Growbox - Budseason Spletne trgovine

O podjetju

Growbox

Growbox je kompaktni zaprt prostor namenjen gojenju rastlin v nadzorovanem okolju. Te škatle so izdelane v različnih velikostih in se najpogosteje uporabljajo za notranje gojenje rastlin.

Growboxi običajno vsebujejo vse potrebne elemente za rast rastlin, vključno z osvetlitvijo, prezračevanjem, vlažnostjo in hranilnimi snovmi. Ta sistem omogoča pridelovalcem doseganje odličnih rezultatov v relativno kratkem času, kar je koristno predvsem v območjih z neugodnimi klimatskimi pogoji.

Prednosti growboxov so raznolike. Gojitelji lahko nadzorujejo okolje in optimizirajo pogoje za rast določenih rastlin, kar vodi do večjega pridelka. Growboxi tudi zmanjšujejo tveganje za okužbe s škodljivci in boleznimi, kar je pogosto težava pri zunanjem gojenju.

Obstaja več vrst growboxov, vključno z vodoravnimi, navpičnimi in kombiniranimi sistemi. Nekateri od teh boxov so opremljeni z naprednimi tehnologijami, kot je na primer avtomatsko uravnavanje vlažnosti ali pH.

O Budseason Hidroponični horticulture trgovini

Dobrodošli pri BUDSEASON Hidroponični Horticulture trgovini.

BUDSEASON je rastoče podjetje vse od leta 2012. Pozdravljamo vse vrtičkarje, od hobi programa pa vse do profesionalnega programa, za gojenje različnih vrst rastlin.

Kjer koli že ste smo tukaj za vas z vsem potrebnim znanjem za nadaljno horti kulturno gojenje na hidroponiki, zemlji ali kokosovih vlaknih.

Za vas smo dosegljivi tudi na stacionarni lokaciji Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, kjer nas lahko tudi obiščete.

BUDSEASON podjetje je nastalo iz same strasti do gojenja rastlin v zaprtih prostorih, saj se zavedamo kako dobro je imeti doma vzgojene kulture čez celo leto. Za nas je poglavitno poslanstvo podajati znanje o notranjem gojenju rastlin vsem, ki so se zato odločili.
Za nas pomeni gojenje rastlin v zaprtih prostorih nedokončana zgodba, saj se vedno znova pojavljajo nove metode in tehnike, ki prihajajo na tržišče.

V primeru, da rabite informacije povezane z opremo, tehniko gojenja ali kakršno koli drugo informacijo smo tukaj za vas. Vprašajte nas!

Hvala da ste si vzeli čas in si ogledali ponudbo v naši spletni trgovini.

Growbox - Budseason

Ponudba

Gnojila


Izbirajte med široko ponudbo različnih znamk gnojil, kot so: Biobizz, Advanced nutrients, Plagron, Fox farm, Organics Nutriens in mnoge druge.

Ogled ponudbe

Razsvetljava za vzgojo rastlin


Razsvetljava, primerna za gojenje rastlin, mora imeti ustrezen barvni spekter in dovolj moči za oskrbo rastlin z vitalno energijo, spekter (PAR) in (K). V tej kategoriji za razsvetljavo boste našli LED grow luč...Ogled ponudbe

Prezračevanje


Za gojenje rastlin v zaprtih prostorih potrebujete ustrezno prezračevanje. Pri oskrbi rastlin s svežim zrakom in pri zmanjšanje onesnaženja z neprijetnimi vonjavami so potrebni dobro urejen odvodni, krožeč...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Growbox - Budseason

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Growbox - Budseason
  • Polno ime BUDSEASON, Rok Budiselić s.p.
  • Davčna številka 35402725 SI35402725
  • Matična številka 6205062000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: