Advanced Nutrients - Budseason Spletne trgovine

O podjetju

Advanced nutrients

Advanced Nutrients je podjetje, ki proizvaja vrhunske hranilne dodatke za rastline. Njihovi izdelki so zasnovani tako, da zagotavljajo najboljše možne rezultate pri gojenju rastlin, tako v notranjih kot zunanjih okoljih. Linija Advanced nutrients izdelkov vključuje hranilne dodatke, ki so primerni za različne faze rasti rastlin, od začetka kalitve do cvetenja in dozorevanja.

Poleg tega ponujajo tudi dodatke, ki pomagajo pri spodbujanju rasti korenin in izboljšanju kakovosti tal. Advanced Nutrients se ponaša z uporabo najnovejših znanstvenih odkritij in tehnologij za izdelavo svojih izdelkov, kar zagotavlja, da so njihovi izdelki med najboljšimi na trgu. Z njihovimi izdelki lahko dosežete izjemne rezultate pri gojenju rastlin, zato jih priporočamo vsem, ki se ukvarjajo s pridelavo.

Poleg svoje zavezanosti kakovosti in inovacij, Advanced Nutrients izstopa tudi po svoji strokovni podpori in izobraževalnih programih. Njihovi strokovnjaki so vedno pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja in nuditi nasvete za gojenje različnih vrst rastlin. Ponujajo tudi obsežne vire za izobraževanje svojih strank, vključno z blogi, videoposnetki in knjigami o pridelavi rastlin. Podjetje se zavezuje k trajnostni proizvodnji in deluje v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in varnosti. Njihovi izdelki so priljubljeni med hobi pridelovalci in tudi med komercialnimi pridelovalci, ki potrebujejo zanesljive hranilne dodatke za doseganje najboljših donosov.

O Budseason Hidroponični horticulture trgovini

Dobrodošli pri BUDSEASON Hidroponični Horticulture trgovini.

BUDSEASON je rastoče podjetje vse od leta 2012. Pozdravljamo vse vrtičkarje, od hobi programa pa vse do profesionalnega programa, za gojenje različnih vrst rastlin.

Kjer koli že ste smo tukaj za vas z vsem potrebnim znanjem za nadaljno horti kulturno gojenje na hidroponiki, zemlji ali kokosovih vlaknih.

Za vas smo dosegljivi tudi na stacionarni lokaciji Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, kjer nas lahko tudi obiščete.

BUDSEASON podjetje je nastalo iz same strasti do gojenja rastlin v zaprtih prostorih, saj se zavedamo kako dobro je imeti doma vzgojene kulture čez celo leto. Za nas je poglavitno poslanstvo podajati znanje o notranjem gojenju rastlin vsem, ki so se zato odločili.
Za nas pomeni gojenje rastlin v zaprtih prostorih nedokončana zgodba, saj se vedno znova pojavljajo nove metode in tehnike, ki prihajajo na tržišče.

V primeru, da rabite informacije povezane z opremo, tehniko gojenja ali kakršno koli drugo informacijo smo tukaj za vas. Vprašajte nas!

Hvala da ste si vzeli čas in si ogledali ponudbo v naši spletni trgovini.

Advanced Nutrients - Budseason

Ponudba

Gnojila


Izbirajte med široko ponudbo različnih znamk gnojil, kot so: Biobizz, Advanced nutrients, Plagron, Fox farm, Organics Nutriens in mnoge druge.

Ogled ponudbe

Growbox


Za ustvarjanje idealnih pogojev in uspešno gojenje v zaprtih prostorih je priporočljiva uporaba šotora (Growbox). Šotori za vzgojo rastlin omogočajo rastlinam idealen prostor in jim nudijo za...Ogled ponudbe

Razsvetljava za vzgojo rastlin


Razsvetljava, primerna za gojenje rastlin, mora imeti ustrezen barvni spekter in dovolj moči za oskrbo rastlin z vitalno energijo, spekter (PAR) in (K). V tej kategoriji za razsvetljavo boste našli LED grow luč...Ogled ponudbe

Namakanje


Nudimo pripomočke za namakanje, kot so vodne pumpe, kalibracijske solucije pH in EC, merilne posode…

Ogled ponudbe

Prezračevanje


Za gojenje rastlin v zaprtih prostorih potrebujete ustrezno prezračevanje. Pri oskrbi rastlin s svežim zrakom in pri zmanjšanje onesnaženja z neprijetnimi vonjavami so potrebni dobro urejen odvodni, krožeč...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Advanced Nutrients - Budseason

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Advanced Nutrients - Budseason
  • Polno ime BUDSEASON, Rok Budiselić s.p.
  • Davčna številka 35402725 SI35402725
  • Matična številka 6205062000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: