SVT Servis viličarjev, tovornih vozil, Ljubljana Servis in vzdrževanje

O podjetju

SVT Servis viličarjev, tovornih vozil, Ljubljana je nastal kot samostojno servisno podjetje, ki se ukvarja s servisom, obnovitvami mehanizacij, remonti strojev in naprav, viličarjev, gradbene in kmetijske mehanizacije ter popravili tovornih vozil. S potujočimi delavnicami večino napak odpravimo že na samem mestu oziroma terenu, če pa to le ni mogoče pa odpeljemo vašo mehanizacijo v delavnico. Med svojim delovanjem kot serviserji smo vedno pogosteje opažali vedno ene in iste napake vezane na elektoniko v mehanizaciji bodisi kmetijski, bodisi gradbeni, obup kupcev katerih stroji izven garancije so presegali vse meje razuma glede na strošek popravila elektronskih komponent.

Odločili smo se povezati z proizvajalci gradbene in kmetijske mehanizacije ter viličarjev , kateri proizvajajo večino evropsko znanih strojev do vgradnje elektronike, da skupaj naredimo končne produkte kateri bi bili enake ali višje kvalitete kot visokocenovna konkurenca, da bi bili popolnoma brez elektronike oziroma najnujnejše ( zahteve EUR 3 / 4 motorji ) ter hkrati dosegljivi vsem potrošnikom. Da bi skupaj ustvarili mehanizacijo katera bi bila enostavna za vzdrževanje, razumljiva, natančna in hkrati preprosta za uporabo, predvsem pa imela dolg rok delovanja. Naša mehanizacija ima ugrajene preverjene motorje kot so: CAT, CUMMINS, PERKINS, KUBOTA, JANMAR, DEUTZ, FAW, menjalniki ZF... Izpolnjujemo vse certifikate kakovosti in varnosti.

Uspeli smo ustanoviti podjetje SVT SERVIS d.o.o. katero se je ločilo od servisne dejavnosti in se izključno ukvarja komunikacijo med proizvajalci mehanizacije in lastniki mehanizacije , sodeluje pri razvoju krmilne tehnike brez elektronskih komponent, sinhroniziranju trendov in napredne tehnologije z vizijo našega podjetja. Je uvozno - izvozno podjetje, pomagamo vam pri nakupu, nasvetu, in realizaciji posla glede vašega stroja ali naprave.

Naša vizija je omogočiti sleherni kmetiji cenovno sprejemljivo in kvalitetno ter varno mehanizacijo s katero se bo razvijalo celotno podeželje, v kriznih časih omogočiti podjetjem stroj ali napravo , katera bo natančna, kvalitetna, enostavna v vzdrževanju in delovanju, predvsem pa cenovno sprejemljiva.

Mehanizacija kupljena v našem podjetju je servisirana maximalno v 12 urah po klicu, ostale stranke rešujemo od 1 do 24 ur po klicu. Servisna dejavnost na terenu poteka non stop.

V primeru večje okvare vašo mehanizacijo odpeljemo in jo v skladu z dogovorom tudi popravimo, predelamo, dogradimo...

Prav posebno ponosni smo na generalno obnovitev in posodobitev vagonskih premikačev, katere nam je zaupalo že več podjetij.

Ponudba in storitve

Nudimo vam servis, popravilo ter nakup viličarjev, servis in popravila ter prodaja gradbene in kmetijske mehanizacije, servis tovornih vozil...

24 urna servisna številka: 031 605 444.

Za več informacij obiščite našo spletno stran.

SVT Servis viličarjev, tovornih vozil, Ljubljana

Ponudba

There are currently no added products.

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje SVT Servis viličarjev, tovornih vozil, Ljubljana

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime SVT Servis viličarjev, tovornih vozil, Ljubljana
  • Polno ime SVT servis in trgovina d.o.o.
  • Davčna številka 83773312 SI83773312
  • Matična številka 6043763000
  • Davčni zavezanec Da