Odkup, prodaja šivalne opreme, profesionalna šivalna oprema Trgovina

O podjetju

Odkup, prodaja šivalne opreme, profesionalna šivalna oprema

Podjetje Strikan d.o.o. se že več kot 20let ukvarja z odkupom in prodajo tekstilnih strojev in opreme. Zato smo eno vodilnih slovenskih podjetij na področju šivalne, likalne in krojilne tehnike. Podjetje sedaj nudi največjo izbiro rabljenih in novih šivalnih strojev, strojev za krojenje in likanje.

Prisotno je v konfekciji tekstila, usnja, oblazinjenega pohištva, obutve, vezenja in v avtomobilski konfekciji. Podjetje ima ves čas na zalogi stroje, ki jih potrebujete in tudi svetuje pri izbiri stroja ali opreme. Med drugim ponuja servis, pomožno opremo kot so rezervni deli, igle, škarje, aparati in ostali pripomočki za podporo pri rešitvi vaših morebitnih problemov.

šivalna oprema 100

Pri prodaji rabljene in nove opreme nudimo tehnično podporo ter garancijo in smo vedno pripravljeni našim kupcem ustreči z dobrim servisom in nasvetom. To je za vas tudi prednost saj lahko morebitne težave odpravite z našo pomočjo v najkrajšem času in tako prihranite čas in denar.

Naše poslanstvo je, da z visokim strokovnim znanjem svojih zaposlenih in s kakovostjo naših proizvodov ter storitev kupcem zagotavljamo inovativne in celovite rešitve na področju šivanja, krojenja in likanja, ter vzdrževanja profesionalne šivalne opreme.

šivalna oprema 101POTREBUJETE NOV ŠIVALNI STROJ? MORDA LE SERVIS STAREGA? 

Strikan d.o.o. smo pravi naslov za vas! Nudimo vam celovite rešitve na področju šivanja, krojenja in likanja. Od nove profesionalne šivalne opreme, pa vse do vzdrževanja le-te, dobite na enem mestu! Ne odlašajte, kontaktirajte nas že danes! Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami, našli najboljšo rešitev za vas!

Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte preko spletnega obrazca ali naše telefonske številke! Ne spreglejte naše obširne ponudbe in spletne strani!

Ponudba in storitve

Odkup, prodaja šivalne opreme, profesionalna šivalna oprema

Ponudba

Šivalni stroji


Pri nas nudimo največjo izbiro rabljenih industrijskih šivalnih strojev in ostale opreme različnih proizvajalcev kot so JUKI, PFAFF, DURKOPP-ADLER, BROTHER, PEGASUS, RIMOLDI, BARAT...Ogled ponudbe

Krojilna in likalna tehnika


Vsako profesionalno šiviljstvo potrebuje tudi kvalitetmo krojenje in likanje. Za vas imamo zato na zalogi rabljene polagalne stroje, tračne žage, vertikalne in električne nože za razrez tekstila.

Hkra...Ogled ponudbe

Avtomati


Pod avtomate štejemo vsako napravo, ki neko delo opravi z čim manjšim naporom delavca. Avtomati se največkrat uporabljajo za potrebe velikih serij saj so bolj točni in bistveno hitrejši. S tem pod...Ogled ponudbe

Rezervni deli


Ponujamo vam več različnih rezervnih delov za vse šivalne stroje, avtomate, vezilne stroje, likalno in krojilno tehniko. 

Vsi deli so originali in vam jih po želji tudi vgradimo....Ogled ponudbe

Servis


Pri nerednem vzdrževanju vaše opreme se lahko zgodi, da stroji obstanejo in ne veste kako naprej. Rešitev za vaše težave smo mi saj imamo velike izkušnje pri servisiranju strojev in opreme,...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Odkup, prodaja šivalne opreme, profesionalna šivalna oprema

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Odkup, prodaja šivalne opreme, profesionalna šivalna oprema
  • Polno ime STRIKAN podjetje za proizvodne, trgovinske in transportne storitve, d.o.o., Ljubljana, Reška ul. 11
  • Davčna številka 87446260 SI87446260
  • Matična številka 5622867000
  • Davčni zavezanec Da