Individualno, osebno trenerstvo, osebni trening po meri, osebna fitnes trenerka, Ljubljana Šport in rekreacija

O podjetju

Individualno, osebno trenerstvo, osebni trening po meri, osebna fitnes trenerka, Ljubljana

Zdravo, sem Mateja. Osebna fitnes trenerka z mednarodno priznano licenco združenja "Association of fitness professionals". V otroštvu sem se ukvarjala z atletiko, danes pa sem navdušena nad tekaškimi maratoni, traili, fitnesom, iyengar in acro jogo. Zanima me tudi tek preko ovir in poligonov, ter nasploh urjenje telesnih veščin, ki presegajo rekreativne okvirje.

Nudim individualno trenerstvo z veliko mero zasebnosti in prilagodljivosti stranki. Vadba je popolnoma podrejena potrebam in ciljem stranke, katere preučiva in določiva skupaj. Urnik se ravno tako sestavi glede na življenski ritem stranke, ne glede na uro in dan. Trenira se v prijetni manjši zasebni telovadnici ali v skrbno izbranih kotičkih v naravi v vseh letnih časih in vseh vremenskih pogojih.

Po dogovoru svetujem tudi glede zdravih prehranjevalnih navad.

osebna fitnes trenerka 100

ZAKAJ JE POMEMBNO, DA SMO FIT OZIROMA V DOBRI TELESNI KONDICIJI

Če smo v dobri telesni kondiciji, pripravljenosyi, formi, fit… kakorkoli že imenujemo, smo bolj zdravi, imamo več energije, smo mentalno in čustveno bolj stabilni, skratka zmoremo več.
Glede na sodoben način življenja, ki je hiter, intenziven in stresen, je logično in prav, da si prizadevamo, da smo fizično in psihično čimbolje pripravljeni na raznolike izzive.
Komponenti fizično in psihično sta močno prepleteni in pogojeni.
Vsak ima že izkušnjo, kako ga je ob kakšni stresni situaciji ali nerazpoloženosti fizična aktivnost hitro razvedrila in mu umirila misli. Vse je v glavi bi rekel marsikdo, tisti, ki imajo nekaj več izkušenj v športu pa vedo, da je pot do glave skozi telo:).
V telesu, ki je zdravo, lepo (ne glede na starost), vitalno in ima zadosti energije biva osebnost (duša, če želite), ki razume in sprejema življenje tako kot je, je pomirjena, srečna in izpolnjena v svojem bivanju.
Torej, če želimo da telesno in umsko dobro funkcioniramo, bomo najprej poskrbeli, da se bomo v svoji koži čimbolje počutili, da bomo zdravi, zadovoljni s svojim izgledom, skratka pozitivno naravnani.

Moj slogan: “VZDRŽLJIVOST, MOČ, GIBLJIVOST”!

Telo, ki je vzdržljivo, močno in gibljivo je vitalno in zdravo.
Dolgo in dobro nam lahko služi, se hitro obnavlja in celi, nam je v veselje.

osebna fitnes trenerka 101Prijavite se za free poiskusni trening!  Za vsa dodatna vprašanja sem vam dosegljiva preko kontaktne obrazca in telefoske številke. Ne spreglejte moje spletne strani in ponudbe!

Individualno, osebno trenerstvo, osebni trening po meri, osebna fitnes trenerka, Ljubljana - http://mojgym.si/

Ponudba in storitve

Individualno, osebno trenerstvo, osebni trening po meri, osebna fitnes trenerka, Ljubljana

Ponudba

Fit Evolucija


ZAKAJ OSEBNO TRENERSTVO?

Ker je osveščenost glede pomembnosti biti v dobri telesni pripravljenosti vedno večja in ker sodoben, intenziven tempo življenja to od nas tudi vedno bolj zahtev...Ogled ponudbe

Free Trening


Brezplačni trening in analiza prehrane

Že dejstvo, da razmišljamo o treningu z osebnim trenerjem, je verjetno vzrok, da želimo nekaj glede svoje fizične podobe spremeniti ali izbolj&scaron...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Individualno, osebno trenerstvo, osebni trening po meri, osebna fitnes trenerka, Ljubljana

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Individualno, osebno trenerstvo, osebni trening po meri, osebna fitnes trenerka, Ljubljana
  • Polno ime MOJ GYM, osebno trenerstvo, Mateja Sekač Kajzer s.p.
  • Davčna številka 39753506 SI39753506
  • Matična številka 7127146000
  • Davčni zavezanec Ne