Led grow luči - Budseason Spletne trgovine

O podjetju

Led grow luči

Led grow luči so postale priljubljena izbira med vrtnarji in ljubitelji notranjega vrta zaradi svoje učinkovitosti in ugodnosti za okolje. Led diode, ki se uporabljajo v teh lučeh, oddajajo modro in rdečo svetlobo, ki jo rastline uporabljajo za fotosintezo in rast.

Ena od prednosti uporabe led grow luči je, da so energijsko učinkovite in lahko prihranijo do 50% energije v primerjavi s klasičnimi HPS (High Pressure Sodium) lučmi. Prav tako oddajajo manj toplote, kar zmanjšuje potrebe po dodatnem hlajenju rastlin.

Poleg tega so led grow luči običajno lažje, manjše in lažje za uporabo kot HPS luči. Lahko jih namestimo v omarice ali majhne prostore, kar omogoča, da vrtnarji pridelujejo rastline v zaprtih prostorih brez velikega vpliva na okolje. Na splošno so led grow luči odlična izbira za ljubitelje notranjega vrta, ki želijo učinkovito in energetsko učinkovito rešitev za gojenje rastlin.

O Budseason Hidroponični horticulture trgovini

Dobrodošli pri BUDSEASON Hidroponični Horticulture trgovini.

BUDSEASON je rastoče podjetje vse od leta 2012. Pozdravljamo vse vrtičkarje, od hobi programa pa vse do profesionalnega programa, za gojenje različnih vrst rastlin.

Kjer koli že ste smo tukaj za vas z vsem potrebnim znanjem za nadaljno horti kulturno gojenje na hidroponiki, zemlji ali kokosovih vlaknih.

Za vas smo dosegljivi tudi na stacionarni lokaciji Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, kjer nas lahko tudi obiščete.

BUDSEASON podjetje je nastalo iz same strasti do gojenja rastlin v zaprtih prostorih, saj se zavedamo kako dobro je imeti doma vzgojene kulture čez celo leto. Za nas je poglavitno poslanstvo podajati znanje o notranjem gojenju rastlin vsem, ki so se zato odločili.
Za nas pomeni gojenje rastlin v zaprtih prostorih nedokončana zgodba, saj se vedno znova pojavljajo nove metode in tehnike, ki prihajajo na tržišče.

V primeru, da rabite informacije povezane z opremo, tehniko gojenja ali kakršno koli drugo informacijo smo tukaj za vas. Vprašajte nas!

Hvala da ste si vzeli čas in si ogledali ponudbo v naši spletni trgovini.

Led grow luči - Budseason

Ponudba

Gnojila


Izbirajte med široko ponudbo različnih znamk gnojil, kot so: Biobizz, Advanced nutrients, Plagron, Fox farm, Organics Nutriens in mnoge druge.

Ogled ponudbe

Vaze in podstavki


Nudimo vaze in podstavke različnih oblik in velikosti. Obščite našo uradno spletno stran, kjer lahko pregledate celotno ponudbo.

Ogled ponudbe

Namakanje


Nudimo pripomočke za namakanje, kot so vodne pumpe, kalibracijske solucije pH in EC, merilne posode…

Ogled ponudbe

Growbox


Za ustvarjanje idealnih pogojev in uspešno gojenje v zaprtih prostorih je priporočljiva uporaba šotora (Growbox). Šotori za vzgojo rastlin omogočajo rastlinam idealen prostor in jim nudijo za&scar...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Led grow luči - Budseason

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Led grow luči - Budseason
  • Polno ime BUDSEASON, Rok Budiselić s.p.
  • Davčna številka 35402725 SI35402725
  • Matična številka 6205062000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: