Izterjava dolgov, izvensodna izterjava dolgov, prevzem, odvzem premičnin, nepremičnin Posel in gospodarstvo

O podjetju

Izterjava dolgov, izvensodna izterjava dolgov, prevzem, odvzem premičnin, nepremičnin

Astop d.o.o. - Dolžnike prepustite nam, kreativnost usmerite drugam!

Izterjava dolgov, izvensodna izterjava dolgov, prevzem, odvzem premičnin, nepremičnin - vse to in še več nudi podjetje Astop d.o.o..

Zaposleni v podjetju opravljajo dejavnost izterjave, posredovanja, poslovnega svetovanja in ugotavljanja dejanske poslovne bonitete že celi dve desetletji. Naše delovanje poteka dosledno na ravni visokega medsebojnega zaupanja, varovanja tajnosti poslovnih podatkov in korektnem sodelovanju s poslovnimi partnerji. Tak način dela omogoča preglednost in maksimalno ažurnost v danem trenutku tam, kjer je to najbolj pomembno - na terenu!

Visok nivo profesionalizma nam omogoča, da rešimo najtežje primere - situacije, ki se jih druge družbe izogibajo ali pa enostavno ne premorejo zadosti izkušenj. Naše podjetje deluje aktivno na področju celotne Slovenije ter v nekaterih primerih tudi tujine. 

Vizija podjetja je trdna; ostati med najboljšimi še naprej!

V našem podjetju neprestano vlagamo v izobraževanje in razvoj. Razvili smo lastni informacijski sistem, ki temelji na doslednem in realnočasovnem delovanju vseh internih operacijskih procesov. Tako imenovan operativni trikotnik med vodstvom, operativci in back-office podporo, podkrepljen z najnaprednejšimi informacijskimi storitvami, le dodatno pripomore, da smo vedno v koraku s trenutnim stanjem; kjerkoli in kadarkoli.

Naša tradicija je garancija uspeha!
"Naročnikom izterjamo – povrnemo 91% vseh dolgov s področja Slovenije in EU ter 77% s področja nekdanje Jugoslavije."

"Naši poslovni partnerji delujejo na različnih poslovnih področjih."

Tradicija je zaupanje!
"Zaradi doseženega zaupanja že vrsto let sodelujemo s slovenskimi in tujimi bankami, leasing hišami, podjetji in fizičnimi osebami."

Tradicija je prednost!
"Operativnost zaposlenih sega že v leto 1993, tako izkušnje iz stroke kopičimo že 20 let. Tradicijo uspešne prakse uspešno prenašamo na mlade in ambiciozne kadre, katerih najkrajši delovni staž v stroki je 5 let."

Ponudba podjetja za izterjavo dolgov Astop d.o.o.:

 • Izvensodna izterjava dolgov, mediacija

Izvensodna izterjava, mediacija se uporablja zaradi hitrejšega reševanja primerov, tako tistih, ki še niso, kot tudi tistih, ki so že v sodnem postopku. V našem podjetju jo uporabljamo v primerih, ko se dolžnik izogiba poplačilu obveznosti in jo utemeljimo predvsem na dobrem poznavanju psihologije ljudi. Izvensodna izterjava vam v primerjavi s sodno izterjavo omogoča precejšnji prihranek, saj ni obveznega plačila sodnih taks ter drugih sodnih stroškov (sodni cenilci, izvršitelji, rubežniki …).

 • Odkup terjatev pravnih oseb

Odkup terjatev je primeren za podjetja, ki želijo občasno financirati svoje poslovanje na podlagi bonitetno ustreznih terjatev. Denarna sredstva pridobite takoj. Gre za kratkoročen način financiranja in preprečevanje likvidnostnih težav. Sredstva tako lahko takoj uporabite za svoje poslovanje. Za ta način se podjetja odločajo predvsem zaradi preprečevanja likvidnostnih težav.

 • Sodna izterjava

V primeru, ko izvensodna izterjava, mediacija ni uspešna oziroma ni uspešna v celoti, vam s pogodbenimi strokovnjaki, odvetniki izvedemo postopek sodne izterjave, izvršbe, zastopanje na rubežih in koordinacijo z odvetniško družbo v primeru tožbe.

 • Bonitetne ocene

Z zunanjimi sodelavci, strokovnjaki s področja računovodstva vam izdelamo bonitetne ocene vaših novih poslovnih partnerjev. Za boljše obvladovanje trenutne situacije pa izvajamo bonitetno ocenevanje tudi vaših že obstoječih poslovnih partnerjev ter nenazadnje vaših dolžnikov.

Prednosti podjetja za izterjavo dolgov Astop d.o.o.:

 • Odzivnost

Naše poslovanje poteka jasno in v dogovorjenih rokih. Zavedamo se, da lahko težave z likvidnostjo predstavljajo vprašanje obstanka v poslu. Obrnite se na nas in skupaj bomo v nakrajšem možnem času poiskali primerno rešitev za vas.

 • Učinkovitost

Na naš uspeh smo izjemno ponosni! Naša utilizacija je izredno visoka in v praksi predstavlja več kot 90% realizacij. Za uspeh skrbijo trikotnik tesno povezanih poslovnih procesov; močno vodstvo, izurjeni operativci in izdelan sistem back-office obdelave podatkov.

 • Osebni pristop

Nobena stranka ni enaka in nobena težava ne more imeti enakega pristopa, česar se v našem poslovanju še kako zavedamo. Izvajamo zelo temeljit in individualen pristop. Verjamemo v moč povratnih informacij, zato je sodelovanje s klienti ključnega pomena pri realizaciji posla.

 • Celovite rešitve

Ponujamo vam celovite nadstandardne storitve, kjer se posvetimo in prilagodimo vašim posebnostim. Naše delovno načelo je proaktivnost vseh poslovnih procesov, kar nam omogoča razmišljanje out-of-the-box. S takim pristopom uspešno rešujemo tudi najtežje primere.

Izterjava dolgov, izvensodna izterjava dolgov, prevzem, odvzem premičnin, nepremičnin 101

Izterjava dolgov, izvensodna izterjava dolgov, prevzem, odvzem premičnin, nepremičnin

Izterjava dolgov, izvensodna izterjava dolgov, prevzem, odvzem premičnin, nepremičnin

Ponudba

Izvensodna izterjava dolgov, mediacija


Izvensodna izterjava dolgov, mediacija

Izvensodna izterjava, mediacija se uporablja zaradi hitrejšega reševanja primerov, tako tistih, ki še niso, kot tudi tistih, ki so...Ogled ponudbe

Odkup terjatev pravnih oseb


Odkup terjatev pravnih oseb

Odkup terjatev je primeren za podjetja, ki želijo občasno financirati svoje poslovanje na podlagi bonitetno ustreznih terjatev. Denarna sredstva pridobite takoj. ...Ogled ponudbe

Sodna izterjava dolgov


Sodna izterjava dolgov

V primeru, ko izvensodna izterjava, mediacija ni uspešna oziroma ni uspešna v celoti, vam s pogodbenimi strokovnjaki, odvetniki izvedemo postopek sodne i...Ogled ponudbe

Bonitetne ocene


Bonitetne ocene

Z zunanjimi sodelavci, strokovnjaki s področja računovodstva vam izdelamo bonitetne ocene vaših novih poslovnih partnerjev. Za boljše obvladovanje trenutne situ...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Izterjava dolgov, izvensodna izterjava dolgov, prevzem, odvzem premičnin, nepremičnin

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Izterjava dolgov, izvensodna izterjava dolgov, prevzem, odvzem premičnin, nepremičnin
 • Polno ime ASTOP, agencija za svetovanje, izterjavo, posredovanje, d.o.o.
 • Davčna številka 38269759 SI38269759
 • Matična številka 3617360000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: