Računovodja Ljubljana - OFIS računovodska hiša Posel in gospodarstvo

O podjetju

Računovodja Ljubljana- OFIS računovodska hiša smo manjši računovodski servis, ki posluje že 7 let.

Pred tem smo bili 5 let združeni  v zadrugo z drugimi računovodskimi servisi in davčnimi svetovalci. Delovne izkušnje na področju računovodstva si nabiramo že preko 17 let.

Naša velikost nam kot prednost omogoča, da smo zelo prilagodljivi in zavezani kakovosti pred količino. S strankami  želimo razviti dobre poslovne odnose ter ohraniti skrben pregled nad poslovanjem, kajti  le tako lahko ponudimo prave rešitve pri optimizaciji stroškov, davkov...

Naš cilj je, da si utrdimo položaj kakovostnega in zaupanja vrednega računovodskega servisa, ki svojim naročnikom nudi celovito podporo na področju računovodskega in davčnega svetovanja.

Opravljamo knjigovodske, računovodske, finančne in druge storitve.
Povezani smo z zunanjimi sodelavci kot so pravniki, davčni svetovalci, nepremičninski agentje... saj želimo našim strankam ponuditi čim več storitev na enem mestu.

Ukvarjajte se z delom, ki ga obvadate najbolje, račune in ostale papirje pa prepustite nam!

Računovodstvo že nekaj časa ni več strogo zakonsko predpisano knjiženje poslovnih dogodkov ter občasno izdelovanje obračuna poslovanja podjetja  ampak je znanstvena disciplina in posebno strokovno delo za katerega  je potrebno veliko različnih znanj in veščin, ki se jih pridobiva z klasičnim univerzitetnim   izobraževanjem (ki pa ga žal mnogi računovodje nimajo) in sprotnim izobraževanjem, saj je tako kot na drugih področjih življenja, tudi v računovodstvu tako, da je sprememba edina stalnica.
 
Žal se premalo podjetnikov zaveda, da je poleg njihove osnovne dejavnosti, računovodstvo tisti naslednji ključni dejavnik za uspeh podjetja. Zato mora biti računovodja še toliko bolj vesten in zahteven tako do sebe kot tudi do stranke.

Zavedamo se, da papir prenese vse in da se vsi lahko oglašujemo kot najboljši, najhitrejši..., realnost pa je žal velikokrat nekaj drugega. Zato vam ponujamo prvi mesec brezplačno vodenje poslovnih knjig, da boste lahko brez dodatnih stroškov  spoznali naš način dela in se lažje odločili, če smo primerni za vas.

Storitve lahko opravljamo v vaših prostorih, lahko pa ste z nami povezani neposredno preko računovodsega programa.

Poleg splošnih knjigovodsko - računovodskih del nudimo tudi preventivne preglede poslovanja in evidentiranja poslovnih dogodkov.

Vsem našim strankam v pomoč, že oktobra izdelamo  bilanco stanja in izkaz uspeha za obdobje 1-9, ki predstavlja pomembno pripravo na zaključek leta.

Računovodja Ljubljana - OFIS računovodska hiša

Ponudba

Storitve


vodenje glavne knjige, obračun davka na dodano vrednost, vodenje davčnih evidenc, seznam, amortizacija in prevrednotenje osnovnih sredstev, izdelava zaključnega računa, obračun plač, obračun podjemnih pogo...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Računovodja Ljubljana - OFIS računovodska hiša

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Računovodja Ljubljana - OFIS računovodska hiša
  • Polno ime OFIS računovodska hiša, d.o.o.
  • Davčna številka 42630568 SI42630568
  • Matična številka 2158477000
  • Davčni zavezanec Da