Fizioterapija – Medicohealth GYM d.o.o. Zdravje

O podjetju

Fizioterapija

Fizioterapija je ključnega pomena na poti do izboljšanja počutja in zdravja, saj je namenjena osebam, ki se soočajo s poškodbami, kroničnimi bolečinami ali si želijo okrepiti svojo fizično kondicijo. Ta veja medicine se osredotoča na celostno obravnavo posameznika, s poudarkom na natančnem diagnosticiranju in profesionalni pomoči. Uporaba naprednih metod, kot so manipulacija globokega tkiva in prilagojene vaje, omogoča hitro in učinkovito izboljšanje zdravstvenega stanja.

Fizioterapija predstavlja več kot le običajno zdravljenje; vključuje individualno prilagojene načrte zdravljenja, ki temeljijo na sodobnih fizioterapevtskih pristopih. Osebni pristop in upoštevanje vseh dejavnikov, ki vplivajo na zdravje, zagotavljajo prilagoditev zdravljenja potrebam vsakega posameznika.

Kot neinvazivna metoda, ki se osredotoča na mišično-skeletni sistem, fizioterapija ponuja rešitve za širok spekter stanj, med drugim nevrološka, kardiovaskularna in dihalna stanja. Manualna terapija, vaje za krepitev, raztezanje, terapije z ultrazvokom in elektroterapijo so del pristopov, ki se uporabljajo za obvladovanje bolečin in izboljšanje kakovosti življenja. Poudarek je tudi na izobraževanju pacientov o pravilni telesni drži in gibanju za preprečevanje poškodb.

Gibanje in vadba sta osrednjega pomena za doseganje dolgoročnih izboljšav. Redna telesna aktivnost in varne tehnike gibanja so ključne za ohranjanje zdravja in preprečevanje nadaljnjih težav. S pravilnim pristopom in strokovnim vodenjem fizioterapevtov lahko posamezniki vodijo polnejše in bolj zdravo življenje.

Fizioterapija s svojim celostnim pristopom prispeva k boljšemu splošnemu počutju in omogoča ljudem, da ohranjajo aktivni življenjski slog. Zavezanost k ohranjanju zdravja in izboljšanju kakovosti življenja je osrednje poslanstvo fizioterapije, ki z osebnim pristopom in strokovnostjo pomaga posameznikom na poti do boljšega počutja.

O podjetju Medicohealth GYM

Medicohealth GYM, ustanovljen leta 2019, predstavlja inovativni rehabilitacijski center, kjer ekipa mladih, a izkušenih fizioterapevtov in kinezioterapevtov prinaša vrhunsko strokovno znanje. Ti strokovnjaki se nenehno izobražujejo na področjih najnovejših tehnologij in pristopov v fizioterapiji in kinezioterapiji, s čimer zagotavljajo celostno obravnavo pacientov. Ponosni na širok spekter zdravstvenih storitev, uporabljajo vrhunske naprave za natančno diagnozo in učinkovito zdravljenje, kot so elektroterapija, ultrazvok, laser terapija in tecar terapija.

V Medicohealth GYM se vsakemu pacientu posvetijo individualno, prilagajajo terapijo njegovim potrebam in ciljem z namenom hitrega okrevanja, izboljšanja gibljivosti, prožnosti ter zmanjševanja bolečin. Zavezani odličnosti in pacientovemu zadovoljstvu, se odlikujejo s prilagojenim in ciljno usmerjenim zdravljenjem, ki obsega različne tehnike, kot so masaže, vaje za krepitev in mobilizacije, in tehnike za zmanjševanje bolečin.

Njihova vizija in cilji so osredotočeni na visoko kakovost, inovativnost in dolgoročno uspešno zdravljenje s podporo skozi celoten proces zdravljenja. Ekipa je zavezana k zdravju in dobremu počutju pacientov, deluje z visokim standardom zdravstvenega varstva in ponuja prilagojene rešitve. Poudarek je tudi na preventivi in izobraževanju pacientov za vzdrževanje zdravega in aktivnega življenjskega sloga.

Fizioterapija – Medicohealth GYM d.o.o.

Ponudba

Tecar terapija


Tecar terapija je sodobna oblika fizioterapije, ki uporablja visokofrekvenčne elektromagnetne valove za pospeševanje naravnega celjenja telesa in zmanjševanje bolečin. Deluje tako, da sp...Ogled ponudbe

Vaje za hrbtenico


Vaje za hrbtenico so ključnega pomena za krepitev mišic, ki podpirajo hrbtenični steber, ter za izboljšanje gibljivosti in zmanjševanje bolečin v hrbtu. Pogosto vključujejo raztez...Ogled ponudbe

Išias zdravljenje in terapija


Zdravljenje išiasa običajno vključuje kombinacijo počitka, fizične terapije in zdravil proti bolečinam za lajšanje simptomov, kot so bolečina, mravljinčenje in šibkost, ki izhajaj...Ogled ponudbe

Pomoč pri bolečinah v križu


Pomoč pri bolečinah v križu pogosto vključuje kombinacijo fizične terapije, prilagoditev življenjskega sloga in, v nekaterih primerih, zdravil. Fizioterapevtski pristopi, kot so manualna terapija, pos...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Fizioterapija – Medicohealth GYM d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Fizioterapija – Medicohealth GYM d.o.o.
  • Polno ime Medicohealth GYM d.o.o.
  • Davčna številka SI 75336308 SISI 75336308
  • Matična številka 8461210000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: