Darila, poslovna darila, božična darila - Fermedica.si Spletne trgovine

O podjetju

Darila, poslovna darila, božična darila

FerMedica

 

FerMedica- Z VAMI ŽE 30 LET
Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica UvodPic2
Pri nas smo združili pregovorno pridnost čebel s tradicionalnimi domačimi recepti in izkušnjami starih čebelarjev. Iz medu, ki je doma v teh naših prelepih krajih, že desetletja pripravljamo slastne in zdrave izdelke, v katerih se skriva življenjska moč narave.

Polnimo in shranjujemo jih v lično embalažo, ki razveseli tudi najbolj zahtevne kupce. Opazili so jo tudi strokovnjaki, saj so jo večkrat nagradili na sejmu embalaže Impak. Seveda embalažo z veseljem dopolnimo po vaših željah.

V družini Ferle se že tretjo generacijo ukvarjamo s čebelarstvom. Leta 1991 sem posel prevzel David Ferle in ga iz čebelarskega hobija spremenil v profesionalno dejavnost. Pod blagovno znamko FerMedica sem začel tržiti medene izdelke.
Zaradi svoje izjemne kvalitete in odličnega odziva kupcev je postal glavni izdelek v našem podjetju mešanica medu in žganja – medeni liker. Izdelke smo začeli polniti v lično embalažo in tako zapluli v svet daril. Leta 1996 smo skupaj s podjetjem Valkarton celo dobili nagrado za najboljšo embalažo Slovenije.
Pri nas boste našli bogato zakladnico daril iz domačega medu in čebeljih izdelkov, ki jih nadgradimo z ekskluzivnimi izdelki domače in umetnostne obrti.

Tako v družinskem podjetju FerMedica že skoraj 30 let z izvirnimi darili osvajamo in razveseljujemo srca poslovnih partnerjev, kupcev, cenjenih gostov, prijateljev ter sorodnikov naših zvestih strank. Naši izdelki so primerni za poslovna darila poslovnim partnerjem ali za osebna darila (prijateljem za rojstni dan, obletnico, novo leto, poroko …).

Naša vizija: Želimo (postati in) ostati vrhunski ponudnik čebeljih proizvodov v Sloveniji, Evropi in ZDA pod blagovno znamko FerMedica.
Poslanstvo FerMedice je zadovoljevanje potreb in zadovoljstvo najzahtevnejših strank.
Naše vrednote so: zanesljivost, strokovnost, kakovost, prilagodljivost.
Naš slogan: FerMedica – razlog več za dobro voljo.

Izdelke FerMedica prodajamo v darilnih trgovinah po vsej Sloveniji.

Lahko nas obiščete tudi doma ali na glavni ljubljanski tržnici, Tržnici Plečnikove arkade Adamič Lundrovo nabrežje 2.

Darila, poslovna darila, božična darila - Fermedica.si

Ponudba

Poročna darila


Poročna darila Prijatelji, sorodniki in ostali (ki so vaju obdarovali/pomagali organizirati vajin dan) si poleg lepe besede »hvala« zaslužijo tudi darilce – zahvalo.

Za vaju imamo ugodno i...Ogled ponudbe

Med


Med vseh vrst je predvsem hranilo in sladilo, poleg tega pa varuje in ohranja zdravje, saj povečuje odpornost organizma. Suho sadje mu doda čarobno moč in je prava poslastica. V ročno izdelanih glinastih vrčkih ga z v...Ogled ponudbe

Med in žganje


Za pomoč pri izbiri pokličite 041 776-867. Vedno se prilagodimo vašim željam in potrebam. Oglejte si našo »dodatno ponudbo«

Oglasite se nam in se prepričajte sami. Veseli vas bomo! ...Ogled ponudbe

Sveče iz voska


Za pomoč pri izbiri pokličite 041 776-867. Vedno se prilagodimo vašim željam in potrebam. Oglejte si našo »dodatno ponudbo«

Oglasite se nam in se prepričajte sami. Veseli vas bomo! ...Ogled ponudbe

Poslovna darila


Za pomoč pri izbiri pokličite 041 776-867. Vedno se prilagodimo vašim željam in potrebam. Oglejte si našo »dodatno ponudbo«

Oglasite se nam in se prepričajte sami. Veseli vas bomo!<...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Darila, poslovna darila, božična darila - Fermedica.si

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Darila, poslovna darila, božična darila - Fermedica.si
  • Polno ime FERMEDICA DAVID FERLE S.P.
  • Davčna številka 80393551 SI80393551
  • Matična številka 5048021000
  • Davčni zavezanec Ne