Biobizz - Budseason Spletne trgovine

O podjetju

Biobizz

Izdelki Biobizz so namenjeni uporabi v vseh vrstah vrtnarstva, od notranjih sobnih rastlin do velikih kmetijskih pridelkov.

Ena od prednosti Biobizz izdelkov je, da so izdelani iz naravnih virov, kot so humus, gliste in morski odpadki, kar pomeni, da so okolju prijazni. Poleg tega so enostavni za uporabo in primerni za vrtnarje na vseh ravneh izkušenj. Uporaba Biobizz izdelkov lahko izboljša rast in zdravje rastlin, kar lahko privede do bolj obilnega pridelka. Spodbujajo naravne procese v rastlinah, ki povečujejo njihovo odpornost in jih naredijo manj dovzetne za bolezni in škodljivce.

Poleg tega, da so Biobizz izdelki koristni za rastline, so tudi koristni za okolje, saj zmanjšujejo negativni vpliv, ki ga lahko ima uporaba kemikalij na okolje. Zato Biobizz predstavlja dobro izbiro za tiste, ki iščejo organske in okolju prijazne načine za gojenje rastlin.

O Budseason Hidroponični horticulture trgovini

Dobrodošli pri BUDSEASON Hidroponični Horticulture trgovini.

BUDSEASON je rastoče podjetje vse od leta 2012. Pozdravljamo vse vrtičkarje, od hobi programa pa vse do profesionalnega programa, za gojenje različnih vrst rastlin.

Kjer koli že ste smo tukaj za vas z vsem potrebnim znanjem za nadaljno horti kulturno gojenje na hidroponiki, zemlji ali kokosovih vlaknih.

Za vas smo dosegljivi tudi na stacionarni lokaciji Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, kjer nas lahko tudi obiščete.

BUDSEASON podjetje je nastalo iz same strasti do gojenja rastlin v zaprtih prostorih, saj se zavedamo kako dobro je imeti doma vzgojene kulture čez celo leto. Za nas je poglavitno poslanstvo podajati znanje o notranjem gojenju rastlin vsem, ki so se zato odločili.
Za nas pomeni gojenje rastlin v zaprtih prostorih nedokončana zgodba, saj se vedno znova pojavljajo nove metode in tehnike, ki prihajajo na tržišče.

V primeru, da rabite informacije povezane z opremo, tehniko gojenja ali kakršno koli drugo informacijo smo tukaj za vas. Vprašajte nas!

Hvala da ste si vzeli čas in si ogledali ponudbo v naši spletni trgovini.

Biobizz - Budseason

Ponudba

Hidroponika


Izbirajte med široko ponudbo hidroponičnih pripomočkov. Na voljo so čistilne tekočine za hidro sisteme, krožni sistemi, rezervoarji in drugo.

Ogled ponudbe

Pest kontrola


Pestra izbira izdelkov za pest kontrolo.

Ogled ponudbe

Namakanje


Nudimo pripomočke za namakanje, kot so vodne pumpe, kalibracijske solucije pH in EC, merilne posode…

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Biobizz - Budseason

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Biobizz - Budseason
  • Polno ime BUDSEASON, Rok Budiselić s.p.
  • Davčna številka 35402725 SI35402725
  • Matična številka 6205062000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: