Odvajanje od cigaret, kako prenehati kaditi, Center za odvajanje od kajenja, Ljubljana, Maribor Zdravje

O podjetju

Odvajanje od cigaret, kako prenehati kaditi, Center za odvajanje od kajenja

Kako prenehati kaditi?

Center za odvajanje od kajenja ali Antismoking Center deluje že 10 let preko svojih centrov. Naše enote so razporejene po celi Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Celje, Izola, Nova Gorica, Novo Mesto). Njihova mreža sodelavcev ima operativne centre po različnih državah, vsi pa uporabljajo edino mednarodno patentirano metodo to je metodo Elektromeridian. Po tej metodi se je do sedaj odvadilo kaditi že 90.000 kadilcev.

Odvajanje od cigaret, kako prenehati kaditi, Center za odvajanje od kajenja, Ljubljana, Maribor 001

Naše enote so razporejene po celi Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Celje, Izola, Nova Gorica, Novo Mesto).

ZMAGA NAD TOBAKOM

V življenju nas spremljajo zmage in porazi, seveda najraje imamo zmage. Prenehati kaditi je prav gotovo ena izmed pomembnih tovrstnih zmag v življenju. 

Razlogov za opustitev kajenja je več kot dovolj. 70% odraslih Slovencev, ki so kadilci bi si želeli prenehati kaditi in se znebiti svojih kadilskih razvad. Večina je vsaj enkrat že poskusila prenehati, toda kajenje je zelo zahrbtna odvisnost. Kadilci povedo, da premagati kajenje ni trenutni dogodek temveč je to proces priprav in odvajanja. Individualna prizadevanja so uspešna samo pri tistih kadilcih, ki imajo resnično močno voljo. Ostali rabijo pomoč, kajti večina jih seže po cigareti, že po nekaj dneh. 

V kolikor razmišljate in ste se odločili da bi opustili cigarete vam svetujemo da to storite takoj, sedaj, brez pomisleka!  Sicer boste kmalu našli nek razlog in z občutkom nemoči kadili naprej. 

Mi vam v tem trenutku ponujamo pomoč, da svojo željo uresničite na čim lažji način. Rešitev bo tako rekoč prišla čez noč. Mnogi naši nekdanji kadilci lahko potrdijo, da se je moč odvaditi kajenja mnogo hitreje kot si mislite. Zato so nam hvaležni.

Z našo terapijo vam bomo omogočili čim lažji prehod v novo življenje. Potrebna je le zavestna odločitev in želja, da bi s kajenjem zaključili za vedno!

ZAKAJ BI ŠE KADILI ? POKLIČITE 040 238 442

METODE ZA PRENEHANJE KAJENJA

Razgovor ob sprejemu  

Ker je terapija individualna se bomo najprej pogovorili o vašem življenjskem slogu ter o kadilskih navadah in razvadah. Povedali nam boste vaše izkušnje z odvajanjem od kajenja, tako bomo skupaj analizirali vaš vzorec kadilskega obnašanja. 

Dobili boste napotke kako se obnašati po terapiji, kako urediti svoje življenje in okolje, doma in v službi. 

Naša priporočila vam bodo koristila pri izboru prehrane, ki vpliva na prebavo in presnovo ter kako varovati telesno težo. 

Nasvet: med opuščanjem kajenja odsvetujemo uporabo nikotinskih obližev, žvečilk ipd., ker vnos nikotina v telo na katerikoli način povzroča odvisnost!

Odvajanje od cigaret, kako prenehati kaditi, Center za odvajanje od kajenja, Ljubljana, Maribor 002

TERAPIJA 

Z raziskavami in poskusi je Center za odvajanje od kajenja uspešno in točno ugotovil posamezne točke na človeškem telesu, na katere je treba delovati, da se odpravi zasvojenost s tobakom. S posebno aparaturo se opravi stimulacija določenih točk, ki so vezane na odvisnost od tobaka in s tem se pri kadilcu odpravi potreba po kajenju. Enkratni postopek traja približno 20 minut, je neboleč in brez stranskih učinkov ter ga je možno dozirati prilagojeno posamezniku. Mikromasaža deluje sproščujoče, kot v fizioterapiji. Tanka prevleka nikotina in katrana, ki je nastala v obdobju kajenja na vseh prizadetih organih, se razkraja in postopno odstranjuje iz telesa ter tako razstruplja organizem. Po terapiji za opustitev kajenja je potrebno uživati večje količine tekočine, da telo po naravni poti odplavi razgrajene strupe.

ODVAJANJE OD KAJENJA BREZ TRPLJENJA !

Kadilci, ki se želite odvaditi kajenja nas pokličite na številko: 040 283 442.

USPEŠNOST 

Center za odvajanje od kajenja deluje v Sloveniji že preko 15 let.Po tej mednarodni metodi se je odvadilo kaditi že na tisoče kadilcev. 

V primerjavi z drugimi metodami in sistemi se je naš postopek za prenehanje kajenja izkazal kot zelo učinkovit. Pri delovanju je udeležen celoten organizem, razstrupljanje je celovito in popolno, zato se potreba po cigareti oziroma tobaku odpravi. To so ugotovili tudi izvedenci medicinskofizikalne stroke. 

Jasno je torej, da sama volja ali drugi postopki, ki ne razstrupljajo organizma ne ponujajo trajne rešitve pri opuščanju  kajenja. Prednost, ki jo je potrebno poudariti je, da za uspeh naše terapije ni neobhodno potrebna volja za opustitev kajenja. Zadostuje le želja in odločitev, da bi prenehali kaditi. Potrebna je motivacija, da bi kajenje opustili, najsibo zaradi zdravja, ali zato, da bi se rešili suženjstva in odvisnosti od cigarete ali iz ekonomskih razlogov. 

Po mikromasaži prejme vsaka stranka tudi paket naravnih zelišč za 14 dnevno terapijo, ki pospešuje razstrupljanje telesa. Zaradi kadilčevih mehanskih navad, ki ne izginejo takoj, je potrebno iz bivalnih in delovnih prostorov odstraniti vse cigarete. Po končanem postopku popolnoma izgine potreba po kajenju, celo le poskus prižgati cigareto povzroči rahel občutek gnusa, glavobola in sili na bruhanje, kot pri začetnikih kajenja. 

Vidni rezultati, doseženi s to dolgo let preizkušeno metodo za odvajanje od kajenja, vsako leto povečujejo število aplikacij in uspešno rešenih primerov. Statistični podatki kažejo, da se odvisnost od kajenja odpravi v več kot 90 odstotkih.

Odvajanje od cigaret, kako prenehati kaditi, Center za odvajanje od kajenja 003

Kadilci, ki se želite odvaditi kajenja nas pokličite na številko: 040 283 442.

GARANCIJA IN CENA

Za uspeh pri prenehanju kajenja izdaja naš Center garancijo “Zadovoljni, ali vrnjeno plačilo”. To je še en dokaz, ki stranki daje zaupanje in kaže na resnost in uspešnost naše storitve.

Po opravljeni terapiji za opustitev kajenja prejmete pisno garancijo, ki velja 6 mesecev. Če bi v tem času pričeli ponovno kaditi vam brezplačno opravimo dodatne terapije, s ciljem doseči uspeh in tako odpraviti potrebo po cigareti. V redkih primerih, ko uspeh ni dosežen, pa vam na podlagi te garancije povrnemo denar .

Prednosti naše terapije :

 • je preizkušena in učinkovita,
 • enostavna in kratka,
 • omogoča ponovitve,
 • individualen pristop,
 • z garancijo,
 • brez predhodnih priprav,
 • izvaja se v vseh večjih mestih Slovenije

ZAKAJ BI ŠE KADILI  KAKO PRENEHATI KADITI???

Kadilci, ki se želite odvaditi kajenja nas pokličite na številko: 040 283 442.

Odvajanje od cigaret, kako prenehati kaditi, Center za odvajanje od kajenja

Odvajanje od cigaret, kako prenehati kaditi, Center za odvajanje od kajenja, Ljubljana, Maribor

Ponudba

Odvajanje od kajneja


Za odvajanje od kajenja izdaja Antismoking Center garancijo "Zadovoljni, ali vrnjeno plačilo".

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Odvajanje od cigaret, kako prenehati kaditi, Center za odvajanje od kajenja, Ljubljana, Maribor

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Odvajanje od cigaret, kako prenehati kaditi, Center za odvajanje od kajenja, Ljubljana, Maribor
 • Polno ime ALTO Veletrgovina in zastopstvo d.o.o.
 • Davčna številka 30115035 SI30115035
 • Matična številka 5709865000
 • Davčni zavezanec Ne