljubljana, servis zimske športne opreme Ljubljana Obrt in storitve

O podjetju

Ski servis smuči Ljubljana, servis zimske športne opreme Ljubljana

V podjetju MEDI-SPORT d.o.o. imamo najbolje opremljen ski servis smuči Ljubljana, servis zimske športne opreme Ljubljana. Vašo smučarsko opremo odlično pripravimo na smučarsko sezono. Razpolagamo z najnovejšo vrhunsko švicarsko napravo za pripravo smuči in boardov - Montana snow Challenge.


 

Servis smuči, Ski servs, Smučarski servis

Pri servisiranju se zmogljivost vaših smuči ali snežne deske bistveno poveča in prilagodi vašemu znanju smučanja. Serviserju povejte, kakšen stil in način vožnje vam ustreza, kakšen teren vam je najljubši, ter kakšne so vaše ostale želje. Le tako bo lahko serviser ustrezno pripravil vaše smuči ali snežno desko za prihajajočo sezono!

 

NAŠA NOVA LOKACIJA

Ski servis smuči Ljubljana, servis zimske športne opreme Ljubljana DSC 1199

 

Za vas opravimo:

 • čiščenje in pregled smuči
 • popravilo obloge
 • brušenje drsne obloge
 • radial tunung - obdelava robnikov
 • brušenje robov
 • voskanje
 • IR gretje

NOVA PRIDOBITEV

Nova naprava za servisiranje smuči in snowboardov Montana.

Servis snowboardov, Servis snežnih desk

Večino deskarjev na snegu se srečuje s problemom servisa. Servisi so specializirani za servisiranje smuči. Deske servisirajo z odporom oz. na brusnih trakovih.

Najnovejša vrhunska švicarska naprava za pripravo smuči in boardov Montana SNOW CHALLENGE odpravlja vse navedene težave. Ima specialne programe za Cros in Alpin snežne deske.

Unknown-4SNOWBOARD pred mazanjem. Masa je popolnoma popravljena, poškodbe so zalite in zlite s staro maso. Board je popolnoma poravnan, brez uporabe brusnih trakov. Napravljena je fina struktura

DSC 0010Rok Flander sodeluje z našim servisom pri tekmovalni pripravi desk.

Raztegovanje smučarskih čevljev

Smučarski čevlji, predvsem višjega cenovnega razreda, so neudobno trdo obuvalo. Kalup je narejen po splošnem modelu, naša stopala pa so zelo različna. Večino smučarjev rekreativcev zato problem rešuje z nakupom mehkejšega čevlja. Ta rešitev pa avtomatično pomeni slabši prenos sil med smučarjem in smučo in drugačen občutek na smučeh.

Problem se da relativno enostavno rešiti s širjenjem, brušenjem in preoblikovanjem smučarskega čevlja. Za to storitev se je potrebno predhodno naročiti.

Ana Drev je v preteklosti večkrat koristila naše usluge.

Montana snow Challenge

 

Najnovejša vrhunska švicarska naprava za pripravo smuči in boardov sedaj tudi v Ljubljani. Njena prednost je izredno natančna obdelava drsne površine izključno s kamnom.

Zaradi natančnosti lahko tudi do 100% povečamo življenjsko dobo smuči, snežne deske oz. št opravljenih servisov. Večina servisov uporablja za začetno obdelavo drsne površine brusne trakove. Na ta način, se drsnost in vodljivost smuči zmanjša, zelo se zmanjša št. servisov, ki jih lahko naredimo na posamezni smuči oz. snežni deski. S pomočjo Montana SNOW CHALLENGE pa lahko opravimo tudi preko 40 servisov na posameznih smučeh oz. snežni deski.

Radial tuning

Obdelava robnikov na drsni strani pomembno spremeni lastnosti smuči, snežne deske. Obdelava mora biti prilagojena smučarskemu - boardarskemu znanju, namenu in tipu smuči, snežne deske. S pomočjo sistema Radial tuning pa revolucionarno natančno obdelamo robnik in pomembno izboljšamo natančnost vhodov v zavoj in izhodov iz zavoja.

Vario strukture

S pomočjo sistema Cristal Glide Finish lahko na drsno oblogo vrežemo preko 50 različni vrst struktur in nešteto njihovih variacij. Oblika, vrsta, globina in natančnost strukture se prilagaja glede na temperaturo in vrsto snega. Z ustrezno strukturo se izboljša vodljivost smuči, poveča vpojnost drsne obloge za mazanje z voski in celo obstojnost voska.
Race servis

Naprava omogoča obdelavo drsne obloge za potrebe tekmovalcev in ima WC standard. Tip strukture se prilagaja vrsti smuči, snežnih desk, vrsti snežne podlage temperaturi snega.

Najem smuči

Na razpolago imamo Kessler in Head smuči, za več nas kontaktirajte na telefonski številki: +386(0)51 686 171 in +386(0)1 512 5432.

Ski servis smuči Ljubljana, servis zimske športne opreme Ljubljana

Ski servis smuči Ljubljana, servis zimske športne opreme Ljubljana

Ponudba

Smučarski servis


Polna cena servisa 28,00€, akcijska cena za en par 24,00€, trije pari 22,00€ po paru...

Za vas opravimo:

čiščenje in pregled smuči popravilo obloge bru&sc...
Ogled ponudbe

Servis snowboardov


Večino deskarjev na snegu se srečuje s problemom servisa. Servisi so specializirani za serviseranje smuči. Deske servisirajo z odporom oz. na brusnih trakovih.

Najnovejša vrhunska švicarska nap...Ogled ponudbe

Raztegovanje smučarskih čevljev


Smučarski čevlji, predvsem višjega cenovnega razreda, so neudobno trdo obuvalo. Kalup je narejen po splošnem modelu, naša stopala pa so zelo različna. Večino smučarjev rekreativcev zato problem re...Ogled ponudbe

Najem smuči


Na razpolago imamo Kessler in Head smuči, za več nas kontaktirajte na telefonski številki: +386(0)51 686 171 in +386(0)1 512 5432.

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Ski servis smuči Ljubljana, servis zimske športne opreme Ljubljana

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Ski servis smuči Ljubljana, servis zimske športne opreme Ljubljana
 • Polno ime MEDI-SPORT, storitve v športu, zdravstvu in trgovini, d.o.o.
 • Davčna številka 40438422 SI40438422
 • Matična številka 5570999000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: