Diagnostika celotnega telesa, žensko in moško zdravje, zdravilni turizem Zdravje

O podjetju

Diagnostika celotnega telesa, žensko in moško zdravje, zdravilni turizem

Podjetje COLUMBUS KVATRO d.o.o. je ustanovljeno s ciljem, da ozavešča ljudi in jih vodi v zdravo življenje. Zdravo žvljenje pomeni, da moramo prevzeti nadzor in odgovornost nad svojim zdravjem. Z našimi metodami diagnosticiranja in z nasveti zdravnikov boste spoznali da bolezen NI neizogibna, da se škodo DA popraviti in da je ZDAVJE vaša ODLOČITEV in ne tableta.

Oddelek komplementarne medicine uporablja najsodobnejše metode odkrivanja in zdravljenja bolezni. Strokovna vodja tega oddelka je doktorica medicinskih znanosti Valentina Kharlova iz mesta Tomsk v Sibiriji, ki uspešno povezuje znanje in izkušnje ter prednosti klasične medicine z metodami komplementarne medicine. Pri zdravljenju ter ohranjanju zdravja uporabljamo in priporočamo izključno naravna zdravila ter naravne prehrambene dodatke.

Diagnostika celotnega telesa, žensko in moško zdravje, zdravilni turizem 100

Doc.dr. VALENTINA KHARLOVA (doktorica znanosti s področja medicinskih ved), specialist fiziater, ginekolog, nutricionist. Je izredna predavateljica na Medicinski fakulteti v Tomsku in članica mednarodno priznanih ruskih medicinskih inštitutov.
Valentina Kharlova iz Tomska, Sibirija, je specialistka ginekologije in sodelavka inštitutov, ki se ukvarjajo s problemi rodnosti, nosečnosti in postoperativnimi terapijami.

Izvaja diagnosticiranje in zdravljenje po metodah ruske medicine z uporabo specializirane tehnologije in tudi s pripomočki tradicionalne ruske medicine. Njene terapije obravnavajo človeka kot kompleksno bitje in delujejo v smislu zdravljenja in ohranjanja zdravja in odprave negativnih informacij, ki skozi vsako človekovo celico delujejo na človekovo zdravje in počutje.

Dr. sci. Valentina Kharlova je izredna predavateljica na Medicinski fakulteti v Tomsku in članica mednarodno priznanih ruskih medicinskih inštitutov.

Diagnostika celotnega telesa, žensko in moško zdravje, zdravilni turizem 001

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in telefonske številke. Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!

Ponudba in storitve

  • Komplementarna medicina
  • Diagnostika telesa
  • Denas tehnologija
  • Zdravilni turizem

Diagnostika celotnega telesa, žensko in moško zdravje, zdravilni turizem

Ponudba

Komplementarna medicina


Oddelek komplementarne medicine uporablja najsodobnejše metode odkrivanja in zdravljenja bolezni. Strokovna vodja tega oddelka je doktorica medicinskih znanosti Valentina Kharlova iz mesta Tomsk v Sibiriji, ki ...Ogled ponudbe

Diagnostika telesa


AMP diagnostika telesa, poseben način diagnosticiranja telesa z zelo natančno diagnozo.

AMP diagnostika je bila dolga leta skrbno varovana skrivnost bivše Sovjetske zveze. Ta metoda diag...
Ogled ponudbe

Denas tehnologija


Dinamična Električna Nevroadaptivna Stimulacija z zdravilnimi impulzi, ki se dinamično ter individualno spreminjajo glede na potrebe vsakega posameznega uporabnika. Prve aparate DENAS...Ogled ponudbe

Zdravilni turizem


Zdravilna potovanja v neokrnjeno Sibirsko naravo, od koder izhajajo korenine našega načina zdravljenja. Odlična priložnost, da se seznanite z različnimi zdravimi, naravnimi izdelki, ki jih drug...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Diagnostika celotnega telesa, žensko in moško zdravje, zdravilni turizem

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Diagnostika celotnega telesa, žensko in moško zdravje, zdravilni turizem
  • Polno ime COLUMBUS KVATRO, poslovne storitve, d.o.o.
  • Davčna številka 36911178 SI36911178
  • Matična številka 3768864000
  • Davčni zavezanec Da